Eksperimentas: vyresnio amžiaus moterys vyrus nuginkluoja nagais

56-erių metų amžiaus britė Tessa Cunningham negalėjo patikėti savo akimis: barmenas flirtuodamas mirktelėjo jai, besiekiančiai savo taurės. Moteris anksčiau nebūtų pagalvojusi, kad jaunam priešingos lyties atstovui gali patikti pensinio amžiaus moteris. Ji tik neseniai suprato, kad visa paslaptis – jos rankose, rašo „Daily Mail“.

Vyresnėms moterims siūloma nebešvaistyti pinigų veido kremams ir koncentruotis į manikiūrą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Vyresnėms moterims siūloma nebešvaistyti pinigų veido kremams ir koncentruotis į manikiūrą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:24 PM

Vyrai pradėjo tiesiog pulti po T.Cunningham kojomis, kai ji savo beveik pusantro centimetro ilgio nagus ėmė lakuoti ryškiai raudona spalva.

Moteris anksčiau nagus lakuodavosi tik specialiomis progomis, pavyzdžiui, kalėdiniam vakarėliui, o tą patį aptrupėjusį laką nusivalydavo tik sausio viduryje.

Bet ji vieną dieną perskaitė straipsnį, kuriame teigiama, jog 50-ąjį gimtadienį atšventusios moterys turėtų sutelkti dėmesį į savo nagus, kad nukreiptų aplinkinių dėmesį nuo veido. T.Cunningham susidomėjo: buvo siūloma nebešvaistyti pinigų veido kremams ir koncentruotis į manikiūrą.

Moteris nusprendė išbandyti šią teoriją ir apsilankė pas Niną Lewis, manikiūro ekspertę Londone, dirbusią su tokiomis žvaigždėmis kaip Jennifer Lopez, Leona Lewis ir Sophie Ellis-Bextor.

Manikiūro specialistė prie trumpų, bukų T.Cunningham nagų kruopščiai pritvirtino netikrus plastikinius nagus. Po devyniasdešimties minučių jie atrodė natūralūs. Tada prasidėjo eksperimentai su nagų laku. Moteris pakomentavo kiekvieną iš išbandytų įvaizdžių.

Stileto manikiūras

Šis manikiūras taip pavadintas dėl nagui suteikiamos formos – ji panaši į aštrų bato kulniuką. Šią formą manikiūro specialistė išgavo naudodama šiurkščią dildę. Ji nulakavo moters nagus dviem sluoksniais tamsiai raudono atspalvio „Chanel“ Vertigo nagų lako.

„Atsargiai, su jais gali ką nors sužeisti,“- įspėjo N.Levis

Išties – T.Cunningham su smailėjančiais pusantro centimetro ilgio nagais jautėsi tarsi turinti mirtiną ginklą. Ji bandydama pasikasyti nosį iš tikrųjų įsibrėžė nago galu.

Galbūt sunku įsivaizduoti pensinio amžiaus moterį su tokiais nagais, bet jie iš tikrųjų suteikė daug elegancijos.

T.Cunningham netrukus pasijuto daug galingesnė bei žavesnė, nors ir tebebuvo apsirengusi tais pačiais kreminės spalvos marškinėliais ir kelnėmis.

Būtent šie nagai ir sukėlė netikėtą barmeno reakciją. Jis nebuvo vienintelis – dar kelios galvos atsisuko į moterį, kai ji rankoje žaidė su taure.

Nors šie nagai išties buvo įspūdingi, pasak T.Cunningham, su jais neįmanoma išbūti ilgiau, nei kelias valandas.

Jie tokie ilgi, kad moteris negalėjo net iš dubenėlio pasiimti traškučių – o ką jau kalbėti apie kelnių užsisegimą.

Louboutin manikiūras

T.Cunningham neturi 2 tūkstančių litų porai Christian Louboutin batelių, bet gali sau leisti Louboutin nagus. Šiais metais į apyvartą išėjo Louboutin nagų lako kolekcija.

