Astrologės S. Liepienės horoskopas rugpjūčio 25—31 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2012, 11:21 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:47 AM

Energija. Bėgti, lėkti, skristi. Energija liejasi per kraštus, tik ją būtina tinkamai nukreipti, nešvaistyti. Todėl darbus, kuriems reikia fizinės jėgos, atliksite greitai. Seksis ir tiems, kurie ilgai plėtojo idėjas, bet negalėdavo jų įgyvendinti. dabar atsiras tokių, kurie eis kartu su jumis ir padės siekti tikslo. Todėl nesustokite net trumpam, buitis negali užgožti šio proveržio.

JAUTIS (04 21—05 21)

Mostai. Platūs mostai ne tik greitai pastebimi, bet ir greitai vertinami. todėl prieš eidami per svetimus gyvenimus gerai pagalvokite, ar mažieji nesusivienys ir neparodys, kieno iš tiesų ši karalystė. Nereikia būti milžinu, užteks būti protingu žmogumi, kad galėtumėte padėti kitiems jų nežemindami. Net jei dabar jums ne itin sekasi, galite dalį laiko skirti šviečiamajam darbui - tuo pat metu ir patys mokysitės.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Balansas. Po šios savaitės išlaidų nelabai kas lieka pintinėje. Ne todėl, kad nemokate skaičiuoti, tiesiog yra dalykų, kuriuos įsigyti verta ir būtina. Ne tik buičiai, bet ir sielai. Aišku, norėsis, kad būtų kitaip, kad kas nors pasakytų: „Bala nematė tų pinigų“. Bet palaikymo nesulauksite. Savaitė praeis tvarkant sąskaitas, skaičiuojant ir svarstant. Saugokite savo nuotaiką - nediskutuokite su paniurėliais.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Kelias. Norėdami rasti kelią atgal barstote trupinius, tačiau atsiras juos renkančių, tad grįžti negalėsite. Taigi gerai pagalvokite dar prieš išeidami. Prastas laikas keisti darbą. O jei pasiūlymas itin vilioja, išsiaiškinkite, kodėl taip peršamos naujos pareigos. Kažkur turėtų būti ragana, svajojanti apie gardų kepsnį. Savaitgalis bus sudėtingas, bet kupinas įvykių. Leiskitės į nuotykius

LIŪTAS (07 23—08 23)

Pupa. Kelias neatrodo tiesus ir tikslo nematyti, bet eidami pirmyn galite atlikti puikius mainus. Gal tai nebus susiję su tiesioginiu darbu, tačiau mainydami tai, ką turite, į tai, kas galbūt bus, nepralošite. Net jei mainais gausite tik stebuklingą pupą. Ją laiku pasodinkite, tinkamai paliekite. Netrukus tos pupos stiebu galėsite kopti į profesines aukštumas. Tik nebūkite godūs.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Pasiruošimas. Reikia prisikasti sliekų, kad vėliau būtų galima sugauti didelę žuvį. Šią savaitę tuo ir užsiimkite. Kitaip tariant, pasiruoškite. Tokių darbų bus daug, jie nepelningi ir atimantys marias laiko. Daug šurmulio ir netikėtumų pateiks antradienis, bet visa tai bus lengvai įveikiama. Kad ir kaip būtumėte užsiėmę, reikia meškeres ruošti laimikiui. Aplinkinių parama irgi praverstų.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Moterys. Jei visas pasaulis laikosi ant ilgo šviesaus plauko, tai nereiškia, kad kiti neturi jame vietos. Panašu, kad šią savaitę visos gražios ir protingos moterys sutvarkys savo reikalus pačios, o vyrams liks tik pritarti. Net ir tiems, kas nepasitiki moterimis ir neklauso jų patarimų, gali paaiškėti, kad kartais tiesa slypi tikrai ten, kur jai lemta būti - moteriškoje rankinėje. Geriausias laikas lukštenti paslaptis - sekmadienis.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Paviršius. Jei gyvenimas turi vėžes, jei atrodo, kad viskas stabilu, pabandykite nenukrypti į šoną. Išlaikykite kasdienius ritualus, ant kurių ir laikosi jūsų buitis. Sveikai maitinkitės tik tiek, kad jaustumėtės gerai. Dirbkite tokiu ritmu, kad nepakvaištumėte, Mylėkite tiek, kad jaustumėtės mylimi. Atrodo, viskas paprasta, bet sunkiai pasiekiama. Jei pavyks tai padaryti dabar, rezultatu džiaugsitės ilgai.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Visi turi paslapčių ir jas saugo. Kas - banke, kas - spintelėje. Situacija - neaiški ir kebli. Sprendimų nėra. Paaiškėja, kad kažkas nenuėjo ir nenuplaukė, kažko nepristatė. Todėl reikalai nejuda iš vietos, gaištamas laikas. Tik namuose viskas stabilu. Tiesa, čia laukia siurprizai, tačiau didelių pokyčių nebus. Jei šią savaitę teks tvarkyti juridinius reikalus, pasiieškokite rimto, solidaus patarėjo.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Patys. Nesvarbu, kas vyksta aplinkui. Tai laikas, kai jaučiatės vieniši. Tęskite įprastus darbus, o naujų įsipareigojimų venkite. Vis dėlto jei esate ką nors suplanavę, pradėję - neatidėliokite. Įsibėgėsite po truputį. Šeimyninis gyvenimas - taip pat ne rožių žiedlapiais klotas, bet dar ne taip blogai, kad reikėtų daiktus krautis, lėkštes dalytis. Raskite savo ramybės uostą ir supažindinkite visus su naujomis taisyklėmis, Viskas vyks be didesnio pasipriešinimo.

VANDENIS (01 21—02 19)

Valdymas. Svarbiausi dalykai vyksta jūsų kieme, bet vis tiek sunkiai suvokiate kodėl. Atrodo - aiškiai pasakyta, aiškiai sudėliota, bet kažkas kažkur ne taip atsispindi. Ta netvarka neduos ramybės. Tik nekeiskite planų, nebandykite lįsti ten, kur negalite įlįsti, būkite savimi. visada atsiras karalienė, kuri kerta galvas. Vis dėlto ji tai gali daryti tik savp karalystėje, o savąją valdote jūs. Nepamirškite to sekmadienį.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Buitis. Norą dirbti trikdo įvairios kliūtys ir smulkmenos, o išlaidų tikimybė kol kas didesnė nei pajamų. Tiesiog prasidėjo gyvenimo tarpsnis, kai reikia daugiau kantrybės, susikaupimo ir atkaklumo. Viskas, kas vyksta aplink, susipainioja, tampa neaišku, sunkiai sprendžiama. Tai gal neniurzgėkite. Pasistenkite greičiau padaryti tai, ką turite, ir eikite namo. Daugiau dėmesio skirkite buičiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.