Striptizas vyrui vietoj preliudijos

Ko gero, neatsirastų nė vieno vyro, kuriam nepatiktų žiūrėti, kaip moteris jam šoka striptizą, rašo girlstalks.ru. Striptizas, kurį šoka jo mylima mergina, įeina į karščiausių vyriškų fantazijų penketuką, o kai moteris šoka striptizą namuose savo vyrui – į karščiausių moteriškų fantazijų dešimtuką. Taigi, kodėl nepamėginus pačiai?

Profesionalios striptizo šokėjos yra įsitikinusios, kad šou turi dalyvauti kiekviena kūno dalelė.<br>123rf
Profesionalios striptizo šokėjos yra įsitikinusios, kad šou turi dalyvauti kiekviena kūno dalelė.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2012, 2:58 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:59 PM

Iš karto atmeskite visas abejones dėl per didelio svorio, įgimto drovumo ir santūrumo ar šokių įgūdžių neturėjimo. Šie išvardinti dalykai negali sutrukdyti pasijusti geidžiamiausia moterimi pasaulyje. Vis dėlto turėkite galvoje, kad šokate ne vien dėl jo, nes striptizas nėra koks nors aukojimasis arba prievolė dėl meilės. Tai jūsų žvaigždės valanda, nes pasijusite tikra dievaite, karaliene.

Dabar pažiūrėkite į veidrodį ir tarsi mantrą kartokite šiuos žodžius: „Aš - žavingiausia! Aš - geidžiamiausia! Aš - dievaitė!“ 

Tikras striptizas – tai ne šiaip sau šokis skambant muzikai, o išskirtinis spektaklis. Todėl susigalvokite vaidmenį, kuriuo sužavėsite vienintelį žiūrovą. Tai gali būti ir biuro sekretorė, griežta verslo moteris ar kilniaširdė slaugytoja. Paskui išsirinkite tam tinkamus drabužėlius. Biuro sekretorei, ko gero, labiausiai tiktų aptempta palaidinukė, papuošta kaklaraiščiu, trumpas sijonėlis ir švarkas.

Bet galima pasirinkti ir kitus variantus:

1. Palaidinukę su daugybe sagų priekyje, kurias reikėtų kankinamai ilgai atsegti po vieną.

2. Sijoną, per kurio visą ilgį tęsiasi užtrauktukas.

3. Ilgą lietpaltį ar kailinius.

4. Skrybėlaitė ir pirštinaitės atrodys itin seksualiai ir efektingai.

5. Apsiaustu arba šaliku galima naudotis viso šokio metu: glamonėjant, erzinant ir t. t.

Vis dėlto daugiausia dėmesio vertėtų skirti apatiniam trikotažui, kuris turėtų būti gražiausias ir seksualiausias. Erotinių apatinių spalva turi atitikti personažą. Bateliai, suprantama, aukštakulniai.

Rinkdamiesi šou aplinką atkreipkite dėmesį į baldus. Striptizas be atramų nebus įdomus. Priešingai – jis bus visiškai nuobodus.

Atsisėdusi ant kėdės, apkabinkite atlošą ir prisiglauskite prie jo krūtine: tai suglauskite, tai išskėskite kojas, smarkiai palinguodama klubais, staigiai atmeskite atgal galvą, kad pasklistų plaukai.

Taip pat galima atsisėsti ir ant stalo, o pasislėpusi už durų spintos demonstruokite vyrui savo kūną dalimis. Spintos durys gali atstoti ir tradicinį strypą: jas apkabinusi prisispauskite ir pamažu šliaužkite žemyn.

Striptizo metu turi judėti visas kūnas: rankos, kojos, veidas, plaukai. Profesionalios striptizo šokėjos yra įsitikinusios, kad šou turi dalyvauti kiekviena kūno dalelė. Tik tada jis taps iš tikrųjų užburiančiu. Kaip to pasiekti? Tiesiog šokite su malonumu ir užsidegimu!

Šokant striptizą labai svarbus ir nuolatinis kontaktas su žiūrovais. Todėl žiūrėkite vyrui tiesiai į akis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.