Ką žada žvaigždės rugsėjo 11–17 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2012, 12:23 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:52 PM

Daug darbų ir rūpesčių, susijusių su dokumentais, juridinių klausimų sprendimais. Kai kam popierių kalnai bus panašūs į Himalajus. Bet įveiksite, net jei ir nesidomite alpinizmu. Rizikingiems pomėgiams, ekstremalioms pramogoms laikas ne itin sėkmingas. Kaip ir plastinėms operacijoms. Bet tai savaitės pradžia.

Artėjant savaitgaliui vėl bus aktualu, kokios spalvos madingos ar kur vyksta koks nors renginys.

Svarbus patarimas: į vakarėlį ir iš jo išeikite tik su savo antrąja puse.

Jautis (04 20–05 20)

Nereikia būti aiškiaregiu ar burtininku, kad suvoktumėte, jog perėjote savo tiltą. Į kitą pusę, į naują krantą. Tai, kas vyko paskutinę rugpjūčio savaitę, lyg ir sprendėsi natūraliai, be didesnių pastangų.

Dabar jau esate kitame krante ir galimybė grįžti mažėja. Nepanikuokite – einate teisingu, nors ir labai sudėtingu keliu.

Pagrindinė kliūtis – laiko trūkumas. Mokykitės jį planuoti.

Sudėtingiausia diena – antradienis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ilga Jupiterio kelionė Dvyniais ne tik suteikia didesnių galimybių darbe, padeda daug pamatyti, pažinti save. Kartu tai ir galimybė šiek tiek priaugti svorio. Todėl dietos, sveikas maistas tampa viena pagrindinių temų. Ta tema šią savaitę bus labai daug kalbama, diskutuojama.

Bet ar tas laikas tinkamas ką nors pradėti, lieknėti be dietų – klausimas individualus.

Darbe bus kaip visada: viršininko nuotaika – svarbiau už įstatymus.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai sunku pripažinti klydus, bet greičiausiai teks. Tas klaidas parodys, į jas pabaksnos namiškiai. Iš tiesų jūs visa tai jau žinojote, tik negalėjote prisipažinti. Todėl ištaisykite tai, ką dar galima ištaisyti, šiek tiek palepinkite namiškius, ir viskas bus taip, kaip turi būti.

Visai netikėtai trečiadienį, o gal ketvirtadienio rytą paaiškės, kad tam tikras darbų, naminių reformų etapas baigtas. Viskas lyg ir išsisprendžia be didesnių pastangų.

Liūtas (07 23–08 22)

Nesusigundykite pigiais blizgučiais ar paskutinės minutės kelione į tolimą šalį – ir vienu, ir kitu atveju liksite nusivylę.

Nebus lengva ištylėti, prikąsti liežuvį ir nesigirti, kaip jums viskas žavu ir gerai klojasi. Pavydas – reikalas rimtas, šiuo metu galite susigadinti santykius ir su geriausiais draugais.

Bet nuo penktadienio visas laikas ir dėmesys priklauso jums.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors ir atrodo, kad rudeniniai lietūs labai draugiški ir kartu su jumis švenčia gimtadienį, jie palieka nemalonumų ir nepasitikėjimo balas. Tomis balomis šlepsėti nereikėtų: spalvoti guminiai batai, didelis skėtis – ir jūs apsaugoti.

Pasisaugokite apkalbų, neprovokuokite dviprasmiškų situacijų ir būkite santūresni.

Tas laikas, kai pavyksta sutarti dėl ateities planų. Darykite tai, kam esate pasiruošę. Trečiadienio vakarą lietus barbens ne tik į langą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Būti teisingam ir sąžiningam labai sudėtinga. Kuo daugiau teisingų poelgių, tuo daugiau problemų. O tas problemas tenka spręsti patiems. Bet neverta dėl viso to sukti galvos: kaip bus, taip bus.

Svarbiausia gera nuotaika ir nusiteikimas, nes savaitės vidurys, kad ir labai ūkanotas, vis tiek bus sėkmingas. Veiklos nestigs ne tik namuose – mokyklose, darželiuose būsite priversti prisidėti. O tie, kuriems vaikų problemos neaktualios, darbuosis labdaringais tikslais.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nesidalinkite nenušautos meškos kailio. Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Darykite sprendimus tik tada, kai viskas akivaizdu ir aišku. Ne todėl, kad situacija gali keistis, bet todėl, jog nereikėtų keisti sprendimų.

Viskas ir taip bus aišku ankstyvą ketvirtadienio rytą. Ypač jei bus kalbama apie pokyčius darbe, finansinių klausimų sprendimą arba santuoką.

Šaulys (11 22–12 21)

Nusprendę taupyti, gerai pagalvokite, kam, kokiu tikslu tai darote ir kiek jums reikia. Nežinodami, kur dėsite tai, ką sutaupysite, nieko neturėsite. Toks dėsnis: kiek norite, tiek gaunate. Ir tik tam, kam nusprendėte. Sudėtinga, bet nepasiginčysi su gyvenimu.

Smagi savaitė mėgstantiems kompaniją, išvykas, kolektyvines pramogas. Progų bus daug, rizikos mažai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nieko nedarykite. Nei rinkitės, nei spręskite, nei apie tai galvokite. Ką galėjote, padarėte, o dabar jau – kaip kortos sukris. Tikėkimės, kad nei kvailio, nei svyrančio bokšto korta jums neišpuls.

Palikę viską spręsti gyvenimui, turėsite daug laiko. Todėl užsiimkite tuo, kas jums malonu: žemės darbais, šunimis, katėmis, parodomis, kolekcijomis ir viskuo, kas materialu, bet labai nepraktiška.

Vandenis (01 20–02 18)

Vėliau nei visada. Labai sunku susivokti laike ir viską suspėti. Bet reikia. Tai nepridaro nemalonumų, bet vis tiek atrodo, kad kas nors šaltu vandeniu perlieja, kai vėluojate.

Net vėluodami į pasimatymus to papildomo valandos ketvirčio jūs neturite. Jums visą šią savaitę visur būtina būti laiku.

Penktadienį pirkti loterijos bilietai gali būti laimingi. Jei ne loterijoje, tai meilėje pasiseks tikrai.

Žuvys (02 19–03 20)

Net jei ir žinote, kuo viskas baigsis, verta pabandyti. Jūsų išankstinė nuostata gali pasirodyti klaidinga.

Ieškantiems gyvenimo meilės, džiaugsmo, ko nors gražaus ir nepatirta pirmiausia reikia apsidairyti darbe.

Yra tikimybė, kad kas nors jau akis pražiūrėjo į jus žvelgdamas.

Aukštakulniai bateliai šią savaitę gal ir ne pati patogiausia avalynė, bet tikrai puiki viliojimo priemonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.