Pasirinkite širdį: koks skausmas slypi už jūsų šypsenos?

Šis neįprastas testas padės nustatyti, koks liūdesys slypi už jūsų šypsenos. Norėdami jį atlikti, turite pažvelgti į paveikslėlius ir vadovaudamiesi intuicija pasirinkti širdį, kuri labiausiai patraukia jūsų dėmesį.

 Kuri širdis labiausiai traukia akį?<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Kuri širdis labiausiai traukia akį?<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2024, 12:00 PM

1.

Laikui bėgant žmonės ir dalykai jūsų gyvenime įgauna naujus veidus ir naujas prasmes. O gal jūs patys laikui bėgant keičiatės ir kitaip matote dalykus bei žmones. Kiekvienais metais turite vis mažiau draugų, o tai palieka liūdną pėdsaką jūsų sieloje.

Jums patinka harmonija gyvenime. Jus supančioje aplinkoje ieškote grožio. Mėgstate pasakoti žmonėms apie gražius dalykus, kurių, jūsų manymu, kiti tiesiog nepastebi. Tai viena iš priežasčių, kodėl blogis ir intrigos sukuria disbalansą jūsų gyvenime.

2.

Esate protingas, ambicingas žmogus, turintis gerą atmintį. Tačiau negalite susikoncentruoti į tikslą, nes greitai prarandate susidomėjimą juo.

Turite blogą įprotį dalyvauti keliuose projektuose vienu metu, o tai baigiasi neigiamu galutiniu rezultatu. Galiausiai viskas tampa nuobodu, nusiviliate savo svajonėmis ir planais, o tai sukelia moralinę ir psichologinę sumaištį.

3.

Tai, ko nesuprantate ar smerkiate kituose žmonėse, ironiška, neretai būna būdinga ir jums patiems. Tai suvokę pradedate juos suprasti, o ne smerkti.

Kad ir kaip sunku ir skaudu būtų jūsų širdyje, niekada niekam apie tai nepasakosite. Saugosite tai giliai savo sieloje. Anksčiau buvote atviresni, bet vieną kartą nustojote pasitikėti žmonėmis...

4.

Bandėte padėti visiems, kam jūsų reikėjo, net atvėrėte savo širdį, bet viskas buvo veltui. Nors viskas praėjo, vis grįžtate į praeitį ir galvojate apie tai, kas atsitiko.

Atleiskite jiems už kai kuriuos dalykus, kurie nutiko praeityje. Norėjote padaryti viską, kad šalia būtų kažkas, bet tai buvo veltui. Štai kodėl jūs esate šalti žmonėms ir išlaikote su jais atstumą.

5.

Jums nerūpi, kas nutiko praeityje. Vienintelis jūsų tikslas yra sukurti savo ateitį kuo gražesnę ir kovoti tik už save. Jūs atradote, kad kiekvienas gyvenimo smūgis suteikia jums stiprybės ir gyvenimo pamoką.

Jūs visiškai nesigailite dėl to, kas atsitiko. Seniai negyvenate praeitimi. Jūsų širdyje daug randų ir norėtumėte juos kuo greičiau pamiršti. Bet tam jums reikia žmogaus, kuris jus mylėtų ir visada būtų su jumis.

6.

Jūs pasitikėjote žmogumi, kuris to nenusipelnė. Norėjote būti laimingi, bet atsitiko priešingai.

Jūs ilgėjotės žmogaus, kuris buvo toli nuo jūsų. Norėjote būti su juo kiekvieną dieną. Šis žmogus paliko jus gyventi ilgesiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.