8 priežastys, kodėl moteris traukia „blogi“ vyrai

Tikriausiai daugumai moterų teko sutikti savo gyvenimo kelyje ne vieną „blogą“ vyrą. Nors kiekviena moteris tikisi atrasti gerą, sąžiningą, teisingą, patikimą vyrą, kuris uždirbtų daug pinigų, pastatytų namą ir išvestų šunį į lauką. „Blogo“ vyro išskirtinė savybė – užtikrintas, kad viską žino, supranta, o ką daro, viską daro teisingai. Jis mėgsta elgtis taip, kaip jam patinka ir spjauna į kitų nuomonę. Bet vis dėlto jame yra kažkas tokio, dėl ko moteriai būna sunku praeiti pro šalį, rašo wherewoman.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2012, 9:27 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:17 AM

Ir štai, praėjus kelioms dienoms po įsiliepsnojusio romano, jis praneša, kad turi išskristi į kitą pasaulio kraštą, o kai grįš, būtinai paskambins, bet taip ir nepaskambina. Tuo tarpu moteris stengiasi visaip jį pateisinti. Tačiau netrukus paaiškėja, kad ji pateko į „neklaužados berniuko“ pinkles, kuris paprasčiausiai pasidėjo dar vieną varnelę savo nesibaigiančių meilės romanų sąraše. 1. Pasitikėjimas

„Blogas“ vyras perdėtai pasitiki savimi. Todėl jis neparodo net menkiausios užuominos, kad jam gali nepasisekti tarp moterų. Toks vyras žino, jei kuri moteris ir nesusidomės juo, tai atsiras kitų, kurios tikrai nepraeis pro šalį. Ir būtent tai priverčia moteris norėti jo dar labiau.

Iš tikrųjų toks vyras bijo, kad moteris gali jį perprasti, gali suvokti, kad neverta su juo užmegzti ilgalaikių santykių. Todėl jis moteris keičia kaip pirštines.

Išeitis: susirasti vyrą, kuris ne tik jaučiasi patogiai savo kailyje, bet tuo pačiu rūpinasi ir savo draugės interesais. 2. Vyriškas

„Blogas“ vyrai negali būti nevyriški. Jo įvaizdis – nepamainomas meilužis, vadinasi, jis turi įdėti daug pastangų, kad jo išvaizda atrodytų vyriškai ir nepriekaištingai. Visos moterys pameta galvas pirmiausiai dėl jo raumeningo, dailaus kūno. Toks vyras tai žino. Tačiau jis suteikia malonumą moteriai pabūti su juo tik vieną meilės vakarą.

Išeitis: susirasti vyrą, kuris pirmiausiai galvotų ne kaip kuo gražiau atrodyti prieš moterį, o kas jai labiau patinka ir ką ji mėgsta.

3. Nepriklausomas

Iš esmės nėra galimybių kontroliuoti tokio tipo vyrą, kadangi jis – pernelyg nepriklausomas. „Blogas“ vyras daro tik tai, kas jam patinka ir jam visai nesvarbu, jei moters planai visai kitokie. Nors iš pradžių tai gali net patikti: „blogas“ vyras, neturintis kompleksų ir stereotipų – idealus partneris, lyderis iš prigimties.

Išeitis: jei vis dėlto norite greta turėti vyrą, kuriam svarbu ne tik jo paties jausmai, gerbtų kito nuomonę ir įsiklausytų jos, tai ieškokite vyro, kuris yra ne tik patrauklus ir protingas, bet ir linkęs ieškoti kompromisų.

4. Spontaniškas

„Blogas“ vyras įdomus ir spontaniškas, pasirengęs dėl savo malonumo mesti viską ir leistis pailsėti į egzotiškas šalis. Jis sugalvoja beprotiškų idėjų, kartais net prasilenkiančių su įstatymais, užtat pajunta adrenalino pliūpsnį. Viduje prabunda tai, kas daug metų slėpėsi po padorumo kauke.

Išeitis: žinoma, kad galima sutikti ir gerą vyrą, kuris mėgsta linksmintis ir ilsėtis, bet kartu su savo širdies drauge.

5. Nenuspėjamas

Paprastai „blogas“ vyras visiškai nenuspėjamas. Bent jau dėl ilgalaikių ir rimtų santykių. Jam tai labai patinka, kadangi jis pagal savo natūrą – nepasiekiamas žmogus. Bent iki tol, kol suvokia, kad gyvenime reikia į kažką atsiremti.

Išeitis: skirtingai nei „blogiečiai“, teisingi vyrai nori pastovių ir rimtų santykių. Užtat jie visados būna ne tik lengvai pasiekiami, bet ir nuspėjami, todėl gana greitai su jais tampa nuobodu. Jei taip nutinka, vadinasi, ir moteris dar nėra pasirengusi rimtiems santykiams.

6. Amžinas kankinys

Paprastai „blogas“ vyras turi savotiškų keistenybių, bet dėl to jis tampa tik dar labiau paslaptingas ir sunkiai suprantamas. Moteris kaip magnetas traukia kankiniai ir noras rūpintis bei gelbėti juos. Beje, tai vadinamasis Florens Naitingeil kompleksas.

Išeitis: susirasti vyrą be dvasinių ir kitų problemų. 

7. Seksualus

Bent jau atrodo seksualiai. Ir tai – natūralu, nes šio tipo vyrai linkę flirtuoti ir koketuoti bemaž su kiekviena moterimi.

Išeitis: susirasti vyrą neturinčio didelės patirties sekso sferoje ir bendraujant stebėti, kaip jis keičiasi jūsų akyse. 8. Romantiškas

„Blogas“ vyras puikiai išmano moterų psichologiją. Jis žino, kad dauguma iš moterų yra linkusios į romantiką.

Išeitis: pastovus vyras ilgainiui tampa gerokai romantiškesnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.