S. Liepienės horoskopas liepos 14—20 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jul 14, 2012, 10:53 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:46 AM

Gladiatorius. Drąsiai, ryžtingai ir iki galo! Nesvarbu, kad kovojate vilkėdami prabangiu kostiumu ar avėdami aukštakulniais. Tai — rimta, svarbi kova. Laimėti gali tik tas, kuris yra ne tik drąsus, bet ir sąžiningas. Skaidrumo patikrinimas — antradienį. O sugebėjimą išsisukti iš dviprasmiškų situacijų galėsite pademonstruoti penktadienį. Raskite laiko ne tik kovoti, bet ir pabendrauti su artimaisiais.

JAUTIS (04 21—05 21)

Paslaptys. Visi turi paslapčių, dažnai — nemalonių, šlykščių ir todėl giliai slepiamų. Jos saugios, kol patys silpnumo akimirką neišplepate. Todėl dar kartą gerai pagalvokite, ar būtina kalbėti tai, ką susiruošėte pasakyti. Tie, kurie įveiks šią pagundą, turės puikias atostogas — jie patirs malonių susitikimų, bus kviečiami į vakarėlius ir pasilinksminimus iki ryto. Pramogos iš savaitgalio gali persikelti net į antradienį.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Dėlionė. Pametėte detalę iš gyvenimo dėlionės? Pabandykite jos paieškoti namie. Tik ten šiuo metu galima rasti viską, kas būtina. Labai norisi permainų, pokyčių, nuotykių, tačiau dabar būtinas stabilumas. Jis padės kai ką suprasti. Galite pakliūti į dviprasmiškas situacijas, nepasitikėti aplinkiniais. Tai susiję su planuojamais darbais, pokyčiais.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Dovanos. Suaugę žmonės taip pat klysta ir patys atsako už savo klaidas. Gali paaiškėti, kad klaidos buvo didelės, o jų taisymas labai brangiai kainuoja. Bet palikti visko taip, kaip yra, neverta. Galite įsivelti į dar aršesnius ginčus, užklups nemalonumai, todėl pabandykite viską sutvarkyti pirmoje savaitės pusėje. O kad namiškiai taip jautriai nereaguotų, negailėkite dovanų. Paprasta, bet patikima.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Vadovas. Vieni vadovauja, o kiti tik vykdo nurodymus. Tas, kuris vadovauja, prisiima didelę dalį atsakomybės ne tik už save, bet ir už tuos, kurie vykdo nurodymus. Jei vadovaujate — turite rūpesčių. Jei paklūstate nurodymams — turite ant ko burnoti ir ką keikti. Ir vienų, ir kitų situacija nėra ideali. Tai labai jausite savaitgalį ir pirmadienį. Vėliau į viską galėsite numoti ranka ir gyventi taip, lyg viskas priklausytų nuo likimo.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Upė. Šiomis dienomis gyvenimas panašus į upę su slenksčiais — greitas, įdomus, kupinas netikėtų situacijų. Neįmanoma nieko numatyti ar sužinoti, kas laukia už artimiausio posūkio. Toks chaotiškas gyvenimas labai smagus, bet varginantis. Lieka tik palinkėti, kad tėkmė šiek tiek sulėtėtų ir jums pavyktų atsipūsti, susiplanuoti darbus ir įvertinti įgytą patirtį. O nuo antradienio vėl — žemyn upe.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Kryptis. Komfortą visi supranta skirtingai. Vieniems užtenka palapinės prie meldais apaugusio ežero, kitiems patinka Baltijos paplūdimys, o tretiems neįtinka net Australijos pakrantė. Jei suvoksite, ko norite, viskas bus paprasčiau — žinosite, į kurią pusę eiti. Ir tas žinojimas greičiausiai atsiras savaitės pradžioje, todėl bus laiko ir galimybių pasukti jums reikiama kryptimi.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Pirmyn. Eksperimentai virtuvėje gali toli nuvesti — nuo šaltibarščių iki laurų giraitės. Namai šiuo metu — kaip atspirties taškas. Juose užsimezga svajonės, norai. Tuomet jau niekas nebegali sustabdyti — atsispiriama ir lekiama pirmyn. Ir nesvarbu — ar pėsčiomis, ar lėktuvu. Svarbiausia, kad artėjate prie svajonės. Būtų smagu, jei prie šių polėkių prisidėtų ir namiškiai. Gal kai kam viskas bus paprasčiau — pasvajosite, pakalbėsite ir viską atidėsite. Bet tai — liūdnasis variantas.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Pažinimas. Tik dabar sužinote, kad nepasinaudojote galimybėmis, nepamatėte, nesutikote tų, kurie tikrai būtų jus pradžiuginę. Po nedidelio kartėlio ateina viltis, kad viską dar galima ištaisyti. Dar spėsite nuvykti ten, kur reikia, susitarti. O tada — naujas tikslas, nauji planai. Labai svarbu nenusivilti. Taip, praleidote progą, bet tuo metu atsirado kita. Kai ką pamatėte, sužinojote, su kai kuo pabendravote, praplėtėte akiratį. Svarbiausia — noras pažinti.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Žirniai. Tai ne tie žirniai, kurie patiekiami prie alaus. Tai tie, kuriuos liepta išrinkti iš pelenų. Šią savaitę darysite tik tai, kas liepiama, o ne tai, ką norite. Jei neatliksite, bausmė negresia, bet sąžinė gali užgraužti. Net smulkūs darbai eisis sunkiai, todėl be pagalbininkų neišsiversite. Jei iki trečiadienio surinksite visus žirnius, likusią savaitės dalį galėsite rengtis puotai. Nedidelių pramogų bus ir savaitės viduryje.

VANDENIS (01 21—02 19)

Cunamis. Meilė gali užgriūti kaip cunamis. O jis neklausia, ar norite, ar pasiruošę, — viską nušluoja didelė banga. Jei jūsų namas stovi ant kalvos, gal esate ir nepasiekiami. Tokiu atveju galėsite iš aukštai stebėti, kaip jausmai užplūsta ir naikina kitus, o matytus vaizdus bus galima aptarti su kaimynais. Tačiau gali būti, kad ir jūs sukelsite pavydo uraganą. Pats stipriausias gali kilti ketvirtadienį. Penktadienį liks tik rinkti nuolaužas.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Atsinaujinimas. Savaitgalis gal kiek ramesnis, be šurmulio. Galėsite užsiimti savo darbais, bet savaitės pradžia vers mąstyti, diskutuoti, rinktis. Dabar geras laikas sudeginti savo vidinę Morę. Gal ją vadinate Baisiąja Žuvimi ar dar kitaip. Tačiau šis ritualas būtinas, kad galėtumėte į senus dalykus pažvelgti naujai, įvertinti savo sprendimus ir problemas. Ketvirtadienis — geriausia diena atsisveikinti su tuo, kas trukdo judėti pirmyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.