4 didžiausi sukčiai pagal Zodiako ženklą

Tikri sukčiai moka sudaryti nuoširdaus, padoraus, atviro ir paprasto žmogaus įspūdį, bet tereikia jam užkariauti pasitikėjimą – ir jis iškart neatpažįstamai pasikeis. Tai susiję su Zodiako ženklu.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-19 12:05, atnaujinta 2024-04-19 12:06

Pavyzdžiui, Liūtas niekada neapgaudinės ir neims, kas svetima, – išdidumas neleis. O Vėžys neleis sau taip elgtis dėl išsiauklėjimo ir atsargumo. Bet yra Zodiako ženklų, kurie laisvesnio mąstymo, nebijo rizikuoti, vėl ir vėl mesdami iššūkius likimui.

Jautis

Šio ženklo atstovai – apdairūs ir iki begalybės praktiški personažai, kurie po kruoplelę renka savo turtą. Jeigu prireiks, jie imsis apgaulės, ir paskutinėje vietoje galvos apie sąžinę ir panašius padoraus žmogaus atributus.

Vyrams Jaučiams „pinigai nesmirda“, nors viešumoje jie mušis į krūtinę tvirtindami priešingai. Bet kai tik pasitaikys tinkama proga, patys pirmi leisis į išdavystę dėl naudos. Beje, tarp šio ženklo atstovų dažniausiai pasitaiko tokių, kurie nelaiko nesąžiningu dalyku užimti savo vadovo vietą, meistriškai jį pakišus aukščiau stovintiems žmonėms.

Vyrai ir moterys Jaučiai moka gražiai kalbėti ir megzti dalykinius ryšius, bet kai tik pažintis ar net draugystė jiems tampa nenaudinga, be gailesčio išbraukia „nereikalingus“ žmones iš savo gyvenimo. Jiems svarbus įvaizdis – juk tai padeda kilti karjeros laiptais. Jaučiai retai demonstruoja savo nuoširdų požiūrį ir jausmus – jie iš tiesų savimi būna tik įpykę.

Mergelė

Apie tai, kad moteris Mergelė kuo nors pasinaudojo savais tikslais, niekas nesužinos. Juk veidmainystės ir apsimetinėjimo srityje jai nėra lygių. Ir apsimetinėja Mergelė meistriškai, su nekaltomis akytėmis ir lengvu sumišimo šešėliu veide.

Tarp šio ženklo atstovų dažnai sutinkama pasiturinčių žmonių, kurie sugeba padidinti kapitalą užimdami naudingas pareigas, kur galima pasisavinti ir tai, kas svetima. O pagauti Mergelę su įkalčiais neįmanoma – ji taip vikriai išsisuka nuo atsakomybės ir tą padaro taip laiku, kad jos net nespėja įtarti sukčiavimu.

Savo tamsiems reikaliukams vyrai Jaučiai pasimatuoja pilkojo kardinolo vaidmenį, jie stovės už nugaros tiems, kurie priima sprendimus, ir kontroliuos jų veiksmus. Klaidos atveju atsakomybė bus vadovo, o ne jo pavaduotojo, juk visi parašai – jo. Mergelė – dar ir kokia sukčiautoja, ir daro tai sąmoningai, suvokdama savo pranašumą prieš neatidžius ir atsipalaidavusius žmones.

Šaulys

Tiesos mylėtojas Šaulys nelabai asocijuojasi su mėgėjais prasigyventi kitų sąskaita. Vyras Šaulys – stiprus, sau pakankamas ženklas, fantastiškų idėjų šaltinis. Energingas, aktyvus ir užkrečia aplinkinius mintimis ir planais.

Visi aplink – jo bičiuliai, o draugui nieko negaila. Pats Šaulys nepastebi, kaip žmonės šalia ima garbinti jo talentą ir žavesį. vagys vagia brangenybes, o Šauliai – svetimas idėjas ir sielas. Šis Ugnies ženklas nenori kuo nors naudotis ar juolab apgaudinėti – jis nieko nežada ir neprašo būti su juo, viskas įvyksta savaime.

Skorpionas

Vyrai Skorpionai – pavojingi manipuliatoriai, jie užtikrintai siekia savo tikslo. Jiems kliūtys neegzistuoja: jeigu reikia, gali išduoti, pavogti, išnaudoti kitus žmones. Tai ne visada vyksta sąmoningai – kartais jiems atrodo, kad jie nekontroliuoja savo poelgių, kai skaudina artimuosius. Tai dalis jų esmės, kurią sunku pakeisti.

Moteris Skorpionas moka vesti paskui save, kartais jos potraukis intrigoms ir mokėjimas valdyti kolektyvui ir kompanijai yra naudingi. Skorpionas nepražiopsos naudos ir pasidalins savo trofėjais, net jeigu jie jam atiteko nesąžiningu keliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.