Astrologės S. Liepienės horoskopas lapkričio 17—23 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2012, 7:00 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:59 AM

Trukdžiai. Tarp artimiausių žmonių atsiranda pradedančių kedenti jums plunksnas. Tai nepatinka niekam, o jums — tuo labiau, nes griauna jūsų autoritetą. Paaiškėja, kad privalote finansiškai paremti nemažai kaimynų ir bičiulių. Tai neatitinka jūsų principų, bet kitos išeities neturite. Todėl darykite tai su mažiausiais nuostoliais. Džiaugtis galite tuo, kad viskas, kas trukdo, greitai pasibaigs.

JAUTIS (04 21—05 21)

Dabar. Laimingi laiko neskaičiuoja. Neskaičiuokite ir jūs. Džiaukitės tuo, ką turite, nesigilinkite į svetimas problemas, nespręskite to, ko negalite išspręsti. Nesistenkite išgelbėti pasaulio, negalvokite apie profsąjungas, rinkimus ir panašius dalykus. Tiesiog gyvenkite ir mėgaukitės. Ir visai nesvarbu, kokias pareigas einate, kiek uždirbate, ar išgalite susimokėti už šildymą. Būkite laimingi! Tam turite visas galimybes.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Žalia. Viskam — žalia šviesa. Ir mokslui, ir kelionėms, ir santuokai, ir romantiškai meilei. Pajutę sėkmės skonį veršitės į lyderio pozicijas, bandysite įgyvendinti seniai puoselėtus planus. Reikėtų nusipirkti didesnę piniginę, nes ji tikrai pasipildys. Laukia maži nesutarimai su viršininku ir bendradarbiais. Tačiau už viską reikia mokėti. Jei vienur laimi, tai kitur pralaimi.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Kvapas. Rūpesčių daugėja. Jie sluoksniuojasi lyg didelis svogūnas, kuris gali ne tik smirdėti, bet ir akis graužti. Bandykite susidoroti su problemomis, nesėkmėmis, įtraukite į tai ir antrąją pusę. Nesvarbu, kad ji kiek paburbės, bet vis tiek padės. Būtų puiku, jei tas svogūno tvaikas nesutrukdytų rasti galimybių pasilinksminti, trumpam išvykti. Pailsėję galėsite į viską pažvelgti kitaip.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Lengvatos. Gera kava nebūtinai tik ta, kuri parduodama su nuolaida. Tai, kas lengvai ir pigiai gaunama, dabar tampa nereikalinga. Jums reikia iššūkių. Jei jų ieškosite, rasite. Nemalonumų — taip pat. Ši savaitė ilgam įsimins, jei nesugebėsite apeiti kliūčių, susirinkti dovanų ir būti malonūs. Tai, kas vyksta, pavyksta arba ne, priklauso tik nuo jūsų užsispyrimo ir norų. Aplinkiniai nelabai gali padėti. Nelabai ir nori.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Maudynės. Šaltas dušas laukia dar sekmadienį. Jį surengs į bėdą patekę kolegos, savo rūpesčius pasipasakoję vaikai ar artimiausi giminaičiai. Teks bėgti, lėkti ir visus vaduoti. Suplukę, pagelbėję kitiems, pamatysite, kad turite ir savų bėdų. Todėl iki trečiadienio verčiau nedalyvaukite nei pasisėdėjimuose, nei debatuose, nei kitokiuose renginiuose. Smagesnė antra savaitės pusė.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Juokais. Sekasi tam, kas dirba namuose arba gyvena darbe. Sunku rasti laiko. Kad spėtumėte, viskas turi būti greta. Bet viskas vyksta be streso ar didesnės įtampos. Gera humoro dozė, seni ar nauji anekdotai — tinka viskas, kas padeda išsaugoti nuotaiką. Todėl sumenks net didžiausios problemos. Aišku, kai kas to nesupras, todėl gausite pylos. Kita vertus, juk ne pirmas kartas.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Pasekmės. Gyvenimas viską sudėlioja į savo vietas. Vieniems — anksčiau, kitiems — vėliau. Gali būti, kad gyvenimo pilnatvę pajusite dabar. Viskas grįžta. Vieniems — bumerangu, kitiems — pilnu krepšiu dovanų. Derėtis nebus galimybių: viskas nuspręsta anksčiau, be jūsų. Jums gal tai ir nepatiks, juo labiau kad nieko pakeisti negalėsite. Todėl elkitės ramiai, nesinervinkite. Savo teises atgausite penktadienį.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Lengviau. Jei juodąjį penktadienį nelekiate apsipirkti, o liekate namuose, tai savaitė bus panaši į praėjusią. Tik gal ramesnė, mažiau šurmulio, mažiau emocijų, bet daugiau pastovumo ir konkretumo. Todėl darbe viskas eisis lengviau, paprasčiau. Neskubėkite griebtis naujų darbų. Dar keletas dienų — ir galėsite pradėti. O tada teks pasipustyti padus ir bėgti pirmyn, aukštyn.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Pirmyn! Tai ne klaidingas startas ir tikrai reikia bėgti. Laiko nėra daug, distancija — ne itin ilga. Todėl dairytis, mąstyti apie strategiją neturite laiko. Skuoskite tikslo link. Žinoma, sunku bus neturintiems tikslo, tiems, kas nemato, kur finišas. Apsidairykite, raskite kryptį ir bent pirmadienio rytą žinokite, kur einate. Savaitė palanki viskam, kam reikia greičio, veržlumo ir rizikos. Išnaudokite palankią progą — kita tokia pasitaikys tik ateinančiais metais.

VANDENIS (01 21—02 19)

Pasimetimas. Gal šiek tiek nesmagiai pasijusite, jei melavote ir įkliuvote. Jei pasiklydote tarp realybės ir svajonių. Dabar geras metas pabusti, viską išsiaiškinti, jei reikia, atsiprašyti. Tik ilgai neatgailaukite — darbai laukia. Svarstymams laiko taip pat nėra. Trokštantiems pramogų vertėtų pagalvoti, ko jos vertos, kiek kainuos ir ar tikrai galite už tai sumokėti visą kainą.

ŽUVYS (02 20—03 20) Malonumai. Nors jaunas vynas jau išragautas, o trumų sezonas praėjęs, bet apgirtimas lieka. Nieko nekaltinkite — jūsų savijauta priklauso nuo vyno kiekio. Ne tik vyno, bet ir gyvenimo malonumų. O jie tikrai vilioja, padeda užsimiršti ir net pamiršti tai, kas būtina. Pasistenkite, kad taip nenutiktų ir bent iki Kalėdų sustyguokite planus. Tai labai palengvintų gyvenimą ne tik šią, bet ir kitą savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.