Horoskopas liepos 7-14 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Jul 7, 2012, 10:37 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:02 AM

Taupymas. Atrodo, kad šiuo metu romantika jums visai nerūpi. Namuose — apkarpytos išlaidos ir neapmokėtos sąskaitos, darbe — dokumentų tvarkymas, o tarpusavio santykiuose — bandymas išsiaiškinti perspektyvas. Tačiau tokia padėtis truks tik kelias dienas, vėliau viskas bus stabilu. Ateina puikus laikas iškyloms, pasilinksminimams gamtoje. Nepamirškite, kad net tinklelis nuo uodų ar bičių turi būti stilingas.

JAUTIS (04 21—05 21)

Pasirinkimas. Meilės ir poilsio laikas. Švelnaus apkvaitimo metas. Jeigu jūsų šeimoje ruošiama šventė, tai puiku. Negailėkite skambių tostų. Tik stenkitės pajusti džiaugsmą mylėdami ir bendraudami, o ne piktnaudžiaudami alkoholiu. Užmegzkite naujų pažinčių, sulaukite savų stebuklų. Šis savaitgalis gali tapti ir idealios meilės, ir klaikiausių išgertuvių pradžia. Viskas priklauso nuo jūsų valios pastangų.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Kaltė. Geri darbai dažniausiai yra kaltės jausmo atsikratymas. Telieka tikėtis, kad jums ši taisyklė negalioja. Juk jūs — nuoširdūs, mylintys ir norintys padėti. O gal tik stengiatės susigrąžinti tai, kas prarasta, užmiršta? Kad ir koks motyvas būtų, darbams geriau raskite laiko. Taip pat raskite laiko savo pomėgiams, vaikams. Pasikvieskite tuos, kurie seniai svečiavosi jūsų namuose. Rimtam verslui dabar — prastas laikas.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Diplomatija. Didelė galimybė sulaukti naujų pasiūlymų finansų ar prekybos srityse. Tačiau visus svarbesnius reikalus baikite dar antradienį iki pietų. Tiems, kurie pasiilgę gerų darbų, pats laikas organizuoti įvairius labdaros renginius, perkratyti spintas, sandėliukus ir išdalinti tai, kas užsiliko. Tai laikas, kai įgyvendinami seniai suplanuoti ir puoselėti sumanymai. Jei tenka rinktis, nebijokite pasirinkti sudėtingesnio varianto. Yra tikimybė, kad su partneriais pavyks susitarti.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Mainai. Norint išmainyti, pakeisti, reikia turėti į ką. Bet jei abejojate mainų reikalingumu, geriau palikite viską taip, kaip buvo, ir gyvenkite su tuo, su kuo lig šiol gyvenote. Nesvarbu, kad jums atrodo, jog santykiai išblėso ir tapo beprasmiai. Turi būti polėkis. O jo dabar nėra — nei jausmuose, nei kasdienybėje, nei noruose. Tiesiog katiniškas mėgavimasis ramybe ir vasara.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Paieškos. Ši savaitė nepalanki aktyviai dalykinei veiklai, bet puiki mokslams, debatams apie pasirinkimo galimybes, keliones ar emigraciją. Puikiai seksis tvarkyti juridinius reikalus. Bet venkite naujų pažinčių ir aistringos meilės. Nedalinkite pažadų, neprisiimkite keistų įsipareigojimų. Aktualiausias klausimas — kas valdžioje? Sunku bus pasidalinti įtakos sferas. Įstatymai gali pasirodyti ne itin teisingi, o ir apeiti juos bus labai sunku. Nepasiduokite, bandykite rasti išeitį.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Paslaptys. Pasistenkite būti atidesni, apdairesni — didelė tikimybė, kad kas nors bandys pasipelnyti jūsų sąskaita. Žinoma, viskas priklauso ir nuo jūsų sąskaitos dydžio. Netikri draugai mėgins išgauti paslaptis gudrumu, spaudimu, o namuose patys jas išplepėsite. Seksis artimose kelionėse, kurios suplanuotos iš anksto. Loterijose verčiau nelošti, nes galimybė laimėti itin maža. Gyvenimas — paprastas, įprastas, be didelių staigmenų.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Laimėjimai. Pasimatymai, meilė, džiaugsmas ir aistra. Tikrai niekas neliks nepastebėtas. O jei dar įdėsite bent šiek tiek pastangų, visas pasaulis bus po jūsų kojomis. Laikas, kai verta pasikalbėti su viršininku ar kitu svarbiu asmeniu — gauti lengvatų, dovanų, o gal tiesiog išsireikalauti tai, kas jums priklauso. Jums laimėjus gali kilti triukšmas. Nekreipkite dėmesio — pavyduolių visada buvo ir bus. Daugiau dėmesio skirkite ne poilsiui, o intelektualiai veiklai.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Nauju kampu. Galite sulaukti viliojančių pasiūlymų naujiems darbams, kurie duos nemažą pelną. Prasidės naujas periodas, kurio metu vykstančios permainos gali pakeisti ne tik požiūrį į darbą, bet ir į tarpusavio santykius. Didelė įtampa, nemažas fizinis krūvis tampa kasdienybe, todėl savaitgalius ir atostogas verta planuoti iš anksto. Tik realus savo galimybių įvertinimas ir kantrybė padės įkopti į patį aukščiausią kalną.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Tikslas. Atsiranda norų, svajonių, kuriems įgyvendinti reikia laiko, plano ir patarėjų. Jūs turite tai sustyguoti ir nusibrėžti gaires. Tik tada ateis ramybė. Tik tada suvoksite, kad tikrasis jūsų gyvenimas yra ten, kur svajonė ir tikslas. Šis žinojimas padės susidoroti su bet kokiais sunkumais. Nepalūžtumėte net tada, jeigu visas pasaulis sukiltų prieš jus. Žinoma, taip nebus, bet jums taip gali atrodyti.

VANDENIS (01 21—02 19)

Atidumas. Būkite atidūs, nepražiopsokite įvykių pradžios. Tik dabar turite galimybę viską pakreipti jums palankia kryptimi. Jei įvykiams leisite tekėti sava vaga, savaitgalį laukia liūdni rezultatai. Peržvelkite dar nebaigtus darbus. Gal kai ko verta atsisakyti ir palikti taip, kaip yra, o ką nors pakeisti iš pagrindų? Kad ir kaip būtų keblu, prisiminkite, kad negalima versti savo pastatytų stabų, laužyti įstatymų ar paminti principų.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Kelias. Jei mėgstate bendrauti, pasistenkite susirasti neeilinių pašnekovų — tokių, kuriems netrūksta polėkio ir kūrybinės ugnies. Bet patys į tribūną nelipkite. Realybe gali virsti pačios netikėčiausios fantazijos. Asmeninis žavesys ir profesionalumas, sudėti kartu, atvers kelią į tikslą. O tas kelias bus platus, šiek tiek dulkėtas, bet labai sėkmingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.