Mėgstamiausia pasaka gali papasakoti apie žmogaus charakterį

Prisiminkite, su kokiu malonumu klausėtės pasakų, kurias mama tyliai skaitė prieš miegą. Neįtikėtina, bet pasirodo, jog mėgstamiausia pasaka gali daug ką papasakoti apie jūsų charakterį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 24, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:42 AM

„Raudonkepuraitė“

Jūs - tikrų tikriausia avantiūristė! Ieškote naujų nuotykių ir galimybių išreikšti save. Tai yra jūsų gyvenimo tikslas. Įpratote labiau pasikliauti intuicija nei įsiklausyti į proto balsą. Likimas jums palankus, bet neprošal pabūti budriai.

Esate nuoširdi, natūrali ir atvira, bet dažnai pamirštate, kad būti tokia galite ne su visais. Pamėginkite kai kurių situacijų metu elgtis truputį rimčiau. Kartais tai labai naudinga.

„Varlė karalienė“

Su jumis niekada nebus nuobodu! Jūs - tikras įdomių idėjų generatorius, o darbe - aukso gabalėlis! Esate kupina fantazijų, visuomet stengiatės būti kitokia, nepanaši į kitus ir save praeityje. Aplinkiniai myli jus už gyvenimo džiaugsmą ir optimizmą.

Vienintelė problema: nejaučiate ribų ir jas kartais peržengiate. Tad elkitės apdairiau.

Bjaurusis ančiukas

Esate pernelyg priklausoma nuo pašalinių nuomonės, o tai trukdo gyventi taip, kaip norėtumėte. Nesate linkusi tikėti žmonėmis, nes esate įsitikinusi: visi aplink - priešai. Ir jei pora kartų gyvenime visgi kažkuo buvote pasitikėjusi, vargiai ar tai jums išėjo į gera.

Dabartis jums nėra svarbiausia, nes daugiau svajojate apie ateitį. Bet tai - ne išeitis. Pasistenkite vadovautis šiais išmintingais žodžiais: svajokite apie ateitį, bet būtinai atsiremdama į dabartį. Pamatysite, jūsų gyvenimas pasikeis.

„Undinėlė“

Jūsų išskirtinis bruožas - polinkis aukotis. Tai pasakytina ne tik apie meilę, bet ir kitas gyvenimo sritis. Nuolat stengiatės kažką gelbėti, traukti iš sudėtingų situacijų. Artimi žmonės naudojasi jūsų gerumu ir minkštaširdiškumu. Išginkite iš galvos mintį, kad laimę būtinai reikia užsitarnauti. Tiesiog patikėkite, kad ji netrukus įžengs į jūsų gyvenimą.

„Miegančioji gražuolė“

Šurmulys ir skubėjimas - tai ne jums. Sklandus, negreitas gyvenimo ritmas visiškai atitinka jūsų charakterį. Tikite likimu, ir dėl to turite mažumėlę vaikiškumo. Ieškote partnerio, kuris priimtų visus sprendimus ir už jo nugaros jaustumėtės kaip už mūrinės sienos. Neretai, sutikusi panašų vyrą, visiškai jam paklūstate. Nederėtų taip elgtis. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite savo individualumo.

„Pelenė“

Jau vaikystėje buvote įsitikinusi, kad meilę reikia užsitarnauti. Ir iki šiol mažai tikite, kad galima pamilti tiesiog taip, o ne už kažką. Jūsų teigiami bruožai - atkaklumas ir darbštumas. Bet jei kažkas nenusiseka, į kritiką reaguojate skausmingai. Pagrindinė jūsų problema: netikite stebuklu. Laikas kažką keisti!

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.