Penkios frazės, kurių moteris neturėtų vartoti

Galvojate, kad moterys myli ausimis, o vyrai – akimis? Štai ir neatspėjote. Vyrai ne mažiau nei moterys myli ausimis. Todėl moterims vertėtų visada galvoti, ką kalba, rašo inosmi.ru. Norint išvengti didžiausių klaidų, reikėtų įsidėmėti frazes, kurių nė už ką negalima pasakyti, jei norite, kad vyras nepabėgtų.

Niekada nesakykite vyrui, kad jis per mažai uždirba.<br>123rf
Niekada nesakykite vyrui, kad jis per mažai uždirba.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-22 23:33, atnaujinta 2018-03-16 15:32

1. „Тu toks pats, kaip ir kiti“

Niekada, niekada, niekada nelyginkite jo su niekuo. Juo labiau nelyginkite jo su savo buvusiu mylimuoju. Tai ne šiaip kirtis per jo savimeilę, o spjūvis į veidą.

2. „Тavo mama nemoka gaminti kotletų“

Net jei jo mamos iškepti kotletai tampa kieti kaip akmenys, o pyragas labiau primena slėgtainį, girkite ir reikalaukite tų pyragėlių su grybais recepto.

3. „Тu mažai uždirbi“

Šios frazės vyras jums niekada neatleis. Juk jūs jau nebe maža mergaitė, galite ir pati nosinaitei užsidirbti. Todėl tikrai nevertėtų per jėgą brukti vyrui nepilnavertiškumo kompleksą.

Jums mažai tų pinigų, kuriuos jis parneša į namus? Tai kodėl išsirinkote sau į partnerius nesugebančio daug uždirbti vyro? O gal su juo esate kartu tik dėl to, jog jis žadėjo ištaigingą gyvenimą? Ar vis dėlto mylite jį? Atsakykite sąžiningai sau į šiuos klausimus ir nereikės toli ieškoti atsakymo.

4. „Šie bateliai kainuoja tris šimtus dolerių“

Ši frazė vyrui smogia tiesiai į paširdžius. Viskas – galite atsisveikinti su savo brangiausiuoju. Verčiau pasaugokite savo antrosios pusės nervus ir kantriai laukite geresnių laikų. O dar geriau, išmokite taupyti ir suprasti šeimos finansinę padėtį.

5. „Тavo draugas tiesiog nuostabus!“

Аha, ir mašina jo naujesnė, ir darbas geresnis, ir jis yra tikras džentelmenas: patrauklus ir žavingas. Vyro reakcijos variantai: „Ji įsimylėjo mano draugą“, „Ji laiko mane nevykėliu“, „Tegul ir eina pas jį, jei jau jis toks nuostabus“.

Atvirai prisipažinkite, ar to siekėte? Aišku, kad ne. Todėl daugiau pozityvių minčių, nes greta jūsų esantis vyras – geriausias. Vien dėl to, kad kažkada išsirinkote būtent jį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.