Žmogaus charakterį atspindi jo gimimo diena

Nuo žmogaus gimimo dienos skaičiaus priklauso jo charakteris. Koks jis - lengvai pažeidžiamas ar tvirtas, įsiplieskiantis kaip degtukas ar ramus, užsispyręs ar nepaslankus?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-14 12:08, atnaujinta 2018-03-16 18:50

Atkreipkite dėmesį į tai, kokią dieną esate gimęs - toks yra jūsų magiškas skaičius. Jeigu jūsų gimimo dienos skaičius dviženklis (tačiau ne 11 arba 22), tai juos reikėtų sudėti tam, kad gautumėte vienaženklį.

Pavyzdžiui, jei gimėte bet kurio mėnesio 16 dieną, vadinasi, jūsų skaičius bus 7. Jei 23 dieną, tai skaičius bus 5, o gimusiems 11 arba 22 dieną, taip ir lieka skaičiai 11 arba 22. Tačiau, jei jūsų skaičius 10, 20 ar 30 - atmeskite nulį ir skaitykite informaciją apie skaičius 1, 2, 3.

1 – Žmonės vienetukai

Nuolat siekia užsibrėžto tikslo ir yra stiprios asmenybės. Visada eina iki galo, net ir žinodamos, kad pralaimės. Šio skaičiaus žmonės žiūri į ateitį optimistiškai. Jie pakankamai užsispyrę ir pasitiki savimi. Be to, garbėtroškos ir kartais būna net agresyviai nusiteikę. Niekados nesitaiksto su tuo, jei kažkas juos moko kaip gyventi arba atsistoja jiems skersai kelio. Tada šio skaičiaus atstovai iš visų jėgų kaunasi dėl savo nepriklausomybės ir savarankiškumo. Jų puiki atmintis, jie itin organizuoti žmonės ir pasižymi ypatingu sugebėjimu sutelkti savo dėmesį, todėl gali daryti iš karto kelis darbus. Gyvenime jie nuolat ieško naujų, nežinomų dalykų. Taip pat pasižymi lyderio savybėmis, sugeba vesti paskui save žmones. Bet niekada neįsiklauso ir į kitų nuomonę. Todėl kolektyve su jais gana sunku dirbti: jie mėgsta individualumą, o jei pasiekia valdžios, teikia pirmenybę autoritariniam vadovavimo stiliui.

2 – Žmonės dvejetukai

Jie įpratę laviruoti tarp svetimų interesų, tačiau pakankamai santūrūs ir taktiški žmonės. Vengia įžeisti ar įskaudinti aplinkinius, todėl visados nusiteikę ieškoti kompromisų ir stengiasi sukurti aplink save taikią ir harmoningą atmosferą. Niekados nesinaudoja savo pranašumais, jei tai galėtų nustumti į šešėlį jų draugą ar partnerį. Linkę ne kovoti, o bendradarbiauti. Niekados nelenda į pirmaujančių gretas, nes jiems paprasčiau prisitaikyti, nei priimti atsakingus sprendimus. Tai stropūs, kruopštūs ir kuklūs tarnautojai. Šio skaičiaus turėtojams taip pat būdingas pakantumas, tolerancija. Be to, jie uždari, neryžtingi, vengia atsakomybės. Neretai neturi savo nuomonės ir idėjų, viską labai kruopščiai apgalvoja ir planuoja. Tiesa, linkę į depresiją. Todėl jie ir uždari, dažnai niūrūs, nemoka juokauti.

