Trečdalis paauglių dalijasi savo erotinėmis nuotraukomis

Paaugliai dalinasi savo erotinėmis nuotraukomis daug dažniau nei buvo anksčiau manyta. Tyrimo Teksase (JAV) metu paaiškėjo, kad beveik trečdalis paauglių yra pasidalinę savo seksualaus turinio fotografijomis.

Tyrėjai tvirtina, kad seksualaus turinio nuotraukų dalijimasis yra paprasčiausia realizacija populiaraus posakio: „Tu man parodyk savo, o aš tau parodysiu savo“.<br>123rf
Tyrėjai tvirtina, kad seksualaus turinio nuotraukų dalijimasis yra paprasčiausia realizacija populiaraus posakio: „Tu man parodyk savo, o aš tau parodysiu savo“.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2012, 1:16 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:30 AM

Amerikoje buvo tiriami per 1000 mokinių iš septynių mokyklų. Tyrėjus rezultatas šokiravo: 28 proc. jaunuolių patys siuntė savo erotines nuotraukas kitiems asmenims, 57 proc. paauglių buvo paprašyti tai padaryti, o 31 proc. mokinių patys prašė tokių fotografijų.

Kaip rašoma portale dailymail.co.uk, beveik visų tyrime dalyvavusių merginų buvo bent kartą prašyta atsiųsti erotines nuotraukas. Tarp vaikinų tokių buvo mažiau nei pusė. Tyrėjai tvirtina, kad seksualaus turinio nuotraukų dalijimasis yra paprasčiausia realizacija populiaraus posakio: „Tu man parodyk savo, o aš tau parodysiu savo“.

Tyrėjai taip pat aiškinosi ryšį tarp erotinio turinio nuotraukų dalijimosi ir seksualinio gyvenimo aktyvumo. Nustatyta, kad vaikinai ir merginos, kurie praktikavo, erotinių fotografijų dalijimąsi, buvo daug labiau linkę turėti seksualinius santykius tikrovėje. Negana to, tokios merginos pasirodė labiau linkusios turėti keletą sekso partnerių, prieš seksą vartoti alkoholį, narkotikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?