Kuri pora laimingiausia? Jūsų pasirinkimas atskleidžia kai ką svarbaus

Net jei manote, kad gerai pažįstate save ir žinote, kas jums patinka santykiuose, šis testas gali priversti pamatyti dalykus, kurių anksčiau galbūt nepastebėjote.

 Kuri pora laimingiausia?<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Kuri pora laimingiausia?<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2024, 3:01 PM

Tiesiog pasirinkite vieną iš porų, kuri, jūsų manymu, yra laimingiausia. Jūsų pasirinkimas suteiks informacijos apie tai, ar esate romantiški ir ko tikitės iš meilės. Tai gali padėti jums ir jūsų partneriui geriau suprasti vienas kitą.

1 pora

Jums patinka, kai jūsų partneris skiria maksimaliai laiko jūsų santykiams ir apgaubia jus dėmesiu. Jūs visada teikiate pirmenybę kokybei, o ne kiekybei, todėl mėgstate akimirkas, kai galite apkabinti mylimą žmogų ant patogios sofos ar ką nors nuveikti kartu.

Kol galite būti su šiuo žmogumi, jums nieko daugiau nereikia. Bet jūs nemėgstate rimtų pokalbių ir sudėtingų planų.

2 pora

Išgirdę komplimentus jaučiatės geriau, labiau pasitikite savimi ir esate laimingesni. Iš savo partnerio tikitės tvirtų, šiltų žodžių. Romantiškos žinutės, teigiami įvertinimai socialiniuose tinkluose ir meilės įrašai yra kelias į jūsų širdį.

Kai jūsų antroji pusė jumyse mato tai, kas geriausia, ir tai vertina, kai jis atvirai jumis žavisi, jūs manote, kad jūsų gyvenimas yra geras. Ir jūs jam atsilyginkite tuo pačiu.

3 pora

Šis pasirinkimas reiškia, kad esate devintame danguje, kai jūsų partneris daro ką nors specialiai tam, kad jums patiktų ir padarytų jus laimingus. Pavydžiui, po sunkios dienos pagamina jūsų mėgstamą patiekalą, skalbia arba valo, to nesureikšmindamas.

Būtent šie patogumai leidžia jaustis tikrai mylimiems. Pinigai ir turtai jums nėra labai svarbūs.

4 pora

Jaučiatės mylimi per fizinį meilės parodymą. Ir tai ne tik intymus gyvenimas. Laikymasis už rankų, apsikabinimas ir net masažas dienos pabaigoje daro jus nepaprastai laimingus.

Geriausias pasimatymas jums yra prisiglausti ir žiūrėti filmą. Jums svarbiausia – fizinis intymumas su partneriu. Tai suteikia komforto ir saugumo jausmą.

5 pora

Ar jums patinka gauti dovanų iš to, kurį mylite? Ne, dėl to jūs nesate materialistas ir paviršutiniškas žmogus, tai tiesiog geriausias būdas parodyti meilę savo partneriui.

Jūs ieškote ne prabangių dovanų, o prasmingų. Pavyzdžiui, kai mylimasis nuperka jums knygą, kurios jūs norite ir ilgai ieškojote, jūsų laimei ribų nėra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.