3 – Žmonės trejetukai

 O šie žmonės – priešingai: linksmi, į viską stengiasi žiūrėti su humoru, juos ir gyvenime lydi sėkmė, jie - talentingi ir įvairiapusiški, jų pavydėtinga energija, todėl mėgsta aktyvų gyvenimo būdą. Lengvai išsiskiria su pinigais, dosnūs ir geranoriški. Šio skaičiaus atstovai pasižymi lakia vaizduote, mėgsta fantazuoti. Didžiausios šių žmonių galimybės – meno sferose, todėl, kad jie turi literatūrinių, dailės, muzikos talentų. Užtat jiems daug lengviau reikšti savo išgyvenimus žodžiais, spalvomis ir garsais. Bet ne vienas iš jų pasižymi ir iškalbingumu, būna kompanijų sielomis. Iš jų svarbiausių trūkumų - išdidumas, nuolatinės abejonės, egoistiškumas ir noras būti nuo nieko nepriklausomais. Tarp jų esama ir garbėtroškų, valdingų ir kartais atvirai grubių ir agresyvių žmonių. Be to, jie neretai eikvoja savo jėgas daugybei nereikalingų dalykų, nors tuo pačiu nežiūri į visa tai rimtai. Toks jų nerūpestingas elgesys neretai trukdo pasiekti talentingumo viršūnę.

4 – Žmonės ketvertukai

 Tai - itin nusipelnę žmonės, kadangi skaičius „keturi“ nurodo ne tik stiprią valią, ištvermę, užsispyrimą siekiant užsibrėžto tikslo. Bet gimę po šiuo skaičiumi, dažniausiai pasiekia savo tikslo sunkiai dirbdami, todėl nebijo sunkumų. Jie nepasižymi lakia vaizduote, užtat racionalūs, praktiški ir darbštūs. Nors šio skaičiaus turėtojai ir nepasižymi kūrybiniu polėkiu, tačiau sugeba vadovauti kūrybiniams žmonėms, sumaniai panaudodami jų talentą. Ketverto žmonės visaods jaučiasi savo vietoje. Jiems būdingas pareigos ir atsakomybės jausmas, būna teisingi, tačiau labiau vertina materialiąją gyvenimo pusę, todėl jiems svarbu gardžiai pavalgyti, pailsėti, todėl visados siekia stabilumo bei finansinės gerovės. Užtat jie dažnai patiria stresų, būna išsiblaškę, nervingi, dažnai puola į neviltį ir paniką. Nors gyvenime jiems, kaip ir kitiems, dažnai nepasiseka, tačiau jie nenuleidžia rankų, vis tiek daug dirba. Jų kantrybė – begalinė. Gal būt dėl to jie didvyriškai įveikia ir kliūtis.

5 – Žmonės penketukai

Pakankamai aktyvūs, energingi, nenustygstantys vienoje vietoje, protingi, bet nekantrūs. Jiems patinka keliauti, daug ką pamatyti, daug ką išgirsti, su daugeliu susitikti ir bendrauti. Norėdami jaustis komfortiškai, jie dažnai turi keisti aplinką. Antraip, jie pradeda nuobodžiauti ir greitai pavargsta. Be to, šio skaičiaus žmonėms netrūksta ir ambicijų, greitai įsiplieskia, užtat labai seksualūs. Todėl penketo skaičiaus abiejų lyčių atstovai nevertina ištikimybės šeimoje, todėl susiduria su savo antrosios pusės nesupratingumu. Nevengia jie ir skandalų. Dėl nesugebėjimo suimti save į rankas ir sutelkti dėmesį, jie neretai iš karto griebiasi kelių darbų ir po kiek laiko juos pamiršta. Nėra jiems labai svarbu ir didelis išsimokslinimas. Ir nori viską gauti iš karto. Po šiuo skaičiumi gimę vyrai linkę žaisti azartinius žaidimus, gali užsiimti kontrabanda, taip pat linkę daryti kitus nusikaltimus. Užtat neįsivaizduoja savo gyvenimo be rizikos ir nuotykių. Užtat moterys daug atsargesnės, tačiau, jei jas kas nors stipriai užkabina jų interesus, tai pamiršta viską. Tas bruožas neretai priveda ir iki bėdos. Nuolat dirbti vienoje vietoje ar užsiimti kuria nors rutiniška veikla, joms taip pat sunku, todėl dažnai keičia darbus. Tokie žmonės dažnai meluoja, linkę į aferizmą. Jų gana dažnai būna palaidas ir chaotiškas gyvenimo būdas, užtat jie linksmi, malonūs, nerūpestingi kompanijose.

