Ką žada žvaigždės rugpjūčio 14–20 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Aug 14, 2012, 8:49 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:29 AM

Viskas priklausys nuo jūsų požiūrio: galima džiaugtis tuo, kas sekasi, arba dejuoti dėl to, ko negalite pasiekti. Greičiausiai ne verksite, o imsitės iniciatyvos namuose, buityje.

Čia numatomos ne tik reformos vardan grožio ir komforto, bet ir išlaidos. Gali būti, kad tos išlaidos bus skirtos tiems, kurie nuo jūsų priklauso.

Meilės ryšius, kurie užsitęsė per ilgai ar kelia grėsmę jūsų reputacijai, dabar palanku baigti.

Jautis (04 20–05 20)

Perlamutras. Nebūtinai perlai ir prabanga. Gal tik paprastos kriauklės iš panemunės. Tačiau žaižaravimo, spindėjimo vis tiek bus. Ir tai sukels daug teigiamų emocijų.

Gera nuotaika leis imtis darbų, kurie buvo atidėti. Ir jie eisis lengvai, be didesnių komplikacijų ar trikdžių.

Pasitarti dėl ateities planų, prisiimti naujų įsipareigojimų palanku antradienį ir trečiadienį, o išsakyti namiškiams, ką galvojate, – penktadienį.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nereikia, kad kas nors jums kvaršintų galvą ar bandytų daryti įtaką sprendimams. Viską suprantate ir galite patys. Ypač, kai tai susiję su šeimos santykiais, įsipareigojimais. Ši tema bus aktuali visą rugsėjį, bet dabar prie to po truputį artėjama.

Penktadienio pokalbiai nebus itin malonūs, bet juose galite rasti kompromisą ir baigti ilgai besitęsiančius debatus. O šeštadienis netikėtai paplonins piniginę.

Vėžys (06 21–07 22)

Net jei ir turite draugą plastikos chirurgą, vis tiek rūpintis savimi reikia. O ir laikas visoms grožio procedūroms, kelionėms po parduotuves, juvelyrų dirbtuves palankus. Gerai viskas, kas leidžia pasijusti gražesnei, suteikia pasitikėjimo savimi.

Aišku, kalbėtis apie tai nesinorės. Nesinorės diskutuoti ir globalinėmis temomis, ieškoti gyvenimo prasmės ar ginčytis religine tematika. Tegul viskas, kas svarbu, bus dabar šalia jūsų.

Liūtas (07 23–08 22)

Šventinis laikotarpis pasibaigia. Nors dar ne visos dovanos gautos, o atlaidai dar tik šią savaitę. Bet jausmas, kad žvakeles ant torto užpūtė, labai stiprus. Gal tai susiję su jaunatimi, gal tiesiog laikas, kai sudėliojami visi taškai. Vienų darbų pabaiga, o – kitų pradžia.

Aplinkybės tiesiog priverčia viską sutvarkyti. O tvarkantis kyla daug naujų idėjų. Jos tikrai turės galimybių būti įgyvendintos.

Mergelė (08 23–09 22)

Kažkas tokio, ko negalima pačiupinėti, pajusti, užuosti. Kažkas svarbaus, greta, nenusakomo. Ir ta nuojauta – stiprėjanti, paliečianti ne tik ateities planus, bet ir iškelianti tai, kas buvo praeityje. Lyginama, analizuojama ir bijoma žengti žingsnį pirmyn.

Tai padaryti reikės, bet skubėti neverta. O kol viskas dar neužsisuko, raskite laiko ne tik namams tvarkyti, bet ir dvasinėms praktikoms.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Draugų pagyros po sunkių dienų – kaip paskutiniai saulės spinduliai pro debesį. Tai sušvelnina nepasitenkinimo jausmą, įtampą, kuri tapo įprasta palydove. Kartu tai laikas, kai reikia imtis darbų, tų, kurie senokai jūsų laukia. Šis laikotarpis – lyg uostas ir tik jums spręsti, ar laivas išplauks.

Sutvarkykite dokumentus iki penktadienio ir tik tada imkitės naujovių. O tiems, kuriems dokumentai, pažymos ir kiti panašūs dalykai nerūpi, vis tiek teks palaukti penktadienio vakaro.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tai, ko nepadarysite patys, padarys tie, kurie greta jūsų. Ir gali būti, kad jūsų reikalus, susijusius ne tik su darbais, bet ir išvažiavimu ar mokslais, tvarkys kiti. Ir tie sprendimai jūsų netenkins.

Todėl nesipykdami, bet ir nenutylėdami galite susirinkti visus gražiausius akmenukus: bus kuo gintis arba gėlyną galima pagražinti.

Atsipūsti galėsite tik po šeštadienio, kuris pareikalaus išskirtinio bendravimo įgūdžių.

Šaulys (11 22–12 21)

Taupymas – kaip gyvenimo būdas. Ne todėl, kad prispyrė, o todėl, kad atsiranda poreikis keisti gyvenimą iš pagrindų, o tam reikia lėšų. Ir norai dabar didesni, nei leidžia galimybės.

Tai ne savaitės projektas, o permainos ilgam. Visose kitose srityse kaip ir viskas gerai – niekas ant galvos nelipa, kvailais skambučiais netrikdo. Asmeniniams malonumams laiko nedaug, bet vis tiek savaitgalį jo atsiras.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Didieji konfliktai savoje aplinkoje. Kartais dėl šeimos vertybių, kartais antroji pusė dėl smulkmenų išveda iš kantrybės. Yra tikimybė, kad šią savaitę viskas bus vienu metu.

Nelabai svarbu, kaip šią savaitę pradėsite, svarbu – kaip baigsite. Galite pralėkti emocingai, lyg viską šluojantis škvalas. Bet bus daug šipulių. Tad geriau – kaip pajūrio vėjelis, švelniai bet su smėliu.

Vandenis (01 20–02 18)

Liūdesys praeina, nors jis turi priežastį: nusivylimas, nesėkmė. Ir greičiausiai praeis nė nespėjus viso to iki galo išliūdėti, paverkti. Jau ketvirtadienio vakarą viskas atrodys labai kvaila ir neverta jūsų dėmesio.

Finansiniai reikalai eisis sunkiau nei planuota, bet vis tiek gausite tai, kas jums priklauso. Pramogoms neužteks savaitgalio – linksminsitės iki paryčių, iki pat pirmadienio ryto.

Žuvys (02 19–03 20)

Dideli susirinkimai namuose. Ir planuoti, ir netikėti. Svečiai, giminės ir draugai tiesiog griūte užgriūva. Net jei gyvenate vienkiemyje, yra tikimybė, kad jus vis tiek kas nors suras. Tačiau tai netruks ilgai, po keleto dienų vėl būsite palikti gyventi taip, kaip norite.

Neblogas laikas, jei trokštate šį tą pakeisti namuose, bandote sukurti vientisą savo gyvenimo stilių. Labiausiai seksis tiems, kurie dievina Rytų prabangą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.