Astrologės S. Liepienės horoskopas gruodžio 1—7 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

2012-12-02 11:01, atnaujinta 2018-03-14 23:01

Autoritetai. Kiekvienoje kortų malkoje yra keli karaliai. Net jei juos vadinsite goblinais ar burtininkais, jie vis tiek bus karaliai. Todėl žinokite, ką ir kaip vadinti. Nesumaišykite. Labai svarbu išsaugoti subordinaciją. Nuo to priklausys, kaip klostysis reikalai pagrindinėse veiklos sferose. Avinams, kurie neseniai pralaimėjo rinkimus, teks susiimti, nes galimi naujų postų skirstymai.

JAUTIS (04 21—05 21)

Taisyklės. Labai daug taisyklių ir turite joms paklusti. Atsiras nenumaldomas noras jas apeiti, patobulinti ir pritaikyti savai buičiai. Deja, ne visada galima tai padaryti. Ir už šiuos bandymus bus baudžiama. Likimas ims jus auklėti, todėl elkitės padoriai ir gerai, kad nekiltų problemų ten, kur mažiausiai norite. Namuose viskas taip pat, bet buities rūpesčiai pradeda slėgti.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Be avanso. Trokštantiems pripažinimo ir ordinų ant krūtinės reikėtų prisiminti, kad kariuomenės diena jau praėjo. Dabar teks darbuotis ilgai ir nuobodžiai, o apdovanojimai pasipils nebent iš Kalėdų Senelio maišo. Bet tai ir yra gyvenimas: pirmiausia uždirbate, nusipelnote, o tik paskui gaunate. Avanso nėra. Namiškių meilikavimai, gražūs žodžiai ir pataikavimai erzina. Supraskite, kad visa tai iš meilės.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Tempas. Gal kiek per greitas ir neįprastas. Jis nepakeičia planų, neskubina įvykių, bet verčia suktis vis greičiau toje pačioje erdvėje. Kuo greitesnis judėjimas, tuo didesnė tikimybė, kad atostogos prasidės anksčiau, nei planavote. O trumpų atostogų norisi. Norisi ir ilgų, bet jos kol kas toli. Būkite tolerantiškesni ir atidesni darbe, ypač jei kolektyvas moteriškas. Labai jau daug širšių, norinčių jums įgelti.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Šeima. Viskas, kas vyksta, vyksta savame rate. Ir nesvarbu, ar kas to nori, nes gyvenate pagal tą pačią tvarką. Nereikia plėšytis, diktuoti savo sąlygų, rėkti — viskas judės įprastai ir nepasikeis. Net jei visi nepatenkinti ir nelaimingi. Šeimos reikalai išliks svarbiausi visą savaitgalį ir net pirmadienį. Nuo antradienio situacija sušvelnės, atsiras vienas kitas džiaugsmingas spindulėlis ir galėsite porą dienų gyventi savo malonumui.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Atsinaujinimas. Karalius mirė ir jums atiteko svetima karalystė. Netikėta laimė ir atsakomybė. Galite džiaugtis: naujos perspektyvos, toliai, kitoks požiūris į senas problemas. Kai galite tiek daug ir kai sprendžiate tik jūs, turite suprasti, kad senoji tvarka ne tik neegzistuoja, bet niekada ir negrįš. Apsvarstykite perspektyvas ir imkitės veiklos. Jei nematote, kur ta karalystė ir kur galimybės, dar kartą apsidairykite.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Pagyrų karnavalas. Paklausius iš šalies, esate tobuli, mylimi, vieninteliai ir nepakartojami. Bet jūs žinote, kad ne viskas taip, kaip sako kiti. Juo labiau kad dabar kaip tik bandote išsipainioti iš neteisingų sprendimų padarinių tinklo. Tai pavyks, bet dar ne dabar. Todėl dirbkite saikingai, raskite laiko poilsiui, dalį darbų, derybų ir net kelionės reikalų patikėkite antrajai pusei. Pateikite tai kaip pasitikėjimą ir visi bus laimingi.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Riksmas. Norisi gerai išsirėkti, pasakyti viską, ką manote ir ko tikitės iš kitų. Norisi, bet vis tiek sau to neleidžiate, praryjate ir ilgai pykstate. Tai nepataiso nuotaikos ir nepriartina gerų dienų. Nerėkiant, bet pasakyti tiesą reikia, tam atėjo laikas. Gal jausitės nesmagiai, bet būsite laisvi. Padarykite tai pirmadienį ir savaitė taps paprastesnė, laisvesnė, be įtampos.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Grėblys. Reikia suprasti, kodėl vėl darote tas pačias klaidas. Jas nėra sunku taisyti, bet gal galima nebeklysti? Kur tas grėblys, paaiškės antradienį. Jei suskubsite taisyti klaidas, tai darbo savaitė neprailgs, bus kupina gerų emocijų, susitikimų, šaunių pasisėdėjimų su draugais. Sėkmingiausia savaitės diena — antradienis.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Laivas. Šiek tiek sūpuoja. Pykinti nepradės, bet situacija tikrai nestabili ir vis besikeičianti. Tenka būti budriems. Kaip darbe, taip ir bendraujant su gerais bičiuliais. Bet jei susivoksite, iš kurios pusės pučia vėjai, ir tinkamai pakreipsite bures, laivas plauks teisinga kryptimi. Rifai numatomi tik bendraujant su antrosios pusės tėvais. Taigi šeimos pietus verta nukelti.

VANDENIS (01 21—02 19)

Skiepai. Turite norėti keistis ir dėl savęs, ir dėl aplinkinių. Niekas kitas to padaryti negali, niekas neįskiepys socializacijos, jei jums to nereikia. Gruodis — toks metas, kai žmonės pradeda suvokti, kas svarbu, perkainoja vertybes. Tai reikėtų padaryti ir jums. Meilės reikalai klostysis sudėtingai, tad lengviau juos nutraukti, nei įtikinti elgtis pagal jūsų taisykles. Nepamirškite, kad jūsų taisyklės tinka tik jums.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Patarimai. Kartais būna ilga įžanga, bet geras patarimas. Todėl išklausykite net ilgiausius pamokslus, kad ir kaip jums jie nepatiktų. O norinčių pamokyti, patarti ir net padėti atsiras, tik jūs to nevertinsite. Šią savaitę viskas judės vangiai, bus daugiau kalbų nei darbų. Neskubėkite ieškoti naujo būsto, ypač jei esate kitoje šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.