Ką žada žvaigždės lapkričio 28–gruodžio 3 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Nov 27, 2012, 7:00 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:36 AM

Turi būti kas nors, kas jus sulaikytų nuo didelių, kvailų sprendimų. Nuo to, kad vėjais nepaleistumėte tai, ko ilgai siekėte, kam buvo skirtos visos pastangos ir lėšos. Kai kam atrodys panašu į užsispyrimą, bet iš tiesų tai savos krypties išsaugojimas.

Šiuo laikotarpiu trūks linksmumo, žavesio. Nedžiugins nei pirmosios papuoštos eglės, nei blizgūs popierėliai.

Viskas gerai – tai tik liūdesys. Jis savaitei baigiantis praeis.

Jautis (04 20–05 20)

Yra daugybė būdų gyvenimą padaryti sudėtingą, bet tik vienas padaryti jį laimingesnį – tai gebėjimas džiaugtis smulkmenomis.

Gal trūks laisvės, pasirinkimo galimybių, ypač kai bus kalbama apie partnerystę. Bet namuose viskas spręsis greitai, lengvai.

Ginčai religine tema bus itin nemalonūs ir turėsiantys pasekmių, pabandykite to išvengti.

Ir nepamirškite: jei laimė trunka tik vieną dieną, ji vis tiek yra laimė.

Dvyniai (05 21–06 20)

Noras keliauti neslopsta. Ir nesvarbu, kas valdo Indiją ar Nepalą, jus traukia į Rytus. Kai kas iš tikrųjų susikraus daiktus ir iškeliaus. Kai kam aistrai patenkinti užteks smilkalų aromato ar keleto barškučių.

Tačiau savaitė vis tiek dvelks žaliųjų citrinų, vanilės aromatu.

Lemties ženklai kartu su Mėnulio užtemimu labiausiai paženklins Dvynius. Todėl apgalvokite visus sprendimus, visus pažadus ir norus. Viskas bus taip, kaip sugalvosite.

Vėžys (06 21–07 22)

Gyvenimo meilė gali užklysti netikėtai. Tai privers širdį plakti stipriau. Ir nesvarbu, ar tai studentėlis, kuriam dar mokytis ir mokytis, ar turtingas maharadža. Meilė ateina ir neleidžia rinktis.

Šios savaitės pažintys labai reikšmingos, turinčios įtakos visam likusiam gyvenimui. Todėl labai gerai pagalvokite prieš merkdami akį nepažįstamajam.

Geriausias laikas pasimatymams – ketvirtadienis.

Liūtas (07 23–08 22)

Ne jūsų būdui viską apsvarstyti, pasverti ir išanalizuoti. Ir šią savaitę tai daryti nesiseks, net jei ir labai stengsitės. Reikia pasitikėti nuojauta, remtis intuicija ir tuo, ką matote. Net tada, kai aplinkiniai tvirtina, kad tai netiesa.

Apmauti jus bandys ne pirmą kartą.

Tačiau nepasiduokite ir jau trečiadienį žinosite, kad jūsų pojūčiai ir spėjimai buvo teisingi.

Ieškantiems meilės verta palaukti Kalėdų sezono.

Mergelė (08 23–09 22)

Atsiranda dalykų, kurie svarbūs ir su kuriais sunku atsisveikinti. Tai prisirišimas prie to, kas atgyveno, suplyšo, nereikalinga, bet susiję su tuo, kas itin miela ir šildo sielą.

Bet ar tikrai viso to jums reikia?

Pabandykite atsisveikinti patys, nes gali būti, kad kai kas visa tai išmes be jūsų žinios ir tai bus itin skausminga.

O ko gero tikėtis šią savaitę? Nuolaidų – ir ne vien pigiems skrydžiams.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Spendimai priimami spontaniškai, neapgalvotai ir pakeičia jūsų gyvenimą iš pagrindų. Todėl jei turite laiko, o norėdami rasite, apgalvokite, ką darote ir kodėl.

Būkite dėmesingi priimdami ilgalaikius įsipareigojimus – tai virs rimtomis pareigomis, sunkia našta.

Tačiau nesvarbu, kiek svarstysite, bet šią savaitę vis tiek turėsite priimti sprendimus, susijusius su šeimos biudžetu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Draugai kartais erzina. Jausmas toks neapibrėžtas, nemalonus ir kartais sumišęs su kalte. Nereikia krimstis, jei negalite draugams, bičiuliams ar pomėgiui skirti tiek laiko, kiek norite. Yra laikas pramogauti, yra laikas dirbti.

Dabar tas momentas, kai turite dirbti, rimtai žiūrėti į savo pareigas, kai negalite nuolaidžiauti sau nei dėl didelių, nei dėl mažų dalykų.

Svarbius susitikimus atidėkite ketvirtadieniui.

Šaulys (11 22–12 21)

Planai dideli, galimybės realios. Jums reikia susikoncentruoti, apsispręsti, kas svarbu, o kas gali būti atidėta. Daugelis dalykų realizuojasi per partnerius, draugus, žmones, kuriuos jūs vertinate. Todėl tarkitės, šnekėkite apie tai, klauskite patarimų. Penktadienis įlies sumaišties, tiesiog traukte ištrauks tai, ką slepiate. Jei turite didelių paslapčių – užrakinkite. Šios savaitės sapnai prasmingi, kupini ženklų, patarimų, nuorodų. Juos reikėtų išsiaiškinti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Labai gaila, bet ne pinigai ir net ne dovanos, supakuotos rausvame popieriuje. Tai žinios, knygos, kursai, mokymai. Paskaitos apie dvasines vertybes ir tvirtybę. Gal tai ir nelabai patinka, bet kartkartėmis tenka visa tai prisiminti.

Nuo ketvirtadienio gal atsiras, kas mokysis pas jus, bet dabar – jūs mokinys. Kaip sakoma, tegul dievai jums padeda. Antradienį nepamirškite šokoladinio torto (geriau tortas nei šampanas).

Vandenis (01 20–02 18)

Nereikia sėdėti sudėjus rankų, nes kuo toliau, tuo įdomiau stebėti aplink besikeičiantį gyvenimą. Patys likdami nuošalyje ir apsišarvavę kantrybe galite sužinoti tikrai daug. O įgytas žinias rasite kur pritaikyti.

Gal kiek sunkoka suvaldyti emocijas, nuotaikų kaitą. Bet tai tik antradienį, trečiadienį, kai prasidės pilnatis kartu su užtemimu.

Kūrybiškiems žmonėms tai geras laikas, kai pavyksta įgyvendinti netikėtus sumanymus, kai mintis veja mintį.

Žuvys (02 19–03 20)

Žliumbti kartu nereiškia draugauti. Ašarų motyvai gali būti labai skirtingi. Kad savaitė nebūtų labai verksminga, daugiau laiko skirkite fiziniams, tvarkymosi darbams.

Tiems, kurie pasiryžę išvykti per Kalėdas, teks jau dabar pasispausti, kad darbai būtų atlikti laiku.

Nedideles, bet sentimentalias dovanas patartina pirkti jau šią savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.