Zodiako ženklai, kurie vienas kito nemėgsta

Su vienais žmonėmis būna lengviau sutarti, nei su kitais. Astrologų teigimu, tai susiję su Zodiako ženklu.

 Su vienais žmonėmis būna lengviau sutarti, nei su kitais.<br> 123rf nuotr.
 Su vienais žmonėmis būna lengviau sutarti, nei su kitais.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2021, 10:58 AM

Sužinokite, su kokiu Zodiako ženklu būtų sunkiausia sutarti jums.

Avinas

Vienintelis Zodiako ženklas, su kuriuo negalite susigyventi – tai Vėžys, kuris yra kardinalus ženklas, kaip ir jūs. Jūs – Ugnies ženklas, Vėžys – Vandens. Jums reikalinga nepriklausomybė, o Vėžys turi būti priklausomas. Jums reikalinga asmeninė erdvė, o Vėžys dusina.

Pagalvokite apie tai. Jūs – Avinas, ir jums reikia užsiimti savo reikalais. Vėžys reikalauja, kad jūs su juo leistumėte laiką, ir tampa labai emocingas, kai jūs nusprendžiate to nedaryti, nepriklausomai nuo to, ar galite tai padaryti, ar ne. Nenuostabu, kad tai jus daro labai nesuderinamus.

Jautis

Vienintelis ženklas, su kuriuo jūs greičiausiai visą laiką kovosite – Skorpionas. Net jeigu Žemė ir Vanduo suderinami, yra esminių neatitikimų. Ženklai, kurie Zodiako rate stovi priešpriešais, meta vienas kitam iššūkį, bet tuo pačiu gali ir traukti. Bet su Jaučiu ir Skorpionu yra kitaip – jie arba myli vienas kitą ir gerai sutaria, arba vienas kito nekenčia. Tai priklauso nuo kitų veiksnių.

Todėl jeigu Jautis nori įsikibęs laikytis tam tikrų dalykų,k o Skorpionas nori išsivalyti nuo to, kas jam nebetinka, tai kelia didelį stresą.

Dvyniai

Jūs turite būti spontaniški ir daryti viską, ką norite ir kur norite. o Mergelė yra ženklas, kuriam svarbiausia – laikytis rutinos. Tai jau savaime kelia trintį. Abu ženklai permainingi, o Žemė ir oras yra nesuderinami.

Pavyzdžiui, Dvyniai nori keltis ir spontaniškai kur nors bėgti. Mergelė niekada su tuo nesutiks. Tai sutrikdys jos rutiną, kuri jai reikalinga. Todėl Dvyniai visiškai nemėgsta Mergelių.

Vėžys

Jums reikalingas žmogus, kuris būtų jautrus ir atjaučiantis šalia jūsų, kuris vertintų ir suprastų emocijas. Jūsų veidrodinis ženklas Ožiaragis, žinoma, neturi šių bruožų, nes Ožiaragiai pernelyg logiški, o emocijos nelabai svarbios. Vėžys to nesupranta.

Po įtemptos dienos Vėžys bus nusiminęs ir pradės verkti. Ožiaragis nereaguos taip, kaip Vėžiui norėtųsi, ir nepademonstruos tikros užuojautos – tai didžiulė problema.

Liūtas

Kas nutiks, jeigu jūs norėsite būti dėmesio centre, ir susidursite su kitu asmeniu, kuris lygiai taip pat kaip jūs trokšta dėmesio? Įvyks didelis konfliktas. Štai kodėl Liūtai nesutaria su kitais Liūtais. Jie konkuruoja tarpusavyje, ir tai baigiasi konfliktais.

Kai du žmonės varžosi, kad būtų vieninteliai, kad gautų visą meilę, tada jie tikrai turi problemų. O taip ir vyksta, jeigu du Liūtai būna kartu.

