Horoskopas spalio mėnesiui

AVINAS (03 21–04 19)

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22) Trokštate ramybės ir net monotonijos. Tačiau tai neišspręs jūsų problemų. Jei norite būti laimingi, jums reikia pokyčių. Nedelsiant.
SVARSTYKLĖS (09 23–10 22) Trokštate ramybės ir net monotonijos. Tačiau tai neišspręs jūsų problemų. Jei norite būti laimingi, jums reikia pokyčių. Nedelsiant.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2012, 6:52 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:54 AM

Jei nenorite netikėtumų, imkite iniciatyvą į savo rankas. Šiuo metu verčiau niekuo nepasikliauti. Tik savimi. Tačiau neskubėkite garsiai reikšti savo nuomonės kitiems.

Galite būti nesuprasti ir išprovokuoti įvairius nesusipratimus. Tad verčiau atidžiau klausykitės. Išgirsite įdomių minčių, kurias galbūt ateityje realizuosite.

Dabar palankus metas kelionėms, per kurias užmegsite naudingų pažinčių. Su naujais bičiuliais galbūt net nuspręsite tapti verslo partneriais. Sąjunga bus efektyvi ir pelninga.

Šį mėnesį gali kilti diskusijų šeimoje. Neleiskite niekam jūsų riboti. Išsakykite, kaip jaučiatės.

Palankiausios šio mėnesio dienos – pirmadieniai.

JAUTIS (04 20–05 20)

Spalis – pats metas susirūpinti savo sveikata.

Nenumokite ranka į, atrodo, nereikšmingus negalavimus.

Pasitikrinkite sveikatą, daugiau dėmesio ir laiko skirkite savo savijautai gerinti.

Profesinės paslaptys jus gali atvesti prie bedugnės krašto. Matyt, dabar pats metas kuriam laikui nuo visko atitrūkti ir išvažiuoti pailsėti. Kuo toliau, tuo geriau.

Pasikalbėkite su savo antrąja puse ir apie tai, ir apie jūsų bendrą ateitį. Nežinomybė, neužtikrintumas jus graužia.

Be to, šį mėnesį ir taip netrūks nedidelių incidentų, dėl kurių gali būti prieita net iki skyrybų.

Laimingiausios spalio dienos jums – ketvirtadieniai.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Visą spalį aplink jus virs gyvenimas. Jausitės taip, lyg važiuotumėte amerikietiškaisiais kalneliais. Iš staigių aukštumų krisite žemyn, o paskui vėl šoksite į aukštį.

Pasiruoškite tam, kad visko bus labai daug – džiaugsmo, laimės, liūdesio, ašarų. Labiausiai vers nerimauti piniginiai reikalai.

Laimė, darbe nerimauti nebus dėl ko. Jums puikiai seksis. Bus įvertinta ir jūsų darbas, ir pastangos. Tačiau kol kas susilaikykite nuo pokalbio su viršininku dėl algos pakėlimo. Dabar tam ne pats tinkamiausias laikas.

Nebijokite sau leisti daryti tai, kas jums teikia džiaugsmo. Kartais reikia kitiems pasakyti „ne”, kad galėtumėte sau ištarti „taip”.

Palankiausios mėnesio dienos – šeštadieniai.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Norite išvengti problemų ateityje? Pamirškite visus pasisėdėjimus prie vyno taurės ar alaus bokalo su kolegomis. Pasistenkite išlaikyti kolegiškus santykius ir į artimas draugystes neįsivelkite. Ypač jei darbovietėje jūs vis dar naujokas.

Šis mėnuo palankus menininkams. Ypač muzikantams. Tai bus jūsų sėkmės ir pripažinimo metas.

Galbūt kalti lietingi tamsūs rudens vakarai dėl jūsų perdėto jautrumo ir sentimentalumo. Jus bus lengva išvesti iš pusiausvyros.

Atrodys, kad jūsų antroji pusė daro viską, kad tik jus priverstų apsiašaroti. Pasistenkite susitvarkyti su savo emocijomis. Ypač viešumoje.

Palankiausios spalio dienos – trečiadieniai.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Šį mėnesį savo energiją išliekite profesinėje veikloje. Jokiu būdu neeikvokite jos be reikalo. Atsiribokite nuo energijos vampyrų.

Drąsiai išsakykite tuos dalykus, kurie jums labai svarbūs. Tegul jus išgirsta visas pasaulis.

Būsite linkę išlaidauti ir todėl galite patekti į ne itin malonią situaciją. Pasistenkite gyventi ne pagal poreikius, o pagal galimybes. Tiesa, mėnesio pabaigoje jūsų kišenę gali papildyti nemaža suma pinigų. Jų šaltinis – staigmena ir jums, ir aplinkiniams.

Būkite nuoširdūs savo antrajai pusei. Nieko neslėpkite. Bet kokia yla visuomet išlenda iš maišo. Išaiškėjusi net pati mažiausia jūsų paslaptis gali pridaryti nemažai nemalonumų.

Palankiausios mėnesio dienos – penktadieniai.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Šis mėnuo bus visai kitoks. Atsidursite jums neįprastose vietose, pateksite į netikėtas situacijas. Sutiksite ekscentriškų ne savo rato žmonių. Vienas jų gali tapti be galo artimu draugu.

Prieš priimdami sprendimus prisiminkite patarlę: „Devynis kartus atmatuok, o tik dešimtą kirpk.”

Jums lengvai seksis mokytis naujų dalykų, pritapti naujose draugijose. Daugiau laiko praleiskite su pačiais artimiausiais žmonėmis. Ypač jei jie vyresnio amžiaus.

