Kuri savaitės diena jūsų mėgstamiausia? Sužinokite, ar jums pasisekė

Mėgstamiausia savaitės diena gali gana tiksliai apibūdinti žmogaus charakterį. Atsakykite, kurią iš septynių labiausiai mėgstate, ir pasitikrinkite, ar tai tiesa.

 Mėgstamiausia savaitės diena gali gana tiksliai apibūdinti žmogaus charakterį.  <br> 123rf nuotr. 
 Mėgstamiausia savaitės diena gali gana tiksliai apibūdinti žmogaus charakterį.  <br> 123rf nuotr. 
 Mėgstamiausia savaitės diena gali gana tiksliai apibūdinti žmogaus charakterį. <br> 123rf nuotr.
 Mėgstamiausia savaitės diena gali gana tiksliai apibūdinti žmogaus charakterį. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-05-16 10:47, atnaujinta 2019-05-16 11:02

Pirmadienis

Visi žino paprastą tiesą, kad pirmadienis – sunki diena. Tačiau, pasirodo, pirmadienių mylėtojams yra gera žinia: jiems pasisekė.

Jeigu jūsų mėgstamiausia diena yra pirmadienis, greičiausiai esate būsimas vadovas ir milijonierius ar, mažų mažiausiai, sėkmės lydimas verslininkas.

Tik atkaklios ir stiprios asmenybės gali mėgti šią pačią sunkiausią savaitės dieną. Galų gale, išsilaisvinę nuo savaitgalio poilsio suvaržymų, pirmadienių mėgėjai gali grįžti prie savo reikalų ir visa galva pasinerti į darbą.

Pirmadienis sėkmingai dirbantiems žmonėms suteikia galimybę gerinti savo įgūdžius, sugalvoti naujų idėjų ir kurti verslo planus.

Kitaip tariant, tai žmonės, mėgstantys dirbti, mokantys daryti pinigus, o taip pat tie, kurie iš prigimties yra lyderiai.

Antradienis

Antradienių mėgėjai paprastai yra nenuspėjami, nuotykius mėgstantys žmonės. Jie atviri naujoms galimybėms ir su džiaugsmu laukia naujų horizontų užkariavimo. Jie smalsūs ir aktyvūs. Juos džiugina viskas, kas įdomu ir neištyrinėta.

Tie, kurie mėgsta antradienius, nebijo rizikuoti. Jų pagrindinis gyvenimo devizas: „Geriau gailėtis dėl to, ką padarei, nei dėl to, ko nepadarei“. Ir jie sėkmingai laikosi šio devizo, rizikuodami, išbandydami naujus dalykus ir bėgant metams tapdami vis laimingesni.

Tam tikra prasme gyvenimas tikrina jų tvirtybę. Ir jie garbingai atlaiko visus išbandymus, kuriuos jiems pateikia likimas.

Trečiadienis

Jeigu jūsų mėgstamiausia diena – trečiadienis, greičiausiai pasižymite nestandartiniu ir progresyviu mąstymu.

Kartais sunku suprasti, kaip veikia jūsų protas. Bet jis tikrai veikia puikiai. Greičiausiai priklausote prie tų, kuriuos galima pavadinti novatoriais.

Kas išrado lazerius ar kitus neįtikėtinus dalykus, labai galimas dalykas, visi šie žmonės buvo trečiadienių mėgėjai.

O jei rimtai, tai dėl jūsų nebanalaus mąstymo jus galima pagrįstai vadinti pirmeiviu, keičiančiu supančią realybę. Esate iš tų, kurie, jei įdės pastangų, gali išrasti ką nors genialaus.

Ketvirtadienis

Ketvirtadienių mėgėja – paprastai atsargūs žmonės. Tai daugiau stebėtojai. Jiems patinka stebėti aplinkinį pasaulį, žmones ir daryti savo išvadas. Kartais jiems reikia atsijungti nuo pasaulio, kad sugrįžtų į save.

Žmogui, mėgstančiam šią savaitės dieną, svarbiausias dalykas yra harmonija. Jeigu ketvirtadienių mėgėjų gyvenime vyrauja harmonija ir pusiausvyra, jie gali daug pasiekti.

Bet tereikia, kad jų suplanuotame grafike kas nors įvyktų ne taip, ir tai iš karto juos išmuša iš įprastų vėžių.

Jeigu mėgstate ketvirtadienius, pasistenkite balansuoti tarp to, ko reikia jums, ir to, ko iš jūsų reikalauja visuomenė. Atsiminkite, kad būtent harmonija valdo jūsų gyvenimą ir padeda pasiekti sėkmę.

Penktadienis

Penktadienių mylėtojai, jūs esate nutrūktgalviai ir drąsūs žmonės! Jums gyvenimas – ištisa šventė, jums patinka rizikuoti ir tą darote be baimės.

Be to, jūs esate labai jautrūs kritikai. Jūsų nuomone, kritika turi būti pasverta ir konstruktyvi. Tik tokiu atveju jūs į ją įsiklausysite.

Tačiau visada reikia atsiminti, kad penktadienis – tai dar ne savaitgalis. Būtina atiduoti paskutines jėgas, dirbti, siekti sėkmės, kad pačiu artimiausiu metu galėtumėte ramia sąžine atsipalaiduoti.

Šeštadienis

Jeigu mėgstate šeštadienius, esate iš tų žmonių, kurie laimi loterijoje ar bent jau dažnai joje žaidžia.

Šeštadienis – nedarbo diena. Ir rytoj taip pat nereikia niekur skubėti. Tad pašokime, papramogaukime, pasilinksminkime! Daugmaž taip ir praeina jūsų gyvenimas.

Esate tas, kas mėgsta pasakas, ir tikite, kad jūsų gyvenime gali nutikti kažkas „lydekai paliepus“. Jums patinka save įsivaizduoti pasakų personažu ir gyventi kiek stebuklingą nerealų gyvenimą.

Neretai jūs atsidūstate dėl to, kad iš tiesų stebuklinga lazdelę neegzistuoja, o Aladinas – tik paskos personažas.

Tačiau galvodami apie ką nors stebuklinga jūs nusiraminate, ir šis pasaulis tampa kiek gražesnis. Žinoma, liūdna, kad gyvename pasaulyje, kuriame nėra skraidančių kilimų ir pasakų princesių, bet jame taip pat yra daug malonių ir gerų dalykų.

Sekmadienis

Labiau už viską jums patinka sekmadieniai? Tokiu atveju esate pats tikriausias džinas butelyje, kuris nori dovanoti gerumą ir meilę visiems aplinkiniams.

Esate žmogus-šventė, kuris pirmiausia rūpinasi kitais, o tik po to galvoja apie save.

Nepriklausomai nuo to, kaip linksmai ir gerai leidžiate sekmadienį, kažkur savo galvoje vis tiek visada girdėsite nemalonų priminimą, kad rytoj reikia į darbą ar mokslus.

Taip ir žmogus, mėgstantis sekmadienius: jis tarsi jaučia neregimą atsakomybės už kitus naštą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.