Numerologija: kaip namo ar buto numeris veikia jūsų gyvenimą

Ko gero, esate pastebėję, kad skirtinguose namuose – skirtinga atmosfera, energija ir net savijauta. Bute gali gyventi geri ir malonūs žmonės, bet jūs ten jausitės nejaukiai. Arba priešingai, patalpoje gali būti nešvaru, bet žmonėms ten šilta ir džiugu. Kodėl taip vyksta? Ir kokią įtaką numerologinis būsto skaičius turi tiems, kurie jame gyvena?

 Pasak numerologijos, verta kreipti dėmesį į visus skaičius, kurie mus supa gyvenime, nes kiekvienas skaičius vienaip ar kitaip veikia su jumis vykstančius įvykius.<br> 123rf nuotr.
 Pasak numerologijos, verta kreipti dėmesį į visus skaičius, kurie mus supa gyvenime, nes kiekvienas skaičius vienaip ar kitaip veikia su jumis vykstančius įvykius.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2021, 1:59 PM

Pasak numerologijos, verta kreipti dėmesį į visus skaičius, kurie mus supa gyvenime, nes kiekvienas skaičius vienaip ar kitaip veikia su jumis vykstančius įvykius.

Taip pat ir namo numeris gali daug papasakoti apie jo šeimininko asmenybę, o taip pat betarpiškai jį paveikti.

Numerologinis namo/buto skaičius

Jūsų būsto skaičių apskaičiuoti lengva: reikia sudėti visus jūsų buto ar namo numerių skaičius. Pavyzdžiui, jeigu gyvenate 13 name ir 7 bute, reikia sudėti 1+3+7=11. Gavus dviženklį skaičių, jo skaitmenis reikia sudėti pakartotinai: 1+1=2. Jūsų būsto skaičius – 2.

Ką daryti, jeigu gyvenate privačiame name, kurio adresą sudaro ir raidės, pavyzdžiui, 12A? Kad gautumėte patikimą numerologinę namo charakteristiką, į raidę taip pat reikia atsižvelgti. Kiekviena raidė taip pat atitinka skaičių. Jeigu tai A, ji atitinka 1. Sudedame visas dalis: 1+2+1=4. Jūsų namo skaičius – 4.

Skaičių reikšmės

1 – pasitikėjimas, laisvė

Šiame būste vyrauja pasitikėjimo, ambicijų ir asmeninės nepriklausomybės atmosfera. Tai puiki vieta verslininkams, ypač tiems, kurie tik pradeda verslą, tiems, kurie dirba namuose arba tiesiog žmonėms, kuriuos tenkina viengungiškas gyvenimo būdas. Tokio namo gyventojams lengviau pasiekto profesinių laimėjimų, sustiprinti charakterį ir pasitikėjimą savimi.

Neigiama pusė: čia pernelyg daug „aš“ energijos, ir tai gali atsiliepti partneriškiems santykiams.

2 – meilė, harmonija

Tai visiškai priešingas variantas ankstesniam: čia karaliauja porinė atmosfera, kuri idealiai tinka meilės santykiams ir šeimai. Šiuose namuose myli vienas kitą, svečius, kaimynus. Taip pat įmanoma, kad šeimininkai turi kokių nors kūrybinių gebėjimų ir talentų, iš kurių gali uždirbti.

Neigiama pusė: čia lengva prarasti savikontrolę, atsipalaiduoti, priaugti svorio, jeigu neužsiimsite savidisciplina.

3 – kūryba, pramogos

Pasak numerologų, tokiuose namuose gyventi lengva ir linksma. Ši vieta puikiai tinka socialiniam gyvenimui – šeimai, o taip pat draugiškiems susibūrimams ir vakarėliams. Taip pat čia mėgsta rinktis intelektualūs ir kūrybiški žmonės. Čia paprasčiau bus gyventi šeimininkams, turintiems darbą, kuris palieka gana daug laisvo laiko.

Neigiama pusė: čia žmonės linkę daugiau kalbėti, nei darytu, ir dalinti tuščius pažadus.

4 – praktiškumas, organizuotumas

Šis skaičius simbolizuoja žemišką, rimtą ir atsakingą energiją. Tokiuose namuose gyvenantys žmonės paprastai disciplinuoti ir padorūs. Jie nepratę sėdėti be darbo ir visada įvykdo savo įsipareigojimus bei pažadus. Tokiais žmonėmis galima pasitikėti, jie neišduos ir neapgaus.

Neigiama pusė: perfekcionistai dažnai turi problemų su bendravimu. Su laiku gali dingti malonumas kartu gyventi.

5 – bendravimas, linksmybės

Tokie namai pripildyti ryškios ir dinamiškos energijos. Čia mėgstama rengti linksmus pasibuvimus ir didelių kompanijų vakarėlius. Šeimininkai puikiai sutaria su gausiu svečių būriu, o jiems malonu ateiti į jų namus. Visi namų gyventojai pripratę gyventi pilnu tempu ir visur įžvelgti pozityvą.

Neigiama pusė: per didelis pasitikėjimas žmonėmis gali baigtis tuo, kad jus apgaudinės ir jumis manipuliuos.

6 – jaukumas, harmonija

Tai puiki vietai šeima, tiek jaunoms poroms, tiek brandžioms ir turinčioms vaikų. Šioje erdvėje komfortiška, šilta ir jauku šeimininkams, jų svečiams ir net gyvūnams. Meilė ir harmonija – šių namų devizas.

Neigiama pusė: tokių namų atmosfera neleidžia išeiti iš komforto zonos, žmonėms būna sunku ką nors keisti savo gyvenime.

7 – vienatvė, dvasingumas

Šių namų energija tinkama apmąstymams ir vienatvei. Ji idealiai tinka intravertams arba tiems, kurie grįžta į namus pailsėti, nes pati vieta nuteikia ramiai ir taikiai. Čia komfortiškai gali dirbti rašytojai ar mokslininkai.

Neigiama pusė: šeimininkai gali pernelyg pasinerti į vienatvę ir liautis bendrauti su žmonėmis.

8 – sėkmė, ambicijos

Toks būstas tinka prisiekusiems darboholikams, palaikydamas ambicijas, tobulėjimą, karjeros ir finansinį augimą. Jeigu jums būtina sustiprinti savo statusą, autoritetą ir gyvenimiškas pozicijas, drąsiai runkitės tokius namus. Tokius žmones aplinkiniai laiko lyderiais ir juos gerbia.

Neigiama pusė: čia būna ir pakilimų, ir krizių, kurios gali pakirsti emocinę būklę ir net sveikatą.

9 – priėmimas, pokyčiai

Šių namų energiją galima pavadinti universalia meilei, priėmimui ir augimui. Čia gyvenant galima daug sužinoti tiek apie save, tiek apie kitus. Vieta puikiai tinka naujo gyvenimo pradžiai tiek su nauju partneriu, tiek žmonėms, ką tik išgyvenusiems skyrybas. Šiuose namuose jūs galėsite iš tiesų tapti pačiais savimi, savęs neapgaudinėdami. Atmosfera taip pat tinkama šeimai ir kūrybai.

Neigiama pusė: ne visada aplinkiniai bus pasirengę priimti jūsų pokyčius ir išgirsti nuomonę apie save, dėl to gali kilti nesutarimai ir ginčai.

Ką daryti, jeigu savo būsto energiją laikote kažkuo sau netinkama?

Yra keletas gudrybių. Pavyzdžiui, galima užklijuoti numerį plėvele, uždažyti vieną iš skaičių durų spalva ar iš išorės arba vidaus nupiešti kitus skaičius. Tada turėtumėte pastebėti pokyčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.