Astrologės S. Liepienės horoskopas rugsėjo 29 — spalio 5 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

Sep 29, 2012, 8:45 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:43 AM

Dramatizmas. Tai ne indų filmas — mylėjo, nebemyli, atėjo, išėjo. Tai gyvenimo realybė. Todėl elkitės, kaip priklauso, ir neieškokite žiūrovų. Santykių aiškinimasis — asmeniškas dalykas. Pabandykite to nekelti į viešumą. Finansiniai reikalai — taip pat ne pati maloniausia tema šią savaitę. Nei pasiskolinsi, nei paskolinsi — vis tiek trūks, vis tiek negrąžins. Verskitės su tuo, ką turite.

JAUTIS (04 21—05 21)

Daug. Viskas vyksta staiga ir chaotiškai. Susitvarkyti nepavyksta ne tik papuošalų stalčiuje, bet ir virtuvėje bei miegamajame. Keisti klausimai, tokie pat atsakymai. O ir kelti tų klausimų nereikėtų, jei nenorite žinoti atsakymų. Darbe — sunkus periodas, nes ne viską žinote ir suprantate. Kalbama ne apie tiesioginį darbą, o apie povandenines sroves, kurios vadinamos apkalbomis. Pasirūpinkite savo išvaizda.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Paskolos. Būkite atsargūs, kai kalba pasisuka apie kreditus ir draugus. Seniai matyti bičiuliai gali užgriūti netikėtai, nustebinti antrąją pusę, sujaukti įprastą tvarką. Bus linksma, bet neilgai. Panaši situacija ir su kreditais, bankais, paskolomis ar projektais. Lyg ir yra, lyg ir laiku, bet kažkas ne taip. Arba ne laiku ir ne ten, kur reikia. Išsiaiškinsite patys. Neužsisėdėkite bare, antraip patirsite traumą.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Laukimas. Jei laukiate, kad gyvenimas jumis pasirūpins, elgiatės labai teisingai. Kiti sugalvoja, sudėlioja, o jums lieka tik paklusti. Jei tai jus tenkina, puiku. Jei ne, purkštauti galite tik nuo antradienio, nes visi priekaištai, pažerti anksčiau, sukels didelį nepasitenkinimo tornadą. Nedidelės permainos namuose — tik į gera. Jos įneš daugiau šilumos.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Vėjas. Reikia gero vėjo gūsio, kad išpūstų blogą nuotaiką, padėtų atsitverti nuo kasdienybės ir banalių rūpesčių. Pasiseks tiems, kas nebijo nei sūraus vandens, nei šlapio smėlio. Prie jūros ar didelio ežero jausitės geriausiai. Atsipalaidavimo seanso neatidėkite, padarykite tai šį savaitgalį. Linkusiems pasėdėti ramiai teks tvarkytis namuose, bandyti rasti kitų atsipalaidavimo būdų. Sėkmė priklausys nuo to, kaip elgsitės savaitgalį. Už gerą — geru, bet už blogą — dar blogesniu.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Ramybė. Viskas lyg ir susitvarkė. Niekas nelipa ant galvos, pasiekėte, ko norėjote. Na, gal ne iki galo, gal nelengvai, per ginčus ir ašaras, bet pasiekėte. Dabar reikia laikytis savo kelio, daryti tai, kas atrodo būtina ir priimtina. Laisvės pojūtis nėra didelis, bet šiek tiek rudeninio vėjo jaučiate. Esate pakantesni namuose, labiau susirūpinę darbe, bet beveik laimingi.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Melas. Tiems, kas tiki pasakomis, stebuklai niekada nesibaigia. Vėl teks išklausyti daug prognozių, tik nebūtinai teisingų. Vis dėlto tikėti jomis norėsite. Ir jei visa tai nutiks savaitgalį, turėsite pakankamai laiko ne tik išsiaiškinti, kas melavo ir kodėl, bet ir pačius melagius pričiupti. O jei melas gražiai užmaskuotas, visa savaitė bus kupina stebuklų. Būkite atidesni.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Aštrumas. Vaikai gali susipykti ir greitai susitaikyti. Suaugusieji vienas kitą įžeidinėja. Todėl jiems reikia laiko, kad viskas užsimirštų, o žaizdos užgytų. Jei nenorite, kad nesusipratimai, nesklandumai nesitęstų ilgai, prieš ką nors pasakydami gerai pagalvokite. Jei aštriausias sakinys jau sukasi ant liežuvio galo, gal jo dar neištarkite. Jei pavyks susišnekėti, po savaitgalio daug kas atrodys paprasčiau. Tiesiog neskubėkite dalytis pietų servizo.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Pokyčiai. Priimti pasiūlymą kartais tiesiog būtina. Laikas toks, kai reikia naudotis susiklosčiusiomis aplinkybėmis ir mažiau dėmesio kreipti į tai, kas patinka, o kas ne. Tokios gyvenimo sąlygos. Gal kiek neįprasti pasikeitimai laukia namuose. Jie lyg ir planuoti, laukti, bet vis tiek stebinantys. Laikui bėgant visa tai duos pajamų, tad pykti negalima. Antroji pusė bus nepalenkiama. Susitaikykite ir su tuo.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Valdžia. Daugelis siekia valdžios, tačiau ji žmogaus geresnio nepadaro. Todėl dirbkite savo darbus, užsiimkite tuo, kas malonu, ir nieko nekeiskite. Šiuo metu rūpesčių namuose ir taip užtenka, tad kam dar labiau komplikuoti situaciją? Kalbantis apie darbą — gerų idėjų lavina. Reikia pabandyti jas įgyvendinti. Jei jos susijusios su mokslais ar trumpomis kelionėmis, tikėtina, kad viską pasieksite labai greitai.

VANDENIS (01 21—02 19)

Draugai. Prieš palikdami draugus gerai viską apsvarstykite. Palikti nesunku, bet ar susigrąžinti bus galima? Greičiausiai ne. O ir nauji draugai ne taip greitai tampa nepakeičiami ir vieninteliai. Noras atsisveikinti suprantamas, bet ne visada teisingas. Susitikimus, planuojamus savaitės viduryje, geriau atidėkite. Šeimos rate taip pat iškils daug klausimų. Nesivelkite į ginčus.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Sąžinė. Kai renkatės, ką sakyti, o ką nuslėpti, visada apima abejonės. Tai, ką pasakote, reikia ir įsiminti. Gal niekas niekuo ir neapkaltins, bet į dviprasmiškas situacijas patekti galite. Kaip ir sėkmingai išsisukti. Trokštantiems tolimų kelionių, daugiau asmeninės laisvės seksis neblogai. Viskas priklausys nuo to, kaip sugebėsite savo norus pateikti antrajai pusei. Sudėtingiausia savaitės diena — sekmadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.