Atskleisti vaikiškų filmų herojų Zodiako ženklai: kieno charakteris kaip jūsų?

Ar kada nors susimąstėte, kokiam Zodiako ženklui galėtų priklausyti populiarių animacinių filmų herojai? PsychicWorld.com astrologijos ekspertai įvertino populiarių moteriškos lyties personažų charakterius ir nustatė galimus jų Zodiako ženklus.

 Ekspertai įvertino populiarių moteriškos lyties personažų charakterius ir nustatė galimus jų Zodiako ženklus.<br> Scanpix nuotr.
 Ekspertai įvertino populiarių moteriškos lyties personažų charakterius ir nustatė galimus jų Zodiako ženklus.<br> Scanpix nuotr.
 Mulan.<br> Scanpix nuotr.
 Mulan.<br> Scanpix nuotr.
 Elza.<br> Scanpix nuotr.
 Elza.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 18, 2020, 2:40 PM

Paaiškėjo, kad narsioji Mulan pagal Zodiako ženklą privalėtų būti Avinas, voverytė Sendė iš „Kempiniuko Plačiakelnio“ demonstruoja akivaizdžias Liūto savybes, o su gyvūnais kalbanti dvylikametė Eliza iš „Pašėlusių Tornberių“ yra Jautis.

Tuo tarpu visų mažų mergaičių dievinama Elza iš „Ledo šalies“, anot ekspertų, priklauso Svarstyklių ženklui.

Mulan („Mulan“) – Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Ji pavogė tėvo ginklą ir išgelbėjo jį nuo tikros mirties, vienu ypu įveikė hunų armiją – ekspertai įsitikinę, kad Kinijos didvyrė privalo būti ryžtingas ir drąsus Avinas. Avinai nevengia fizinių iššūkių ir mėgsta patogius drabužius – o ši mergina mielai nešioja kelnes.

Eliza („Pašėlę Tornberiai“) – Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Patikima, kantri ir atsidavusi – ši su gyvūnais kalbanti dvylikametė kartais pamiršta, kad ne visi gyvūnai tokie pat draugiški. Ekspertai mano, kad Eliza neabejotinai priklauso gyvūnus ypač mylinčiam Jaučio ženklui.

Velma („Skūbis Dū“) – Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Akiniuota, šmaikščiai kalbanti Velma tikrai priklauso Dvynių ženklui. Jos smalsumas nuolat ją ir jos draugus įvelia į problemas, tačiau ji sugeba greitai įminti bet kokią paslaptį. Ji mėgsta knygas ir labai nemėgsta būti nežinioje, tad neabejotinai yra Dvynių atstovė.

Odrė („Atlantida. Prarastoji imperija“) – Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Boksininkė ir mechanikė Odrė demonstruoja Vėžiui būdingas savybes. Ne tik todėl, kad būna paniurusi, bet ir todėl, kad nemėgsta nepažįstamųjų – tai yra, iškart atskleidžia visas Vėžio silpnybes. Tačiau yra atsidavusi ir atkakli, o tai taip pat būdinga šiam ženklui.

Sendė („Kempiniukas Plačiakelnis“) – Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Po vandeniu gyvenanti voverytė Sendė yra kūrybiška, guvi ir turi humoro jausmą – visus Liūto požymius. Mėgsta smagiai leisti laiką su draugais ir turi daugybę reikalų, tačiau, lyginant su ne tokiais protingais draugais Kempiniuku it Patriku, yra neįtikėtinai užsispyrusi ir arogantiška.

Šuri („Juodoji pantera“) – Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Princesė Šuri turi patį geriausią protą pasaulyje ir mąsto neįtikėtinai analitiškai. Ekspertai mano, kad ji pasižymi tipiškais Mergelės bruožais.

Elza („Ledo šalis“) – Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Grakšti ir išlaikanti pusiausvyrą mergaičių numylėtinė Elza, pasak ekspertų, neabejotinai priklauso Svarstyklių ženklui. Ji demonstruoja tipiškas šio ženklo savybes, tokias kaip konfliktų vengimas (pabėgant į savo ledo karalystę) bei diplomatiška ir karališka asmenybė.

Helen Par („Nerealieji“) – Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Elastinė mergina, arba ponia Nerealioji, visada buvo nusiteikusi įsiveržti į vyrų dominuojamą superherojų pasaulį. Ji išradinga, drąsi ir neįtikėtinai užsispyrusi, tad ekspertai mano, jog ji tobulai atitinka Skorpiono ženklą.

Lana („Arčeris“) – Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

„Arčerio“ žvaigždė Lana Kein yra labai tvirta ir stiprios valios moteris. Būdama nekantri ji gali pasakyti bet ką, nesvarbu, kaip nediplomatiškai ar sarkastiškai tai skambėtų. Taip pat ji mėgsta nesėdėti vienoje vietoje ir keliauti po pasaulį, tad ekspertai mano, jog ji yra Šaulys.

Katara („Avataras: paskutinis oro valdytojas“) – Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Katara yra atsakinga, disciplinuota ir susitvardanti veikėja. Ji tobulai atitinka Ožiaragio Zodiako ženklą.

Kim Possible („Kim Possible“) – Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Blogiečius sustabdanti paauglė Kim Possible ne tik per pertraukas spardo jiems užpakalius, bet ir randa laiko palinksminti savo bendramokslius. Jos nepriklausomybė ir humanistinis požiūris leido ekspertams nustatyti, kad ji gali būti Vandenis.

Panelė Frizl („Stebuklingas mokyklinis autobusas“) – Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Mokytoja panelė Frizl turi gerą intuiciją, yra švelni ir meniška veikėja. Ji mėgsta laidyti juokus, susijusius su jos pamokomis, net jeigu juokiasi tik ji viena. Ekspertai ją susiejo su Žuvų ženklu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.