4 požymiai, kad jūsų gyvenimas netrukus neatpažįstamai pasikeis

Kiekvienas turime svajonių ir vilčių, kad gyvensime geriau. Tačiau ar kada atkreipėte dėmesį į smulkmenas ir susimąstėte, kad tik nuo jūsų pačių ir jus supančios aplinkos priklauso jūsų gyvenimo kokybė ir netolima ateitis?

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-14 15:36, atnaujinta 2018-02-09 22:37

Būkite pasiruošę netikėtumams

Ar pamenate tą dieną, kai vėlavote į skrydį? O tą jaudinantį vakarą, kai išsiskyrėte su antrąja puse? Būtent tokios esminės gyvenimo permainos keičia jūsų likimą iš esmės. Tikėtina, kad jei pavėlavote į numatytą skrydį, jums atsivėrė kitas kelias ir dar platesnės galimybės įgyvendinti numatytus projektus. O tai, kad išsiskyrėte su antrąja puse, kuris jus nuolat engė ir neleido ramiai gyventi, yra tik įrodymas, kad jūsų gyvenimas pasikeis taip, kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka.

Nebijokite permainų

Žmonės įpratę gyventi taip, kaip jiems patogu: mėgstamas darbas, ilgus metus pažįstami draugai, suplanuotos atostogos. Tačiau viskas ima keistis, jeigu įvyksta kas nors nenumatyto. Gyvenime atsirandantys pokyčiai padeda žmonėms tinkamai sudėlioti prioritetus, leidžia apgalvoti, ko jie nori gyvenime, ko siekia ir apie ką planuoja. Todėl išmokite išeiti iš vadinamosios komforto zonos ir stačia galva nerkite į netikėtumus, kuriuos jums yra paruošęs gyvenimas. Tik tada, kai būsite tam psichologiškai pasiruošęs, galėsite pasidžiaugti naujomis gyvenimo spalvomis.

Atsikratykite aukos sindromo

Jei vis galvojote, kad gyvenime jums nepasisekė ir esate labai nelaimingas, nenustebkite, jei jis taip ir nepasikeis. Pokyčiai įvyks tada, kai suprasite, jog prieš akis – nematyti horizontai. Tik atsikratę bereikalingų kompleksų ir vadinamojo aukos sindromo, kai dėl visko jaučiatės kalti tik jūs patys, galėsite į naująjį gyvenimo etapą žvelgti su šypsena ir tikėjimu.

Nugalėkite baimes

Sakoma, kad nauji potyriai ateina tik tada, kai atsikratai įsisenėjusių baimių. Jeigu turite tam tikrų baimių, turėtumėte pamėginti iš jų išsivaduoti. Jei tai psichologinės kilmės nepasitikėjimas ar nerimas, jums gali padėti psichologai ar kiti specialistai. Tik tada, kai jausitės ramūs, nesibaiminsite dėl niekų, galėsite pradėti naują gyvenimo etapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.