5 Zodiako ženklai, kuriems labiausiai nesiseka

Taip jau yra gyvenime, kad vieniems žmonėms sekasi nuo pat vaikystės, o kitiems viskas einasi ne taip sklandžiai.

 Taip jau yra gyvenime, kad vieniems žmonėms sekasi nuo pat vaikystės, o kitiems viskas einasi ne taip sklandžiai.<br> 123rf nuotr.
 Taip jau yra gyvenime, kad vieniems žmonėms sekasi nuo pat vaikystės, o kitiems viskas einasi ne taip sklandžiai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-07 10:58

Iš dalies tą lemia ir Zodiako ženklas. Štai Zodiako ženklai, kurie gali pasikliauti tik savimi, o ne žvaigždžių malone.

Vėžys: nemoka numatyti į priekį

Vėžys neretai jaučiasi nesėkmingas dėl pernelyg didelio savo pažeidžiamumo ir saviplakos. Be to, Vėžys visiškai nemoka apgalvoti savo veiksmų ir atsitraukimo būdų. Todėl jo planai dažnai žlunga.

Kartais Vėžys būna savimi pasitikintis – ir tai jam labai kenkia. Juk nemokėjimas apskaičiuoti žingsnių jam pritraukia įvairių nemalonumų.

Ožiaragis: atsargus pragmatikas

Paprastai Ožiaragiai yra valingi ir sėkmingi žmonės, kurie kartais patiria krachą todėl, kad netiki sėkme. O juk kartais Ožiaragiui verta surizikuoti kelyje į laimę.

Bet jos to nemoka ir mano, kad bet koks iracionalus poelgis iš anksto yra neteisingas. Pragmatiškam šio ženklo atstovui dera prisiminti, kad gyvenimas – ne filmo scenarijus, ir kartais verta ant kortos pastatyti viską, kad laimėtum dar daugiau.

Žuvys: lengvai pasiduoda apgaulei

Jos kaip niekas kitas įsitikinusios, kad gyvenimas – ištisa nesėkmių virtinė. Žuvims ir iš tiesų labai retai sekasi. Jos dažnai kenčia dėl emocingumo, skraido padebesiais (ir dėl to dažnai būna apkvailinamos), labai retai prisitaiko prie gyvenimo.

Bet kartais Žuvys būna labai reiklios sau. Psichologiškai jos labai silpnos, pasiduoda susidūrusios su menkiausia nesėkme. Žuvys lengvai pasiduoda spaudimui ir hipnozei, todėl dažnai patenka į nemalonias situacijas.

Mergelė: nemoka improvizuoti

Mergelės traukia nesėkmes tik tada, kai užkelia savo reikalavimus. Taip pat jos visada pasikliauja protu, neigia fantazijos apraiškas. Naujomis perspektyviomis galimybėmis jos niekada nesinaudoja, nes laiko, kad tai nerealu.

Mergelės – labai talentingos asmenybės ir eruditės, joms labai lengva bet kokioje srityje pasiekti aukštumų. Savo planą jos laiko absoliučia tiesa – bet tai neteisinga. Kartais verta mokėti improvizuoti.

Vandenis: tingus idealistas

Vandenio trūkumas tas, kad jis gyvena iliuzijomis, nuo kurių pats kenčia. Jis idealizuoja žmones ir įvykius, nematydamas tikrųjų esmių.

Dažnai šio ženklo atstovai galvoja, kad viskas jiems bus paduota ant lėkštutės, užuot patys įdėję pastangų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.