Mergelė

Jūs esate logiški, analitiški ir geriausiai susigaudote realybėje. Jūsų veidrodinis ženklas Žuvys yra visiška to priešingybė. Žuvys svajingos, kokios tik norite, bet tik ne logiškos ir argumentuojančios. Štai kodėl Žuvys – ženklas, su kuriuo jums sunkiausia sutarti. Racionaliai kalbėtis tik su savimi būtų sudėtinga.

Jūs pabandytumėte logiškai pasikalbėti su Žuvimis, o jos jums atsakytų kažką, kas neatitinka realybės. Tai keltų didelę įtampą jums abiem.

Svarstyklės

Jums svarbiausia – teisingumas ir pusiausvyra. Labai rūpinatės, kas teisinga ir kas neteisinga. O Vandenis mėgsta laikytis savo taisyklių, kokių jam norisi, ir jam visai nerūpi, kas teisinga, o kas neteisinga. Tai labai nuliūdina Svarstykles.

Būtent todėl Svarstyklės nemėgsta Vandenių. Ir tai ironiška, nes jie abu – Oro ženklai, ir paprastai tai reiškia, kad jie turėtų gerai sutarti, bet tik ne šiuo atveju.

Skorpionas

Jūs uždari ir mėgstate būti paslaptingi. Bet Liūtas nori parodyti, ką jūs slepiate, ir būtent todėl Liūtas – vienintelis ženklas, su kuriuo jūs nesutariate.

Įsivaizduokite, jums reikia pabūti vieniems, paskaityti knygą, kuri pati savaime yra paslaptinga. Ir tada nė iš šio, nė iš to atsiranda Liūtas ir ima jūsų klausinėti, ką skaitote. Oi. Liūtas negerbs jūsų vienatvės poreikio, o jūs žinote, kad Ugnis ir Vanduo tarpusavyje nesimaišo.

Šaulys

Jūs – optimistai ir norite tiesiog pasilinksminti. Ožiaragis labiau linkęs į pesimizmą ir visas susikoncentravęs į darbą. Ten tiesiog nėra laiko linksmybėms ir žaidimams. Jis pernelyg rimtas.

Jūs nesuprantate Ožiaragio ir nenorite, kad jis sugadintų jums malonumą. Taigi, tai ženklas, su kuriuo jūs nesutariate.

Ožiaragis

Pamenate, Vėžys yra ženklas, kuris jūsų nemėgsta? Taigi, šis jausmas abipusis. Jūs pasinėrę į verslą ir logiką, ir neturite laiko cackintis su kažkuo, kas toks emocingas. O Vėžys emocingas ir gali iš jūsų iščiulpti visą energiją.

Jūs negalite su tuo susidoroti, todėl bus geriausia, jeigu laikysitės toliau vienas nuo kito, nes vienas kitam neduosite nieko gera, tik sugadinsite nuotaiką.

Vandenis

Jūs – ramūs ir nepriklausomi ir norite likti nuošalyje. Todėl jūs negalite susitvarkyti su Skorpionais, kurie jums per daug intensyvūs. Ir jeigu jie pernelyg prisiriša prie jūsų, niekur nuo to nesidėsi. Iš tiesų tai būtų košmaras laisvę mylinčiam Vandeniui.

Jums reikia laiko pabūti vienam, ir jūs tik linksminatės grupėse, kai tai atitinka jūsų tikslus. Skorpionas neleis jums to daryti, jis reikalaus jūsų energijos ir laiko. Jis taip pat taps labai pavydus, jeigu jūs leisite laiką su kuo nors kitu. Štai kodėl Skorpionas nėra jūsų mėgstamas ženklas.

Žuvys

Jūs – vienintelis Zodiako ženklas, kuris neturi nemėgstamų. Taip yra todėl, kad jūs žinote kaip atjausti kitus, o taip pat gerai suprantate kiekvieną. Jei tik kiti būtų tokie, kaip jūs.

Jūs suprantate net tokius Ženklus, kaip Mergelė, kurie jūsų nelabai mėgsta. Jūs tiesiog nieko su tuo negalite padaryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.