Ką žada žvaigždės rugsėjo 4–10 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Sep 4, 2012, 1:59 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:24 PM

Daugiausia dėmesio šią savaitę tenka santykiams, ryšiams darbe. Viskas pagrįsta emocijomis, prielaidomis, simpatijomis.

Sunku objektyviai vertinti ne tik konfliktines, bet ir įprastas situacijas.

Pabandykite visa tai išanalizuoti, rasti logiškus paaiškinimus. Didieji mostai, pareiškimai nusikels į savaitgalį. Noras prisiderinti prie kompanijos ir pakeisti gyvenimo įpročius nepasiteisins. Nors ką gali žinoti – skonis keičiasi.

Jautis (04 20–05 20)

Audros ateina ir praeina. Kartais tik sušiaušia stilingą šukuoseną, ir tiek. Atrodo, kad dabar taip ir nutiks, todėl nepanikuokite iš anksto, bet tai, kas gali nukentėti (pavyzdžiui, nėriniuoti skėčiai), turi būti paslėpta.

Užgniaužti reikia ir savo kaprizus, nepasitenkinimą, o šeštadienį – net ir savo nuomonę.

Atskirkite tai, kas svarbu jums, o kas – draugams. Nepaverskite namų psichologinės tarnybos laukiamuoju.

Dvyniai (05 21–06 20)

Savaitė prasideda dideliais norais. Tačiau ne viskas taip gražiai žiba, kaip kartais atrodo. Greičiausiai viso to ir nereikia, tiesiog norisi. Tie norai susidėlios dar iki penktadienio, todėl jei jie išliks – vadinasi, tikrai reikia.

Reikia ir su kuo nors pasikalbėti, pabūti. Tai bus pokalbiai iš širdies. Tiems, kurie trokšta veiklos, kuriems atrodo, kad nuo rudens keičiasi gyvenimas, teks nusivilti: kova dėl minkštesnės kėdės dar neprasidėjo.

Vėžys (06 21–07 22)

Padaryti sprendimus nėra lengva. Net tada, kai jie susiję tik su darbais.

Atsiranda ir noras išlaidauti. Tos išlaidos nebus labai mažos, nes artimiausiu metu pirksite ne tai, kas būtina, o tai, kas gali suteikti komfortą, saugumo jausmą, leidžia jaustis ne tik gražesniam, bet ir geidžiamam.

Nors sakoma, kad laimės nenusipirksi, šią savaitę pabandyti verta.

Gal kiek daugiau nesusipratimų namuose, jei ne pas jus, tai pas tėvus tikrai.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei nutiko ne taip, kaip tikėjotės, patys kalti: reikėjo anksčiau pelėms spąstus paspęsti. Vėluosite atlikti darbus, tesėti pažadus, nesiseks įgyvendinti ilgalaikių planų. Tų, kuriuos patys sau sukūrėte ir niekam nesakėte.

Bet tai tik rudeninis rūkas, kuris verčia į viską žvelgti kitaip – šiek tiek niūriau.

Akių nedraskydami, negąsdindami ir neputodami viską padarysite, išsiaiškinsite ir jau penktadienį pajusite, kad pasaulis vėl priklauso jums.

Mergelė (08 23–09 22)

Meilės metas. Gal ji dar ir neateis šią savaitę, bet laukimas ir tikėjimas, kad ji šalia, labai stiprus. Čia kaip ką tik sumaltos kavos aromatas: jau jauti, jis svaigina, užburia, bet realiai dar nieko nėra, tik užuomina į skanią kavą.

Ir tokiomis nuotaikomis gyventi pasidaro paprasta, lengva. Visos problemos subliūkšta, tampa išsprendžiamos arba vertinamos kaip menkniekis. Vienas žingsnis iki laimės.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Pavasariu tenka rūpintis dabar. Ir nebūtinai tai narcizų svogūnėliai ar margaspalviai krokai. Labai svarbu, kaip nusiteiksite, kaip užsirekomenduosite, kokius tikslus sau ir kitiems iškelsite, tokį žydėjimą pavasarį ir turėsite.

Bet tai – ateitis, o tai, kas dabar vyksta, visai šalia ir labai asmeniška. Gal kiek daugiau nešvarių žaidimų, kaltinimų, plepalų. Jums teks laviruoti tarp viso šito grožio ir nesikišti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Būna, kad vienas žodis karą nutraukia, o kartais dėl vieno žodžio galva prarandama. Kad jums taip nenutiktų, žinokite, kam ką pasakyti ir kur kada ką nunešti. Pakišų nereikia, bet mažomis smulkmenomis draugus pamaloninti būtina.

Draugai – tai tikrasis ramstis, kurio jums reikia.

Ketvirtadienį galimas finansų apkarpymas. Gal ne itin reikšmingas, tačiau nemalonus. Net jei tai ir būtinos išlaidos, visa tai bus traktuojama kaip apiplėšimas.

Šaulys (11 22–12 21)

Išsiblaškymas ir nesugebėjimas susikoncentruoti į tai, kas svarbu ir būtina. Nors sprendimai daromi lengvai, nesigraužiant, nebandant rasti paaiškinimų, jie dažniausiai būna neapgalvoti, nepagrįsti ir galbūt net klaidingi.

Todėl per tokius padūmavusius akinius nematote, kaip jus aplenkia tiesa. Įsiklausykite į tai, ką pasakoja, sako partneris: išgirsite daug ir įdomių pasakų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Patys įpūtėte ugnį, patiems teks ir gesinti. Ir viskas dėl smulkmenos, žvilgsnio ar paprasto nesusikalbėjimo. Dabar toks laikas, kai jums tenka patiems galvoti ir priimti sprendimus. Galvoti ne apie ateitį, o apie esamą momentą.

Norintiems pirkti ar parduoti reikia būti atidiems: tokių sandėrių sąžiningumu dabar galima abejoti.

Atsiradus galimybei išvykti savaitgaliui, taip ir padarykite. Net jei tai bus išvyka į šunų parodą.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų nuomonė namuose mažai ką domina. Nedomina, tai ir nereikia: darykite taip, kaip jums atrodo teisinga, elkitės sąžiningai, ir viskas bus taip, kaip turi būti.

Gal kiek daugiau keistų sutapimų, atsikartojimų ar ryškių sapnų. Matyt, gyvenimas kai ką sufleruoja, o jums tenka sukti galvą ir tai išsiaiškinti. Tiesiog pasikliaukite intuicija.

Darbe nieko nauja. Gal kas nors kėdes perstumdys, bet jūsų tai nepalies.

Žuvys (02 19–03 20)

Didelės žuvys ryja mažas. Norinčiųjų pasmaguriauti jumis atsiras. Ir gerąja, ir blogąja prasme. Kad nenutiktų didelių bėdų, nekeiskite savo gyvenimo maršruto dėl besiblaškančio slieko. Geriau viskas tegu lieka taip, kaip yra.

Tiems, kuriems reikia papildomos dozės adrenalino ar norisi sugriauti gyvenimą iki pat dumblino dugno, labiausiai tiks penktadienis. Jums savaitės pradžia daug palankesnė nei savaitgalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.