Astrologės S. Liepienės horoskopas lapkričio 3—9 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

Nov 4, 2012, 8:51 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:11 PM

Pokyčiai. Bijote ir vengiate permainų. Norite, kad padėtis liktų tokia pati, tačiau svajojate apie geresnį gyvenimą. Kiekviena pažanga reikalauja pokyčių, jie neišvengiami. Kad ir ką darytumėte, gyvenimas mainosi ir jums tenka su tuo susitaikyti. Šiuo metu neturite galimybės tai kontroliuoti. Įtampa didėja, pyktis išliejamas ant tų, kurie arčiausiai. Patartina rasti ramų kampą, kur galėtumėte vieni viską apsvarstyti.

JAUTIS (04 21—05 21)

Kryptis. Nesėdėkite vienoje vietoje. Kiekvieną dieną ženkite bent žingsnį tikslo link. Kad ir koks mažas tas žingsnis būtų, svarbu — tinkama kryptimi. Norėsite paklusti, prisitaikyti prie aplinkos, tačiau laikas toks, kai reikia judėti, o ne laukti atsiliekančių. Nebus paprasta ir lengva, kai ką teks paaukoti. Tik būkite išmintingi, neaukokite daugiau, nei reikia. Trūks laiko namams, bet įtampa neslėgs.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Bendravimas. Panašu, kad nemokate bendrauti, nors to ir nejaučiate. Kitiems su jumis tikrai nelengva. Ir viskas dėl to, kad jūsų geras humoro jausmas virto aštriu sarkazmu. Reikia tikėtis, kad tai laikina. Sudėtingas laikas tiems, kas tvarko dokumentus, dirba aptarnavimo srityje — dažnai teks iš naujo derinti užsakymus ir išklausyti priekaištus. Laimė, tai tik darbo savaitės prieskoniai, o savaitgalis — tikra šventė.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Taisyklės. Sekasi tiems, kas moka nustumti principus į šalį ir siekti savo tikslo. Tiems, kas laikosi padorumo taisyklių, nėra lengva. Tenka sukaupti visus diplomatijos likučius ir laviruoti kebliose situacijose. Tai lyg pamokos, kurias reikia išmokti, kai labai nesinori. Tiesiog reikia. Darbo susitikimus palanku planuoti antroje savaitės pusėje — jie bus naudingi ir leis pajusti, kad esate vertinami.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Grafikas. Kad ir koks romantiškas sumanymas būtų, nenusistatę griežtų ribų ir termino nebaigsite to, ką pradėjote. O baigti reikia iki ketvirtadienio ryto, nes kitaip viskas užstrigs. Naujiems darbams, sumanymams dabar prastas laikas. Kita vertus, puikus metas baigti pradėtus darbus, suvesti sąskaitas. Nepamirškite, kad penktadienis skirtas linksmybėms, pasisėdėjimui su bičiuliais.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Dėlionė. Tik nedaugelis mato, kaip sudėliotos gyvenimo detalės. Jūs tai matote, mokate įvertinti ir, jei reikia, galite jas sukeisti vietomis. Tokios rokiruotės reikės vykdant įsipareigojimus, galvojant apie paskolas ar ilgalaikes investicijas. Būkite dėmesingi. Jei jus veikia pirmosios šalnos ir meilės dirvoje prasikala racionalumo daigas, dar kartą pasvarstykite apie vedybų sutartį.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Laisvė. Daugiau bendraukite, keliaukite ir rizikuokite. Nesivaržykite pasakyti to, ką manote, nebijokite pasirodyti neteisūs ar juokingi. Tapkite laisvesni. Netikėtos permainos darbe gali pridaryti nemalonumų, numušti norą toliau stengtis. Todėl jei yra kokių nors nesklandumų, nesutarimų, bandykite į viską pasižiūrėti kūrybingai, prisitaikyti prie aplinkybių.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Parama. Įtakingi žmonės pasirengę suteikti jums naują kreditą. Ne vien pinigais, tačiau ir pasitikėjimu, parama. Jums tik reikia pasinaudoti ir išnaudoti susidariusią situaciją. Judėsite pirmyn. Gal ne visai taip, kaip planavote pradžioje, bet vis tiek savo tikslų link. Tiems, kuriuos tokia parama žeidžia, teks patiems kapstytis ir vietoj laimės trupinių giles rinkti. Viskas priklauso nuo ambicijų ir savo vertės suvokimo.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Kompromisas. Svarbu lanksčiai pažiūrėti į susidariusią situaciją. Neskubinkite įvykių, ieškokite taikių sprendimo būdų. Daugiausia laiko ir jėgų pareikalaus namų reikalai. Venkite pamokslauti. Jei rengiate šventę, pasistenkite apsiriboti artimiausiais žmonėmis, dabar visai nereikia dūdų orkestro ir fejerverkų. Darbams liks antradienis ir trečiadienis. Pasistenkite, kad šios dienos būtų produktyvios ir per jas pavyktų atlikti visas savaitės užduotis.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Skuba. Daugybė užsiėmimų, kurie pasiglemžia visą laiką. Skubėjimas neleidžia baigti darbų, atšaldo santykius su artimiausiais žmonėmis. Net meilei nelieka laiko. Tačiau ne tai svarbiausia. Svarbu, kad tikėtumėte tuo, ką darote, kad pasitikėtumėte tais, kurie yra greta. Kita vertus, neleiskite, kad jie taptų našta ar trukdytų judėti pirmyn. Dabar svarbu nesustoti ir išnaudoti galimybes.

VANDENIS (01 21—02 19)

Sukrėtimas. Nedidelis smūgis, kuris sudrebins dvasinį gyvenimą, padės suvokti, kad esate paprastas mirtingasis. Suprasite, kad egzistuoja ir kasdienės problemos, kurios neturi nieko bendra su filosofija ar fantastika. Ir tas problemas teks spręsti neatidėliojant. Tai pakeis jūsų nuostatas. Na, o jei lemtingų ženklų nepastebėsite dabar, vėliau juos pamatysite ryškiais žaibais.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Tiesa. Norėsite atnaujinti senus meilės ryšius, pasinerti į kūrybą, bet šį polėkį greitai nuslopins gyvenimo realybė. Darysite tik tai, kas įprasta ir naudinga, kas turi apčiuopiamą finansinę naudą. Tai nėra labai blogai, bet nedžiugina. Nedideli negalavimai gali virsti ilgalaikėmis problemomis, todėl vizitas pas gydytoją labai svarbus. Juridinius klausimus spęskite antradienį — rasite tiesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.