Kalėdų belaukiant dizainerės I. Ševiakovaitė ir J. Rimkutė pristatė spalvingą „Lt identity“ kolekciją

Šeštadienio vakarą parodų rūmuose „Litexpo“ dizainerės Ieva Ševiakovaitė ir Jolanta Rimkutė pristatė žaismingą „Lt identity“ aksesuarų kolekciją, skirtą Kalėdų laukimui. Joje – spalvingos prijuostės, kepurės, šalikai, lankeliai – visa tai dizainerės sukūrė specialiai lapkričio 23–25 dienomis parodų rūmuose vyksiančiai „Vaikų šalies“ parodai.

"LT identity" kolekcijos pristatymas.<br>V. Ščiavinskas
"LT identity" kolekcijos pristatymas.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2012, 7:12 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:03 AM

Kolekcijos pristatyme dalyvavo ir suaugusieji, ir vaikai, tarp kurių – ir dizainerės I. Ševiakovaitės sūnus Lukas. Kuriant aksesuarus buvo panaudotos išskirtinių savybių medžiagos, kurios yra ne tik praktiškos ir pritaikytos šeimos poreikiams, bet ir kelia nuotaiką.

„Lt identity“ kūrybinė komanda jau ne pirmą kartą siūlo alternatyvas šeimos atributikai. Tiems, kurių giminės herbas netelpa į rankines, o vėliava nepatogi kartu vežiotis viešuoju transportu dizainerės sukūrė Žemaitijos kultūrinio paveldo įkvėptą, ypatingai užsispyrusią rūbų visai šeimai kolekciją, bei specialias nešykles kūdikiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.