L. Šurnaitė-Kairienė: „Niekada nesakau, kad man nereikia dovanų. Dovanos sukuria šventę”

Artėjant šventėms daugelis suka galvas ne tik kaip pasipuošti namus ir kokią staigmeną padaryti artimam bičiuliui. Ne ką mažesniu rūpesčiu tampa ir dovanos įpakavimas, kuris, kaip teigia dovanų dovanojimo etiketo žinovai – ne ką mažiau svarbesnis iš pakuotės turinį. „Dovana be gražaus įpakavimo praranda pusę grožio. Ir priešingai – gražus jos pateikimas gali būti dar didesnė dovana – tokia įsimintina, kad žmogus prisimins visus ateinančius metus“, – teigė televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė trečiadienio popietę pademonstravusi, kaip galima originaliai supakuoti daiktus.

Lavija Šurnaitė-Kairienė dalinosi dovanų pakavimo paslaptimis.<br>D. Umbrasas
Lavija Šurnaitė-Kairienė dalinosi dovanų pakavimo paslaptimis.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2012, 6:55 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:36 PM

Pasak jos, kiekviena dovana turi turėti estetinę vertę ir emocinį poveikį. „Normalu, kad kiekvienam draugui ar kolegai ne kiekvienas gali įpirkti brangią dovaną, tačiau net menkiausia smulkmena tampa miela, jei ji dailiai atrodo”, – pasakojo ji. Moteris užsiminė, jog pati yra gana išranki ir jai sunku įtikti. Tačiau nepaisant to, artimiausi šeimos nariai kaskart ją sugeba nustebinti, o kartais net sujaudinti iki ašarų. „Niekada net nenutuokiu, kokią staigmeną Kalėdų proga man parengė vyras, tačiau kiekvienais metais būnu be galo nudžiuginta”, – šyptelėjo ji patikinusi, jog šios šventės – neišskirtinės.

Nors Lavija nemėgsta iš anksto kuriamos Kalėdų nuotaikos ir namus įprastai puošia paskutinėmis advento dienomis, ji jau apsvarstė ką šiemet padės po eglute ir ko norėtų pati. „Man, turbūt kaip ir daugeliui, mieliausios širdžiai artimos, šilumą skleidžiančios dovanos. Niekuomet nesakau žmonėms, kad man nieko nereikia. Dovanas reikia dovanoti, nes jos sukuria šventinę nuotaiką. O kas tai bus, kiekvienas nusprendžia pagal savo poreikius ir galimybes”, – tikino ji.

Vilniaus prekybos centre „Gedimino 9” vykusio renginio metu Lavija pasidalino ne tik dovanų pakavimo gudrybėmis. Pasak jos, dovana tampa daug mielesnė, jai ji, pavyzdžiui, kvepia, ar net groja kai pradaroma dėžutė. „Dabar galima sugalvoti visko, svarbu nepamiršti išnaudoti savo fantazijos”, – juokėsi Lavija.

„Artėja gražiausios ir šilčiausios metų šventės – Šv. Kalėdos, Nauji metai. Norime pasidalinti ne tik dovanų ir jų pakavimo idėjomis, bet ir padovanoti Kalėdinį nuotykį – pažintį su daugeliui tik iš žurnalų viršelių bei televizijos ekranų pažįstama laidų vedėja Lavija“, – teigė renginio organizatorius Michailas Levinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.