N.Levis moters nagus paliko tokio pat ilgio ir suteikė jiems ovalo formą. Jų vidinė pusė padengta raudonu Louboutin Rouge nagų laku, o išorinė – juodu Kohl Black.

Visos T.Cunningham draugės liko sužavėtos manikiūro: viena netgi užsinorėjo paliesti jį.

Visgi pati moteris savo nagais taip nesidžiaugė – juoda spalva ją privertė jaustis kaip Mirtišę iš „Adamsų šeimynėlės“. Be to, dėl tamsaus atspalvio rankos atrodė blyškesnės, senesnės, o raudona vidinė nago pusė anaiptol negelbėjo vaizdo – tik jį gadino.

T.Cunningham gyvenimo draugas Richardas juokėsi, kad jos nagai tarsi apsitaškę krauju.

Modernus prancūziškas manikiūras

Tradicinis prancūziškas manikiūras – rausvi nagai baltai lakuotais galais, bet tokios garsenybės kaip Nicole Scherzinger nebijo išsiskirti: nago galas lakuojamas juodai.

Manikiūro meistė T.Cunningham nagus iki pusės nulakavo blyškaus rausvo atspalvio laku, o likusią ištempto pusmėnulio formos dalį padengė juodu.

Nagai moteriai vis dar per ilgi. Ji savo iPhone galėjo naudotis tik liesdama jį riešu, tad net paprastos žinutės išsiuntimas truko kelias minutes.

Visgi, jos nuomone, patogumą paaukoti verta: moteris pasijuto išties viliojanti.

T.Cunningham nusprendė patikrinti Richardo reakciją. Vyras dar niekada nematė jos su ilgais nagais, nors teigiamai vertino anksčiau švenčių proga darytą gražų manikiūrą.

Jo nuomone, naujasis įvaizdis atrodė labai seksualiai ir darė moterį patrauklesne. T.Cunningham suprato, jog nuo šiol ji tikrai daugiau laiko praleis manikiūro salone.

Flapper stiliaus manikiūras

N.Levis klientės nagams suteikė kvadratinę formą, apatinę dalį nulakavo pilkai, o viršutinę – mėlynai. Šį gan vyrišką stilių įkvėpė drąsios trečiojo dešimtmečio flapper stiliaus mylėtojos.

T.Cunningham labai patiko šios akį traukiančios spalvos, bet kvadratinė forma – ne elegantiška ir ne seksuali. Šiame įvaizdyje nebuvo jokio moteriškumo.

Richardo nuomone, toks manikiūras rankas vizualiai padaro dideles.

Šio manikiūro privalumas – nebėra rizikos netyčia išsidurt akį.

Siaubingasis manikiūras

T.Cunningham dar prieš pradedant daryti šį manikiūrą buvo nusiteikusi skeptiškai.

N.Levis jai padarė modernųjį prancūzišką manikiūrą – tik vietoj juodo nagų lako panaudojo violetinį, o tada mažu aštriu iešmu keturiuose iš nagų pradūrė skylutes ir į jas įvėrė po nedidelį auksinį pakabuką.

Mažas aukso spalvos niekutis atrodė pigiai ir juokingai. T.Cunningham dukrai jos mama atrodė per sena tokiems dalykams, o gyvenimo draugas Richardas neslėpdamas pareiškė, kad jo mylimoji turėtų slėpti savo rankas nuo visuomenės.

Gyvūnų raštų manikiūras

Gyvūnų raštai išpopuliarėjo ne tik ant podiumo, bet ir kitose su grožiu susijusiose srityse. Manikiūro specialistė T.Cunningham nagus nusprendė papuošti leopardo dėmėmis. Nagas padengtas melsvai pilkos spalvos laku, o ant jo juodu ir baltu pritaškuota įvairaus dydžio ir formos dėmelių.

Moteriai manikiūras patiko – jis buvo gražus ir linksmas. Jos dukros irgi liko sužavėtos. Leopardo dėmelės tikrai atitraukė dėmesį nuo senstančio veido.

„Atrodai madingai, mama,“- sakė viena iš dukrų, 23 metų amžiaus Ellen.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.