Penki būdai, kaip sužavėti moterį

Dažnai tenka išgirsti, kad vyrams sunku susipažinti su moterimis. Ne viena iš jų – neprieinama ir net iš tolo nenori kalbėtis su juo. Iš tikrųjų bet kuris vyras, jei turi bent kiek drąsos ir išmano moterų psichologiją, gali visai nesunkiai susipažinti su žavinga moterimi. Svarbiausia – pasiryžti užmegzti kontaktą su moterimi ir padaryti jai puikų pirmą įspūdį, rašo lovecalendar.ru. Štai keli būdai, kurie turėtų padėti pelnyti moters pasitikėjimą ir palankumą.

Jei vyras turi bent kiek drąsos ir išmano moterų psichologiją, gali visai nesunkiai susipažinti su žavinga moterimi.<br>123rf
Jei vyras turi bent kiek drąsos ir išmano moterų psichologiją, gali visai nesunkiai susipažinti su žavinga moterimi.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2012, 12:48 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:44 PM

1. Pasistenkite įsivaizduoti, ką norėtų matyti jums patinkanti moteris. Tiesiog stebėkite ir mąstykite. Pavyzdžiui, jei moteriai 30 metų ir iš akių matyti, kad ji seniai svajoja ištekėti, tai kvaila būtų jos akyse vaizduoti nerūpestingą ir lengvabūdišką donžuaną. Tokio amžiaus moterys vertina vyrus, rimtai ir užtikrintai žiūrinčius į rytdieną.

Kitas reikalas, jei moteris ištekėjusi ir jos šeimoje viskas tvarkoje: rūpestingas sutuoktinis, sveiki, žvalūs vaikai, materialiai apsirūpinę. Bet tai nereiškia, kad retsykiais jai negali šmėstelėti, kad reiktų bent trumpam išsiveržti iš rutinos. Tada jai prireiktų energingo, seksualaus meilužio, su kuriuo ji galėtų smagiai praleisti laiką, pajusti kažką neįprasto.

Moteriai labai svarbu, kad greta vyro ji jaustųsi ne tik kaip už mūro sienos, bet kad jis ją garbintų ir žavėtųsi. 2. Moterims patinka, kai vyras būna herojus, lyderis, bosas, tačiau labai blogai reaguoja, jei jis tampa auka, nevykėliu ar juokdariu. Niekam ne paslaptis, kad silpni ir savimi nepasitikintys vyrai neturi pasisekimo tarp moterų. Nebent joms prabustų motinystės instinktas. Todėl vyrai turėtų demonstruoti savo drąsą, stiprybę, ryžtingumą, jėgą, suprantama, gerąja prasme. Tiesa, bet ne tiek moters atžvilgiu, kiek tarp aplinkinių. Su ja vis dėlto jis turėtų būti švelnus, romantiškas ir jausmingas. Nebent ji paprašytų pagalbos ar apginti ją, štai tada ir turėtų pademonstruoti savo vyriškumą.

Pademonstravęs jėgą, vyras galėtų papasakoti moteriai, kad vaikystėje jis buvo gana silpnas ir bejėgis, todėl dažnai skriausdavo bendraamžiai. Tuo tarpu moters vaizduotė pati savaime nupieš valingo vyro portretą, kuris sėkmingai įveikė gyvenimo sunkumus ir užsigrūdino. Be to, moterys mėgsta klausytis pasakojimų, kaip vyrai dalyvavo kariniuose veiksmuose, muštynėse, rizikingose kelionėse ir kitose ekstremaliose situacijose.

3. Jau pažinties pradžioje leiskite suprasti moteriai, kad esate pakankamai patyręs, todėl ramiai šypsokitės ir visada kalbėkite užtikrintu balsu. Tik neperlenkite lazdos: nereikalingas pataikaujamas tonas ir kreipimasis į moterį mažybiniais žodeliais, gali sukelti jos susierzinimą.

4. Norėdamas sustiprinti bendravimo efektą mažiau kalbėkite ir daugiau klausykite. Tai suteiks jums reikšmingumo. Kai kurios moterys pasirengusios pasakoti apie save valandų valandas, todėl tokiais atvejais rizikuojate iš aistringo meilužio tapti jos geriausia drauge, ant kurios peties galima paverkti sunkiausiomis gyvenimo valandomis. Kitaip tariant, ji gali pasinaudoti jumis spręsdama savo psichologines problemas ir vadins jus geriausiu savo draugu. Ar jūs to norite?

Geriau stebėkite, kad jųdviejų bendravimas jau pažinties pradžioje vyktų dialogo principu: jos klausimas – jūsų atsakymas ir priešingai. 5. Moters pasitikėjimas ir palankumas jūsų atžvilgiu sustiprės, jei paprašysite jos papasakoti apie savo vaikystę, mokyklos laikotarpį. Tada greičiausiai ji prisimins savo išleistuvių vakarą, pirmąjį bučinį ar kitą kurį nors romantišką nutikimą.

Jūs savo ruožtu pаpasakokite apie kurią nors pažįstamą porą: kaip neįprastai jiedu susipažino, kaip vystėsi jų santykiai ir kokie jiedu laimingi dabar.

Niekada nereikėtų pačiam pasakoti apie savo praeitį ir seksualinę patirtį bei girtis kitomis moterimis jai girdint. Žinoma, jei norite sulaukti jos palankumo. Jei turite šeimą, neslėpkite to ir kalbėkite apie ją tik gerai. Daugumai moterų patinka aptarinėti šeimos ir moralės klausimus. Todėl joms simpatiški vyrai, atvirai išdėstantys savo moralės principus.

Norint pakeisti temą, tiksliau, pradėti kalbėtis intymiais klausimais, pasinaudokite kuriuo nors iš čia paminėtų būdų, o paskui papasakokite kokią nors gražią istoriją, primenančią jųdviejų santykius. Galite pasiūlyti jai ir šmaikštų testą seksualumui nustatyti. Nesvarbu kokie bus rezultatai: moteris labai seksuali ar ne, bet ji neliks abejinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.