Ką žada žvaigždės liepos 17–23 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Jul 17, 2012, 8:00 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:25 AM

Viskas savame rate. Net nebandykite užgriebti daugiau, nei gyvenimas duoda. Nereikia jokių pastangų, plėšymosi ir vilčių, kad pasistengę, pamynę principus ir įsitikinimus padarysite tai, ko iš jūsų tikimasi.

Greičiausiai niekas nieko ir nesitiki – visi atsipūtę, ežeriuke lelijas stumdo, lydekaites traukia ir apie jus negalvoja.

Todėl atostogaukite ir jūs. Bent jau morališkai, jei negalite fiziškai.

Jautis (04 20–05 20)

Taupymas nėra stiprioji jūsų pusė. Kalbos apie krizės artėjimą ar kainų šuolį jums šiek tiek kutena padus kaip karštas smėlis paplūdimyje.

Bet toli nulėkti nepavyks – karšta visur. Todėl mažiau klausykite kalbų, daugiau laiko skirkite darbams ir pradėkite planuoti rudenines išlaidas.

Jos bus nemažos, bet būtinos. O kol kas dirbkite ir ieškokite naujų galimybių. Jei reikia, pakeiskite veiklos kryptį. Geros mintys aplankys sekmadienį.

Dvyniai (05 21–06 20)

Vienišas drakonas miega. Ir kol viskas ramu – niekas jo nemato, niekam jis netrukdo. Nežadinkite jo ir jūs. Jums viskas šiuo metu gerai sekasi: ir žavūs, ir drąsūs, ir labai laimingi esate. Džiaukitės tuo, ką turite.

Gal kas trečiadienį ir primins, jog turite finansinių įsipareigojimų, ko nors nesumokėjote, kam nors likote skolingi, ar pagaliau bandysite patys išreikalauti įstrigusias skolas. Neperspauskite.

Vėžys (06 21–07 22)

Daug problemų ir greičiausiai jos svetimos. Lengviausia pasitraukti ir nieko nedaryti. Bet kas tada padės ir padarys, jei ne jūs?

Dabar taip lemta, kad svetimas bėdas, svetimus reikalus spręstumėte jūs.

Tikėtis padėkos neverta, tiesiog įvertinkite tai kaip būtinybę, kaip pareigą.

Greičiausiai tai investicija į ateitį. Nepamirškite, kad jums geri dalykai nutinka tik todėl, kad pats kažkada taip elgėtės.

Liūtas (07 23–08 22)

Teisingai vertinkite savo priešus, nenurašykite jų vien todėl, kad atrodo maži. Napoleonas taip pat buvo nedidukas, bet žygiavo per Europą. Kovoti nereikės, bet būti akyliems būtina.

Šią savaitę įsivelti į konfliktą galima ne tik dėl politikos, religinių pažiūrų, bet ir dėl nuriedėjusio obuolio per kaimyno tvorą.

Pasistenkite išsaugoti gerus santykius, būkite tolerantiški savaitės pradžioje, pabaigoje jau ir taip visi bus malonesni.

Mergelė (08 23–09 22)

Viskam savas laikas. Ir darbams, ir jausmams, ir uogienėms. Visos uogos prinoksta savo laiku. Nieko nepaskubinsite.

Nors nebėra didelio tempo, nėra skubos ir lėkimo, darbų ir rūpesčių vis tiek bus.

Namuose reikia ne tik padėti, bet ir už kitus priimti sprendimus. Tai nebus sudėtinga, bet piktins namiškių apsileidimas ar abejingumas.

Ir patys nebūsite tikri dėl savo sprendimų. Todėl juos geriausia priimti Mėnuliui pradėjus pilnėti, ketvirtadienį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Be jokio atokvėpio ar atostogų. Laikas, kai reikia imtis veiklos, dirbti, stengtis ir siekti. Gal kam pavyks pakilti į aukštesnes pareigas, gal kas nors tiesiog suras svajonių darbą ar gerokai papildys piniginę. Bet niekas nevyksta savaime.

Sudėtingesnė bus antroji savaitės pusė, kai jūsų partneriai ar mylimieji pradės reikšti pretenzijas dėl jūsų užimtumo, posakių aštrumo.

Dabar svarstykliškosios savybės silpnėja, mažiau vietos lieka diplomatijai ir ilgiems svarstymams.

Skorpionas (10 23–11 21)

Atrodo, kad santykiai pačioje artimiausioje aplinkoje darosi komplikuoti.

Gal kas pasakė aštresnį žodį, gal kas tiesiog paspaudė, bet viskas staiga viduje suputoja ir gali išsiveržti.

Būkite išmintingi ir konfliktus gesinkite pačioje pradžioje: gėlėmis, maloniomis dovanomis, o gal tiesiog raudonuoju vynu prie vakarienės. Neleiskite, kad visa tai virstų ilgalaikėmis pjautynėmis.

Šaulys (11 22–12 21)

Nenešiokite dabar geltonos spalvos drabužių, geriau – mėlynos, žydros. Melsvi atspalviai suteikia pasitikėjimo. O jo kaip tik jums ir reikia. Ne todėl, kad nevertintumėte savęs ar netikėtumėte tuo, ką darote. Tiesiog reikia pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis.

O jų nebus daug, jei jos susijusios su finansais, dokumentų tvarkymu ar diskusijomis apie mokesčius.

Bet meilės reikalai – ne mokesčių inspekcija, čia viskas gerai ir gal net nuostabu: jus myli ir jumis žavisi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei manote, jog plaukiate stovėdami, greičiausiai jūs jau skęstate. Taip neatsitiks, jei liksite saugiame krante ir nebandysite tikrinti, ar jūsų kaimynai ir bičiuliai bijo vandens. Tik padėdami kitiems, pasitardami galite likti ant kranto.

Ginčai namuose ir darbe – šios savaitės realybė. Labai svarbu išlikti tolerantiškiems ir pakantiems. Bet kokie įžeidimai, nepasitikėjimas ar pavydo priepuoliai tik pablogins ir taip sudėtingą padėtį.

Vandenis (01 20–02 18)

Jums patinka neįveikiamos užduotys. Tokios, su kuriomis susidoroti neįmanoma. Ir jūs vėl pasirinkote tokį kelią. Ne tik aplinkiniai bus nepatenkinti tokiais užmojais, bet ir jūsų laukia nusivylimas.

Bet tai – ne naujiena, o tik informacijos patikslinimas. Norėdami realiau matyti situaciją, turite klausyti patarimų tų, kurie gerai jus pažįsta ir mato problemų priežastis.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei negalite sau leisti turėti namų šeimininkę, tvarkykitės patys.

O tvarkytis tikrai reikės, nes be tvarkos namuose, virtuvėje ar sandėliuke neturėsite ramybės. Nes viskas, kas ne vietoje, jus erzins, blaškys ir neleis daryti to, ką norite.

Jei savaitės pradžioje sudėliosite viską į vietas, nuo ankstyvo šeštadienio ryto puotausite. Gerai būtų tvarką palaikyti ir jausmų pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.