6 – Žmonės šešetukai  Psichologiškai subalansuoti, kilniaširdiški, patikimi, visados sugeba sudaryti aplink save jaukią atmosferą. Mėgsta namus, palaiko glaudžius ryšius su artimais žmonėmis, turi daug draugų. Jie pagal daugelį parametrų - puikūs žmonės: ištikimi, sąžiningi, romantiški, minkšto charakterio. Jie nuolat siekia harmonijos, ramybės, todėl vengia ginčų, konfliktų. O jei jų ir iškyla, stengiasi kuo greičau užglaistyti. Jie dosniai dalinasi savo šiluma, o jei reikia pinigų – pinigais. Tačiau jiems būdingas konservatyvumas, kartais net senamadiškas požiūris. Stengiasi plačiai neatlapoti savo širdies, bet nesupranta ir kitų žmonių atvirumo. Užtat labai išgyvena, kai su jais pasielgia netaktiškai, nesąžiningai. Todėl stengiasi iš tolo apeiti konfliktines situacijas ir problemas. Tačiau tai ir dori žmonės, sugebantys pamatyti ne tik kitų, bet ir savo klaidas. Nors patys labiau mėgsta gyventi pagal įkvėpimą ir nuotaiką, o ne pagal taisykles. O jei jie pasiekia aušto socialinio statuso, tai jų charakteris gali ir sugesti. Todėl vietoj mielo, šilto ir nepastebimo žmogaus, gali pavirsti garbėtroška, savimyla, smulkmenišku.

7 – Žmonės septintukai

Šio skaičiaus žmonės dažnai būna introvertiški, mėgsta vienatvę, mėgsta paskęsti savo mintyse, ilgai galvoja, taip pat sunkiai atranda kontaktą su kitais. Užtat savo vidiniu susitelkimu sugeba tyrinėti, giliai analizuoti. Labai įžvalgūs, pasižymi nepaprasta intuicija, atkreipia dėmesį į menkiausias detales, kurios kitiems paprastai praslysta pro akis. Dažnai po šiuo skaičiumi gimsta poetai, filosofai, mokslininkai, mistikai. Todėl jiems būdingas ne tik aštus protas, logiškas mąstymas, bet ir laki vaizduotė. Tačiau jie paprastai bendrauja gana šaltai su aplinkiniais, kadangi nori išsaugoti savo vidinę harmoniją, nelinkę nieko įsileisti ir į savo vidinį pasaulį. Užtat tik jiems vieniems žinomais keliais išsiaiškina paslaptis. Tokie žmonės susikuria keistas ir mįslingas fantazijas. Iškalbumu nepasižymi, todėl jiems sunku tokiu būdu išreikšti savo pojūčius ir mintis. Užtat linkę patikėti savo mintis popieriui. Paprastai diskusijose nedalyvauja, vengia ir konfliktų. Iš esminių jų trūkumų – tai nuolat aplankančios niūrios mintys, be jokios priežasties nusivilia gyvenimu, galvoja apie savižudybes arba visiškai užsisklendžia savyje ir pasineria į depresiją. Užtat, jie mylimas žmogus prisipažįsta meilėje ar jie yra pripažinami už savo darbus ir kitus nuopelnus, septyneto žmonės tiesiog pražysta.

