Kaip atrodo romantiškiausios piršlybos? (video)

Masiniai šokiai, vadinami „flash mob“, yra puikiai žinomi reklamos pasaulyje, tačiau įžvelgti jų romantiškumą sugeba ne visi. Vis dėlto tai puikiai pavyko Jackui iš Bostono, su glėbiu gėlių pasipiršusiam savo merginai Teresai. Jam padėjo dešimtys nepažįstamųjų.

Kaip kuo įspūdingiau pasipiršti?<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Kaip kuo įspūdingiau pasipiršti?<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2012, 4:37 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:44 AM

Internete paplitęs vaizdo klipas, kuriame rodomas rugpjūčio antrąją dieną nufilmuotas pasipiršimas, prasideda tuo, kad vaikinas savo būsimąją žmoną po vakarinio pasimatymo išlydi iš moderniojo meno instituto, kuriame jie pirmą kartą susitiko.

Jaunas vyras, kurio pavardė nežinoma, leidiniui „Huffington Post“ pasakojo, jog pats lemtingasis klausimas jam didesnio susirūpinimo nekėlė, tad sugalvojo sukurti itin sudėtingą piršlybų planą, dėl kurio nerimauti tikrai buvo verta.

Viso vaizdo klipo metu galima girdėti Jacko pagalbininkų balsus ir trumpus nurodymus, kaip surasti Teresą. Pirmasis nepažįstamasis merginą pasitiko dar tik einančią į pasimatymą ir pasiūlė jai gėlę, tačiau Teresa jos mandagiai atsisakė ir skubėjo susitikti su mylimuoju. Susitikimo metu Bostono krantinėje nepažįstami asmenys merginos taip pat nepaliko ramybėje – jie vienas po kito siūlė rožines bei baltas gėles. Kai jas nešti pasidarė sunkoka, paslaugus mylimasis pasisiūlė padėti, nes puikiai žinojo, jog Teresos laukia dar visas glėbys žiedų.

Porai artėjant prie krantinėje esančio muziejaus, nepažįstamųjų minia pradėjo atrodyti kaip vabalų spiečius ir leido Jackui nepastebėtam kasdienius drabužius greitai pasikeisti į smokingą. Vaikinui pasirodžius, malonūs nepažįstamieji susėdo ant muziejaus laiptų, pradėjo groti muzikantų grupė. Vos priklaupęs ant kelio ir paprašęs merginos rankos, Jackas kaipmat gavo teigiamą atsakymą, kurį karštai palaikė minios plojimai.

Po įspūdingo gatvėje surengto šou Jackas savo sužadėtinę nusivedė vakarieniauti ir sumušė rankomis su savo broliais, laukusiais krantinėje: „Labai džiugu, kad pavyko savo džiaugsmu pasidalinti ir su šeima, ir su draugais, ir su nepažįstamais žmonėmis – net keista, kad visi mus palaikė ir patikėjo tokia beprotiška idėja.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.