Astrologės S. Liepienės horoskopas spalio 27—lapkričio 2 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

Oct 27, 2012, 7:19 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:12 PM

Linksmybės. Tylos nebus, tik triukšmas, šokiai ir linksmybės. O paskui — jau ir ašaros. Tikėtina, kad ši savaitė pažers daug įvykių. Jūs atsidursite jų sūkuryje. Nuo savaitgalio iki trečiadienio teks sukti galvą, kaip viską suspėti, įgyvendinti, pamatyti. Vėliau gyvenimas leis šiek tiek atsikvėpti, tačiau prisiminimų užteks ilgam.

JAUTIS (04 21—05 21)

Planai. Nelabai tikėtina, kad ryškios permainos jus užklups dabar. Teks susitaikyti su tuo, kad jos vyksta po truputį. Kita vertus, jei viskas būtų stabilu, taptų nuobodu. Namų rūpesčiai virsta buitiniais malonumais, pokalbiais apie emigraciją ar tolimas keliones. Vis dėlto didelė tikimybė, kad tai bus tik planai. Nesivelkite į finansines machinacijas. Šiuo metu jos labai rizikingos.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Rūpesčiai. Užriškite mazgelius, kad nepamirštumėte, ką turite padaryti, nes darbų daug. Ne visi jie svarbūs, bet visus sureikšminate, gilinatės į detales ir bandote viską padaryti tobulai. Todėl antradienį įsisuks uraganas ir pyktį sutramdyti darysis sunku. Niekas nenorės padėti, o jums teks dirbti visą savaitę. Savaitgalis — šiek tiek šiltesnis, žadantis daug švelnumo.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Sumaištis. Darbe graužia nedidelis kirminas. Jis nieko nepakeis, nors ir gadins nuotaiką. Ypač tai pajusite prieš savaitgalį. Vis dėlto jūsų neturėtų tai bauginti. Žinokite, kad tai, ką darote, yra teisinga ir reikalinga. Ir nėra čia jokių paslapčių. Sumaištis lauks namuose. Tai nebus rimti konfliktai ar pykčiai, greičiau klausimai, kuriuos reikės spręsti. Teks viską gerai apgalvoti, kad vėliau netektų taisyti.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Toliai. Nedidelis nuovargis garuote išgaruos, kai pamatysite, kokie nauji toliai laukia. Vis dar galite skrieti ant bangos, kuri virsta cunamiu. Kad ir kokia sėkmė jus lydėtų, prisiminkite, jog gaudami turite ir duoti. Pusiausvyrą būtina išlaikyti. Jei galvojate apie meilę, kuri gali pakeisti gyvenimą, būkite atsargūs, kad ta meilė nesugriautų to, kas gražaus yra dabar. Svajonės apie keliones virsta realybe.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Vedlys. Sprendimų reikia, bet tam turi ateiti palankus laikas. Pilnatis, atrodo, atima jėgas, bet pažeria daug planų. Tad juos plėtokite, dėliokite ir tikėkitės, kad atsiras norinčių eiti kartu. Aišku, sumanymai neapsaugoti nuo jūsų permainingų nuotaikų, pokyčių. Kuo šiuo metu džiaugsitės? Greičiausiai nedidelėmis dovanomis, laimėjimais loterijoje ir, žinoma, skaniu maistu.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Sėkmė. Gal ir nebūtumėte tokie pasipūtę ir patenkinti gyvenimu, jei nesisektų. Dabar fortūna — jūsų pusėje, tad galite krykštauti. Aišku, neverta pamiršti, kad sėkmė yra laikinas dalykas. Todėl išnaudokite palankias progas, nes jos gali nepasikartoti. Namuose aplinkiniams su jumis nebus lengva. Diktuosite sąlygas, ignoruosite šeimos narius, šokdinsite visus, ką tik galėsite, bet visa tai laikina.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Norai. Degsite troškimu veikti, tačiau vertėtų pamąstyti, ar ta veikla tikslinga. Norėsite kuo greičiau pasiekti rezultatą. Sieksite visko iš karto, tačiau nepavyks. Kils konfliktų — ir vidinių, ir su šeimos nariais. Jie nepalaikys jūsų didelių planų, nes nesuvoks, kaip juos galima įgyvendinti. Tai kupinas idėjų, tačiau ne itin sėkmingas laikotarpis. Tinkamai sudėliokite prioritetus. Viskas, kas gali nutikti gera, įvyks antradienį.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Turtas. Tai, ką kaupiate, tampa akmeniu po kaklu. Ir išmesti gaila, ir į dugną traukia. Todėl jei turite žinių, minčių, sumanymų — dalykitės. Vieni jų nepanaudosite. Naujus kelius atvers rašymas, pasakojimai ar kita panaši veikla. Susipažinsite su naujais žmonėmis. Noras pasigirti, pasirodyti bus nenumaldomas. Gerai pagalvokite, ar turite kuo girtis.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Kivirčai. Įsivelsite į ginčus. Gal be didelių svaidymųsi žaibais, be trepsėjimų kojomis ar lėkščių svaidymo, tačiau konfliktai bus rimti. Sėkmė priklausys nuo pakantumo ir gebėjimo tvardytis. Situaciją valdysite, kol ginčai nebus susiję su bendru turtu. Todėl debatus šia tema patartina atidėti kitai savaitei. O dabar apšnekėkite draugus ir kaimynus. Helovino proga namuose galite surengti vakarėlį, tik iš anksto viską suplanuokite.

VANDENIS (01 21—02 19)

Planai. Perspektyvos neblogos, net ir tada, kai jums atrodo, kad nebėra ką veikti. Veiklos užteks, jei žinosite, ką ir kodėl darote. Iš tiesų tenka stengtis dėl to, kad ką nors sukauptumėte. Kažkam nepatinkate, kažkam esate negražus, tačiau tai nesvarbu. Tikėkite savimi, žinokite, ko esate verti, ir viskas bus gerai. Planuokite trumpas ir tolimas keliones. Jei galite, vykite atostogauti jau dabar.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Linksmybės. Tiesa kartais būna keista, bet ji geriau nei melas. Tik neplanuokite antrajai pusei atskleisti savo paklydimų. Šis laikas skirtas nedideliems meilikavimams, pataikavimams. Ginčytinus klausimus atidėkite. Dabar tiesiog kurkite sau ir kitiems šventes, pramogas ir pasistenkite nediskutuoti apie palikimą, dokumentus ar teisines problemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.