20 harmoningų santykių taisyklių pagal vyrus

Vyrai ir moterys į daugelį dalykų žiūri skirtingai. Dėl to atsiranda savitarpio supratimo nebuvimas, darantis neigiamą įtaką santykiams, rašo Lovecalendar.ru. Tačiau, anot psichologų, problema išsprendžiama: moterys turėtų išanalizuoti šias pagal vyrus sudarytas taisykles ir ,tikėtina, jos padės išvengti daugybę problemų tarpusavio santykiuose.

Nereikėtų klausti patarimo, jei pati tiksliai žinote, ką reikia daryti.<br>123rf
Nereikėtų klausti patarimo, jei pati tiksliai žinote, ką reikia daryti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 10:18 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:34 PM

1. Subtili užuomina nesuveikia! Vyrai surėdyti gana keistai: jiems nesuprantamos užuominos ir dviprasmiškai pasakyti žodžiai. Tik kai pasakoma tiesiai šviesiai, vyras pritariamai linkteli: „Supratau užuominą“. 2. Trumpumas ne tik talento „sinonimas“, bet ir harmoningų santykių pagrindas. Vyrus visai tenkina lakoniški atsakymai: „taip“ arba „ne“.

3. Vyras gali išspręsti bet kurią moters problemą. O štai tiesiog užjausti gali ir draugė. Todėl nereikėtų pykti ant vyro, jei jis nesugeba atrasti paguodžiančių žodžių. 4. Jei kilo ginčas, nereikėtų prisiminti pusmečio senumo įvykių. Vyras gyvena dabar, o kas buvo prieš pusmetį ar metus – seniai pamiršta.

5. Būkite sąžininga sau: kai sukiojatės prieš veidrodį ir klausiate savęs, ar nepastorėjote, mažiausiai norėtumėte išgirsti teigiamą atsakymą. Nenorite girdėti tiesos? Todėl niekados neuždavinėkite vyrui tokių klausimų!

6. Nemažai dalykų turi dviprasmę reikšmę. Jei kalba sukasi būtent apie tai, o iš vien jų reikšmė jums nepatinka arba liūdina, pagalvokite, o gal vyras turėjo omeny visai ką kitą.

7. Nereikėtų klausti patarimo, jei pati tiksliai žinote, ką reikia daryti. Kas gali garantuoti, kad judviejų nuomonės sutaps? 8. Jei jums reikia skubiai pasakyti kažką svarbaus vyrui, pasistenkite padaryti tai per reklamos pertraukėlę.

9. Patikėkite, kelią galima atrasti ir nepasiklausus žmonių. Juk Kolumbas pats atrado Ameriką!

10. Moteriai duota krūtinė dėl to, kad į ją atkreiptų dėmesį priešingos lyties atstovai. Kas mes tokie, kad eitume prieš gamtą?

11. Vyrai mėgsta tikslius išsireiškimus. Todėl apibūdindama spalvą, pasistenkite apsiriboti saulės spektro spalvomis. Abrikosinė spalva vyrui - ne spalva, o vaisius.

12. Jei vyras pradeda zyzti, paglostykite jo galvą!

13. Jei į vyro klausimą: „Kur problema?“ moteris atsako: „Jos nėra“, jis galvoja, kad klausimas tuo ir baigtas, net jei jam neduoda ramybės abejonės.

14. Prieš užduodama klausimą, pagalvokite, ar norite, kad jis į jį atsakytų.

15. Vyrui moteris atrodys gražiai bet kuria suknele, jei ji susiruoš laiku į svečius!

16. Nereikėtų klausinėti, ką galvoja vyras, jei nesiruošiate su juo aptarinėti sporto naujienų, sekso ar akumuliatoriaus pakeitimo klausimus.

17. Moterys visada turi kuo apsirengti!

18. Vyrai mėgsta sportuoti, bet ėjimas per parduotuves – ne sporto šaka!

19. Kas sakė, kad unitazo sėdynė būtinai turi būti pakelta?

20. Migrena besitęsianti ilgiau kaip pusmetį – rimtas pretekstas kreiptis pagalbos į specialistus. Beje, jų manymu, seksas – puiki priemonė nuo galvos skausmo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.