Stulbinančiai tikslus testas: kurią kūno vietą pirmiausia prausiate duše?

Šis testas labai greitas ir įdomus. Tereikia atsakyti į klausimą, ką pirmiausia prausiate duše. Iš pirmo žvilgsnio toks klausimas atrodo nerimtas, bet rezultatas, jį atlikusių nuostabai, įspūdingai tikslus.

 123rf nuotr. 
 123rf nuotr. 
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 29, 2018, 11:03 AM

Taigi, ką pirmiausia prausiate?

1. Galvą

2. Krūtinę

3. Pažastis

4. Pečius

5. Veidą

6. Kitką

Rezultatai

1. Galva

Žmogus, kuris pirmiausia prausia galvą, yra gana artistiškas. Jis dažnai sklando padebesiais, bet tuo pačiu gali pasiekti tokių aukštumų, kurių kiti nesapnavo. Tokiam žmogui kartais nepakanka atkaklumo ir atsidavimo. Bet kai tikslas jam nuoširdžiai patinka, jis dirbs nepavargdamas.

Pinigai – ne pats svarbiausias dalykas tokio žmogaus gyvenime, jam svarbi draugystė. Jo draugų rate – tik tie, kurie jam dvasiškai artimi ir intelektualūs. Šis žmogus puikus meilužis, juk jis trokšta nepatirtų emocijų ir yra atviras viskam, kas nauja.

Tokio žmogaus stiprybė – jo gabumai ir talentai. Geriausias gyvenimo partneris jam yra tas, kuris pirmiausia duše išsitrina krūtinę.

2. Krūtinė

Žmogus, kuris duše pirmiausia pradeda trinti krūtinę, yra labai praktiškas. Jis nemėgsta užuolankų, nes yra tiesmukas. Jam svarbiausia patogumas.

Jam nepatinka, kai kas nors jį atitraukia nuo darbo, o taip pat labai sunkiai reaguoja, kai kas nors situaciją vertina kitaip nei jis. Jis geras meilužis, kuriam patinka bandyti ką nors nauja. Idealus partneris – tas, kuris pirmiausia prausia galvą.

3. Pažastys

Toks žmogus darbštus ir patikimas. Tai gana paplitęs žmonių tipas. Žmogus žemiškas pačia geriausia šio žodžio prasme. Toks žmogus visada stengiasi padėti tam, kuris šalia. Jis dažnai atsiduria negeroje situacijoje dėl to, kad nesupranta aplinkinių ketinimų nuoširdumo.

Toks žmogus gana vidutiniškas meilužis, jam reikia pasistengti kiek paįvairinti savo intymų gyvenimą. Idealus partneris jam bus tas, kuris duše pirmiausia pradeda plauti pečius.

4. Veidas

Žmogui, kuris pirmiausia prausia veidą, pinigai – svarbiausias dalykas gyvenime. Kad taptų turtingas ir pasiektų materialinę gerovę toks žmogus ryšis jei ne viskam, tai beveik viskam. Orumas ir garbė nueina į antrą planą.

Draugai tokiam žmogui reikalingi tam, kad jam padėtų (kartais jis gali net jais naudotis), o gyvenimas jam – pats tikriausias kliūčių, kurias reikia įveikti, ruožas. Aplinkiniams labai sunku suprasti tokį žmogų, bet tai jo nejaudina. Jis negalvoja apie tai, ką galvoja jie, nes yra labai egocentriškas.

Meilužis jis labai vidutiniškas, nes jam pernelyg rūpi, kaip gauti malonumą, o ne kaip jį suteikti. Idealus partneris tokiam žmogui taps tas, kuris iš sąrašo pasirinko „Kitką“.

5. Pečiai

Tai nelabai sėkmingas žmogus, kuris nedažnai gauna, ko siekia. Žmonėms toks žmogus nelabai simpatiškas, nes slėpdamasis nuo negatyvo ir dažnai laiką leidžia vienas. Bet nereikia ieškoti paguodos prie žaidimų stalo ar butelio dugne, nors tai ne taip ir retai pasitaiko tarp šio tipo žmonių.

Šis žmogus mato pasaulį kaip visišką tamsą, jam svarbu valdžia ir pinigai, bet daugeliu atvejų sėkmė ne jo pusėje. Šis žmogus vidutiniškas meilužis. Gyvenimo partnerį jam rasti labai sunku. Vienintelis šansas – tas, kuris pirmiausia prausia pažastis.

6. Kitkas

Toks žmogus – visiška vidutinybė. Jame yra vidinės jėgos, bet dažnai žmonėms ją gana sunku įžiūrėti. Jam būtina vystyti savyje avantiūristo gyslelę ir mokytis parduoti jame esantį potencialą. Giliai viduje toks žmogus yra labai įdomi asmenybė, kuri turi mažai trūkumų.

Tačiau esminis šioje situacijoje yra faktas, kad reikia ne slėpti savo silpnybes, o vystyti stipriąsias puses. Tokie žmonės – vidutiniški meilužiai, kurie turi gana daug įvairių fantazijų, bet mažai drąsos jų realizavimui. Geriausias partneris jiems bus tas, kuris duše pirmiausia prausia veidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.