Nors jums tai iš pradžių gali atrodyti auka, patikėkite, jūs daugiau laimėsite nei pralošite. Nepamirškite, kad laikas, praleistas kartu, yra kur kas svarbiau nei dovanos. Kad ir pačios brangiausios.

Palankiausios mėnesio dienos – penktadieniai.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Trokštate ramybės ir net monotonijos. Tačiau tai neišspręs jūsų problemų. Jei norite būti laimingi, jums reikia pokyčių. Nedelsiant.

Darbe galite sulaukti daugiau atsakomybės. Jei jums teks išdėstyti savo nuomonę, nebijokite ir nesivaržykite. Drąsios jūsų mintys bus įvertintos.

Jūsų komunikaciniai gebėjimai bus nepralenkiami. Naudokitės tuo. Galite būti įtraukti į labdaringą veiklą, projektą.

Meilės srityje nežadėkite to, ko negalėsite ištesėti. Žaidimas kitų jausmais gali atsisukti prieš jus pačius.

Būkite atidūs dirbdami su technika, antraip galite susižaloti. Nerizikuokite kelyje.

Palankiausios mėnesio dienos – ketvirtadieniai.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Nusileiskite ant žemės ir pagaliau imkitės to, kam jau ruošiatės ne vieną mėnesį.

Laukti nebėra ko. Ypač jei yra tai, ko trokštate visa širdimi.

Būsite linkę per daug plepėti. Ne vietoje ir ne laiku mestelėtos frazės apie intymius, privačius kitų žmonių reikalus gali jus įvelti į tikrą bėdą.

Savo ateities planus tuomet tikrai galėsite pamiršti. Tad verčiau prikąskite liežuvį. Ypač darbe.

Būkite atidūs tvarkydami piniginius reikalus.

Atidžiai perskaitykite sutartis, įsipareigojimus.

Dabar tinkamas metas pasirūpinti savo išvaizda. Sportas, dietos, grožio procedūros bus tikrai veiksmingos.

Palankiausios mėnesio dienos – penktadieniai.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Meilė neklausia, ar jūs jai pasiruošę. Ji tiesiog aplanko. Pačiu netikėčiausiu metu pačioje netikėčiausioje vietoje. Gali būti, kad būtent taip jums nutiks šį mėnesį.

Gali iškilti kai kurių problemų darbe. Nepanikuokite ir nesijaudinkite. Visos tos problemos atrodys kur kas mažesnės, jei jums pavyks į viską pažvelgti iš šalies.

Galbūt verta bent kelioms dienoms ištrūkti iš darbų, kasdienės rutinos. Jums bus naudinga net ir į asmeninius santykius pažvelgti kitu žvilgsniu.

Ypač jeigu jaučiatės varžomi, tarsi įsprausti į rėmus.

Neskubėkite kitiems dalyti patarimų. Nors norėsite padėti, galite būti apkaltinti, esą linkite blogo.

Palankiausios mėnesio dienos – pirmadieniai.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Jei pastaruoju metu jaučiate įtampą tarp kolegų, darbdavių, nenustebkite, jei jūsų žodžiai bus ištraukti iš konteksto ir panaudoti prieš jus. Būkite tam pasiruošę.

Galite jaustis taip, lyg būtumėte patekę į savotišką trikampį – galbūt meilės, galbūt profesinį.

Bet kokiu atveju pasistenkite kuo greičiau iš jo ištrūkti.

Abiem pusėms vis tiek neįtiksite, o galiausiai galite įgyti du priešus.

Kuo aktyviau reikškitės socialiniame gyvenime.

Dabar ne metas sėdėti užsidarius tarp keturių sienų.

Šiuo metu atidžiau rinkitės maistą. Kyla apsinuodijimo maistu pavojus.

Palankiausios mėnesio dienos – antradieniai.

VANDENIS (01 20–02 18)

Įvertinkite save. Neskubėkite savęs nurašyti, jei jums net atrodys, kad padarėte didelę klaidą. Tai, kas dabar atrodo kaip nesėkmė, ateityje gali pasirodyti esąs tikras laimėjimas.

Tvarkydami piniginius reikalus pabandykite rasti balansą. Neišlaidaukite ne pagal savo galimybes. Bet ir savęs per daug neapribokite. Jei ko nors labai norisi, palepinkite save.

Jei norite ateityje išvengti didelių bėdų, dabar pat susirūpinkite savo sveikata. Apsilankykite pas medikus profilaktinio patikrinimo. Ypač jei pastaruoju metu jautėtės prastai.

Darbe galite būti įvelti į žaidimus, intrigas. Tai – ne jums. Tad pasistenkite to išvengti. Bendraukite tik su tais kolegomis, kurie yra nuoširdūs.

Tik nuo jūsų pačių priklauso, kurios dienos jums sėkmingiausios.

ŽUVIS (02 19–03 20)

Šiuo laikotarpiu jus gali kamuoti finansiniai rūpesčiai. Laimė, jie nebus tokie dideli, kaip atrodys iš pirmo žvilgsnio. Būkite kantrūs. Nepraraskite šalto proto. Viskas tikrai susitvarkys.

Jei negalite apsispręsti, ko imtis, paprašykite patarimo žmogaus, kuriuo pasitikite. Gal tai padės į viską pažvelgti kitaip. Vis dėlto sprendimą priimkite patys. Neleiskite kitiems paveikti jūsų nusistatymo.

Dabar palankus metas imtis naujų projektų. Dėl jų jums gali tekti vykti į užsienį. Galbūt net ilgesniam laikui.

Bendraudami su artimaisiais venkite paslapčių. Jos anksčiau ar vėliau išaiškės. Nepamirškite, kad atviras nuoširdus bendravimas – harmoningų santykių pagrindas.

Palankiausios mėnesio dienos – sekmadieniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.