Neįtikėtinai tikslu: 4 klausimai, kiaurai peršviečiantys žmogų

Galima labai tiksliai nusakyti žmogaus charakterį, paprašius jo atlikus vos kelis paprastus judesius. Testą sudaro keturios lengvos užduotys, kurias žmogus atlieka intuityviai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2022, 10:28 AM

Pagal jo rezultatus galima nurodyti pagrindinius jo charakterio bruožus Šiuo testu galima patikrinti ne tik save, bet ir artimuosius – galbūt sužinosite apie juos ką nors nauja.

Pirmiausia pasiruoškite nedidelį popieriaus lapelį arba pasiruoškite įsiminti atsakymus – jūsų laukia 4 klausimai, atsakymai į kuriuos bus skaičiai 1 arba 2.

Užduotys

1. Sunerkite rankas. Jeigu viršuje atsidurs dešinės rankos nykštys, lapelyje užrašykite skaičių 2, jei kairės – 1.

2. Nusitaikykite į įsivaizduojamą taikinį, primerkę vieną akį. Jeigu atmerkta liko kairė akis, užrašykite skaičių 1, jei dešinė – 2.

3. Sukryžiuokite ant krūtinės rankas ir pasižiūrėkite, kuri ranka atsidūrė viršuje. Jeigu kairės rankos plaštaka guli ant dešinės rankos viršaus, užrašykite skaičių 1, jei viršuje dešinė – 2.

4. Paplokite aplodismentus. Jei viršuje kairė ranka, užrašykite 1, jei dešinė – 2.

Rezultatai

2222 – (šimtaprocentinis dešiniarankis) – pastovus charakteris, konservatyvumas, nenoras veltis į konfliktus ir su kuo nors ginčytis.

2221 – ryškiausias jūsų charakterio bruožas – visiškas neryžtingumas.

2212 – jūs komunikabilūs, visada galite rasti bendrą kalbą praktiškai su bet kuo.

2111 – jūs nepastovūs, viską darote patys, neieškote kitų palaikymo.

2211 – gana retai pasitaikantis derinys. Jūs komunikabilūs, leidžiatės į kontaktus, tuo met metu esate labai minkšto charakterio.

2122 – jūs – technikas, pasižymintis analitiniu protu ir minkštumu. Jūs į viską žiūrite atsargiai, pastebimas tam tikras šaltumas santykiuose su aplinkiniais.

2121 – pats rečiausias derinys, bejėgiškumas, pasidavimas žmonių įtakai.

1112 – jūs emocingi, energingi ir ryžtingi.

1222 – gana dažnai sutinkamas charakteris. Jūs emocingi, bet trūksta užsispyrimo ir atkaklumo sprendžiant gyvenimo klausimus, pasiduodate svetimai įtakai, esate komunikabilūs ir traukiate žmones.

1221 – emocingumas, atkaklumo trūkumas, labai minkštas charakteris, naivumas.

1122 – esate draugiškas žmogus, bet tuo pat metu kiek naivus ir paprastas. Esate linkę kapstytis savyje, analizuoti veiksmus. Turite daug interesų, bet ne viskam pakanka laiko.

1121 – jūs labai pasitikite žmonėmis ir esate minkšto charakterio. Greičiausiai esate kūrybiškos prigimties.

1111 – (šimtaprocentinis kairiarankis) – jūs visiškai nekonservatyvus žmogus. Kūryba jūsų gyvenime vaidina anaiptol ne paskutinį vaidmenį. Į daugelį dalykų jūs žiūrite nestandartiškai. Stiprios emocijos, išreikštas individualizmas, egoizmas. Jūs užsispyrę ir egoistai, bet tai netrukdo jums gyventi.

1212 – jūs dvasiškai stiprus žmogus, galima sakyti, užsispyręs, pasiekiate iškeltus tikslus.

1211 – jūs linkę kapstytis savyje, kiek uždari, dėl to jums sunkoka rasti draugų, bet dvasiškai stiprūs, o siekiant tikslų vargu ar kas nors sugebėtų jums sutrukdyti.

2112 – jūs lengvo ir neįpareigojančio būdo, lengvai susirandate naujų draugų, užmezgate pažintis ir dažnai keičiate pomėgius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.