8 – Žmonės aštuntukai

 Energingi, gabūs, sugeba sutelkti visas savo jėgas vienam tikslui ir atkakliai siekia jo tol, kol pasiekia. Be to, jie - praktiški, išsiskiria racionaliu ir aštriu protu. Jų mintys dažnai sukasi aplink materialinį pasaulį: savo firmos reikalus arba tiesiog pinigus. Pakanka įdėti nedaug pastangų, kad jie apčiuoptų teisingą variantą investuojant turimą kapitalą. Tai ir nuolat kupini įvairių minčių bei idėjų žmonės. Todėl dažnai renkasi verslininko kelią. Jų svarbiausios savybės: sugeba pakovoti už save, taip pat išsisukti iš labai keblių situacijų, todėl visados atranda landų net ir sudėtinguose juridiniuose klausimuose. Dažniausiai tokio sėkmingo žmogaus požymis – atitinkamas statusas ir padėtis visuomenėje. Patys jie atsargūs, labai retai rizikuoja, nes pirmiau linkę apgalvoti, o paskui imtis veiksmų. Bet tai gali būti ir žmonės su labai negatyviomis savybėms: negailestingi, agresyvūs, užsispyrę, nesiskaito su kitų nuomone, despotiški. Dažniausiai myli tik save ir niekina tuos, kurie neturi pinigų. Išoriškai jie dažnai atrodo niūrūs ir užsidarę, tačiau niekas nežino, kokios aistros verda jų viduje, koks godumas ėda juos iš vidaus. Kartais jie leidžia prasiveržti susikaupusiai negatyviai energijai labai keistais, gal net laukiniais poelgiais.

9 - Žmonės devynetai

 Tai nuolat idealo siekiančios asmenybės: svajingos, romantiškos, mėgstančios viską apibendrinti, dažnai atitrūkstančios nuo realybės, bet ir impulsyvios, aistringos, nestokojančios šarmo ir švelnios bei greitai įsimylinčios. Šio skaičiaus atstovai gerbia ir rūpinasi ne tik savo artimaisiais, bet pasirengę padėti visiems. Dosnūs ir nesavanaudiški. Žmonės jų dažnai nesupranta ir pradeda vertinti, kai jų nebėra. Tai ir puikūs mokslininkai, mokytojai, artistai, kurie pasižymi stropumu, kruopštumu, stipria valia. Taip pat sugeba įkvėpti kitus bei pakelti nuotaiką. Gyvenime jie nepraktiški, negalvoja apie save, užtat sąžiningi ir todėl rėžia teisybę tiesiai į akis. Tačiau neretai būna priklausomi nuo kitų. Gana atkakliai siekia savo meilės objekto, lengvai ir greitai juo susižavi, tačiau greitai ir atvėsta. Nesivelia į konfliktus, o labiau stengiasi laikytis nuošalyje. Labai bijo vargo ir nepritekliaus bei senatvės. Jie linkę prieštarauti patys sau, todėl aplinkiniai dažnai jų nesupranta.

11 – Žmonės vienuoliktukai

 Aplinkinių akimis, tai gana savotiški ir nestandartiniai žmonės, todėl, kad jie nepanašūs į kitus. Jie ateina į šį pasaulį duoti kažką naujo. Todėl jie gali net įvykdyti perversmą kurioje nors gyvenimo sferoje. Išsiskiria ypatinga intuicija, neregėta nuojauta. Panašu, kad semiasi energijos iš aukštesnių jėgų. Tarp jų būna tiek genijų, tiek ir bepročių. Talentingi, drąsūs, ryžtingi, įsitikinę savo teisumu. Gyvenime su jais nėra lengva. Todėl dažnai jie lieka vienatvėje.

22 - skaičiaus žmonės

 Šio skaičiaus atstovams nepagailėta geriausių savybių, kokių tik galima įsivaizduoti. Jie – iš prigimties lyderiai, energingi, psichologiškai ištvermingi, jausmingi, nestokoja kūrybinio talento, lankstūs, harmoningi, sugeba sutelkti savo mintis ties idėjomis ar projektais, todėl pasižymi ir geromis dalykinėmis savybėmis. Taip pat aukštu dvasiniu potencialu, kaip priimta sakyti, charizma. Todėl šie žmonės neretai tampa įvairių judėjimų ir organizacijų vadovais, išradėjais, kūrėjais, filosofais, verslininkais ir magais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.