Miegate susiglaudę ar toli vienas nuo kito? Tai kai ką sako

Visą naktį miegate susiglaudę, ar jums patogiau miegant išlaikyti atstumą? Atsakymas į šį klausimą gali duoti subtilių užuominų apie jūsų santykius. Porų, kurios miega ne daugiau kaip poros centimetrų atstumu vienas nuo kito, santykiai yra laimingesni, nei tų, kurios miega skirtingose lovos pusėse, rodo Hartfordšyrao universiteto mokslininkų atliktas tyrimas.

Jeigu miegate mažiau kaip poros centimetrų atstumu vienas nuo kito - tikėtina, jūs laiminga pora.<br>123rf nuotr.
Jeigu miegate mažiau kaip poros centimetrų atstumu vienas nuo kito - tikėtina, jūs laiminga pora.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 9:54 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:14 AM

Mokslininkai apklausė 1 tūkst. žmonių apie jų miegojimo įpročius, kai jie miega su savo partneriais. Paaiškėjo, kad poros, kurios miega apsikabinusios, jaučiasi laimingesnės. 86 proc. porų, miegančių poros centimetrų atstumu vienas nuo kito, buvo patenkintos savo santykiais. Ir tik 66 proc. porų, miegančių daugiau kaip 70 cm atstumu, jautėsi laimingos.

Su laime pasirodė tiesiogiai susiję ir apsikabinimai. 94 proc. porų, kurios visą naktį miega apsikabinusios, jautėsi laimingos, ir tik 68 proc. tų, kur partneriai miegodami laiko rankas prie savęs, galėjo pasakyti tą patį.

Suprantama, tai, kad mėgstate miegoti toliau vienas nuo kito, nereiškia, kad jums gresia prarasti partnerį, ar kad nedelsiant reikia permąstyti savo miegojimo įpročius – kartais žmogui tiesiog reikia erdvės.

Tik 12 proc. porų iš apklaustųjų miegojo poros centimetrų atstumu, ir tiktai 2 proc. jų miegojo didesniu kaip 70 cm atstumu. Taigi, daugiausiai tikimybės, kad jūs su savo partneriu šioje „laimės skalėje“ atsidurtumėte kažkur apie vidurį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?