Ką žada žvaigždės spalio 30 – lapkričio 5 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Oct 30, 2012, 3:54 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:57 PM

Dabar sudarytos sutartys – ilgalaikės. Viena ir kita pusė laikysis susitarimo, net jei jūs tuo ir abejojate. Tai, ko nepadarėte praėjusią savaitę, galėsite pabaigti šią ir nesulauksite dėl to priekaištų. Tiesiog visi nusiteikę geranoriškai.

Antradienį neįrodinėkite savo tiesų, nesistenkite būti pasaulio centru – jūsų vis tiek niekas negirdės, o jei ir išgirs, tai neparems.

Namuose bandysite išspręsti amžinąjį klausimą: kaip gyvensime toliau? Nepamirškite aptarti planų Kalėdoms.

Jautis (04 20–05 20)

Pasitikėkite savo nuojauta vertindami susiklosčiusias situacijas, tik taip išvengsite paklydimų. Pabūkite truputį egoistai, rūpinkitės savimi. Šis sekmadienis – tikrai ne darbo diena.

Turėdami kantrybės galite sutikti savąją mūzą. Jei negalite šį savaitgalį pramogauti, bent pirmadienį paverskite laisvadieniu.

Atradimai gali būti tiesiog mistiški, ypač jei tai siesis su didžiuoju apsipirkimu. Ir kas gi galėjo tikėtis kitaip?

Dvyniai (05 21–06 20)

Sunkoka pasinaudoti esama padėtimi, ką jau kalbėti, kad kas nors įvertintų jūsų nuopelnus. Nebent kas nors pagirs, paglostys sekmadienį. Didelės ambicijos ir lūkesčiai nepasitvirtina. Nelengva bus matyti griūvančias svajonių pilis.

Gali subyrėti ir tai, kas atrodė jau beveik pasiekta. Bet jei mažiau kalbėsite, daugiau klausysite, pasirodysite išmintingi ir solidūs. O tada jau gali kai kas jus ir pastebėti.

Savaitės vidurys bus daug žadantis.

Vėžys (06 21–07 22)

Padarykite viską teisingai iš pirmo karto, grįžti atgal ir ištaisyti klaidas nebus galimybės. Tai nėra labai svarbūs ar reikšmingi dalykai, tik visa tai gali turėti tąsą ir tada išlįs visi siūleliai.

Viskas dar sukasi apie darbus, apie dideles svajones ir sujauktus planus. Dirbkite, bet nepamirškite, kad turite namus, kuriuose kartkartėmis reikia nuvalyti dulkes.

Liūtas (07 23–08 22)

Gali kilti daug prieštaringų minčių. Visa jausmų gama, kai kalbama apie tuos, kurie priešiškai nusiteikę jūsų atžvilgiu. Svarbiausia sugebėti kontroliuoti save. Gali būti, kad norėsis keisti gyvenamąją vietą ar pradėti naują veiklą.

Tokiu periodu norėsis vadovauti, būti viršininku ir didelė dalis energijos bus nukreipta ta linkme. Atėjo laikas pačiam kontroliuoti savo gyvenimą.

Mergelė (08 23–09 22)

Lengviau kvėpuoti. Viskas remiasi nuoširdumu. Kūrybinės mintys, lengvai įgyvendinamos idėjos. Naujų darbų pradžia. Net patys sunkiausi darbai judės į priekį, nereikalaudami tiek daug jėgų kaip anksčiau. Bet viską nesunkiai galima sugriauti pykčiu, agresyvumu, pavydu.

Vakarus praleiskite su draugais, dažniau lankykitės renginiuose, teatre. Nediskutuokite politinėmis temomis ir venkite tų, kurie žada sutvarkyti visas problemas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Pareigų gerokai padaugės tarsi savaime, o dar atsiras tokių, kurie norės jums užkrauti savas. Pasijusite taip, tarsi tektų klampoti per pareigų pelkę, o jus dar kritikuos tie, kurie gyvena lengviau.

Blogiausia, kad nebus ant ko pykti. Kritika laukia ir namuose. Niekas nemėgsta nusivylimų, tačiau niekada viskas nesiklosto sklandžiai. Rašant įvairius dokumentus, laiškus kyla nemažai problemų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Gyvenimas aiškiai krypsta į teigiamą pusę. Tačiau greičiausiai ne todėl, kad pasieksite įspūdingų laimėjimų, o dėl to, jog nuslūgsta pastarųjų dienų įtampa.

Jei visas problemas įveikiate lengvai, be ypatingų nuostolių, – jūs teisingame kelyje. Kurkite grandiozinius planus, ieškokite galimybių juos įgyvendinti.

Raskite laiko ir progų palepinti save ir antrąją pusę. Galima rasti trupinių nuo ateities stalo.

Šaulys (11 22–12 21)

Išspręsti juridinius reikalus nėra labai paprasta. Nesklandumų iškyla ir su užsienio partneriais, siuntomis iš toliau. Bet viskas po truputį keliauja pirmyn.

Senieji darbai tęsiasi, tik naujieji kliūva už visai netikėtų smulkmenų. Nepaisydami visų rūpesčių ir aistrų, raskite progų nuoširdžiai, prie keturių akių paplepėti su artimais draugais.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Energija trykšte trykšta, gyvenimas virte verda. Negi aukosite savaitgalį poilsiui, kai jis gali lemti sėkmę visam mėnesiui?

Labai sėkmingas laikotarpis tiems, kurie užsiima verslu, turi ryšių su užsieniu, daug keliauja. Šis veržimasis gali virsti ir agresyvumu, norai – grandioziniais planais.

Reikia atminti, kad šio laikotarpio avantiūras sunku užmaskuoti. Gerai pasverkite, kiek galite rizikuoti.

Vandenis (01 20–02 18)

Labai svarbu, kiek uždirbate ir kiek turite pasidėję, nes piniginiai reikalai labai nestabilūs. Daug netikėtų išlaidų greičiausiai dėl noro pasirodyti, sužibėti, o gal patikti tam, kas į jus nekreipia dėmesio.

Darbe kaip visada: vadovaudami, reikalaudami ir viską bandydami atlikti patys išsilaikysite esamoje pozicijoje, bet nebūsite patenkinti. Daugiau laiko skirkite muzikai, dailei, menams.

Žuvys (02 19–03 20)

Ryškių, ypatingų įvykių tikimybė labai menka. Viskas teka sena vaga. Pyktis nebus su kuo, darbų nepadaugės. Gal atsiras noras paflirtuoti, gražiau atrodyti, atkreipti dėmesį į save. Žmogiška ir suprantama.

Neatsisakykite dalykinės kelionės – bus galimybė gauti savą sėkmės pyrago dalį. Vakaras su draugais padėtų užglostyti visus nesklandumus namuose – kartais reikia ištrūkti visiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.