Numerologija: kaip išsirinkti partnerį?

Norint išsiaiškinti savo skaičių numerologijoje, reikia sudėti savo gimimo dienos ir mėnesio skaičius, rašo webastro.ru. Tiesa, gimimo metų įtraukti nereikia.

Į klausimą, ar jūs su partneriu suderinami, gali atsakyti numerologija.<br>123rf
Į klausimą, ar jūs su partneriu suderinami, gali atsakyti numerologija.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2012, 2:45 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:47 PM

Taigi, gimimo dienos ir mėnesio skaičius reikia sudėti tol, kol gausite vienaženklį skaičių. Pavyzdžiui, jeigu gimėte birželio 11 dieną, jūsų skaičius atrodys šitaip. 6+1+1=8. Po to nustatykite savo partnerio skaičių.

Charakterio bruožai pagal jūsų skaičių

1 – individualistas, realistas, aktyvus, impulsyvus, mylintis laisvę, linkęs primesti savo nuomonę, ekstravertas.

2 – stabilaus charakterio, bet linkęs į pasyvumą. Lengvai pasiduoda kitų įtakai, nuolat jaučia meilės poreikį.

3 – šio skaičiaus atstovui būdinga nepriklausomybė, atvirumas ir komunikabilumas, noras būti dėmesio centre. Mėgsta pramogas, neretai elgiasi spontaniškai.

4 – pagrindinė ketvertuko savybė – stabilumas. Tai – konservatorius, pripratęs apgalvoti kiekvieną savo žingsnį. Labai pedantiškas ir disciplinuotas, linkęs gyventi pagal visuomenėje nustatytas normas ir taisykles.

5 – tai – nepriklausomas žmogus. Jis labai dinamiškas, linkęs iš pradžių padaryti, o paskui galvoti. Avantiūristas, nuotykių mėgėjas.

6 – kūrybiška, emocionali, romantiška ir svajinga asmenybė. Paprastai toks žmogus būna neryžtingas, linkęs idealizuoti.

7 – santūrus, nepriklausomas. Jo interesai daugiausiai sutelkti dvasinėje sferoje, todėl jis yra linkęs į vienatvę.

8 – materialistas, lyderis, iniciatyvus ir kupinas ambicijų. Labai energingas, savarankiškas, geras organizatorius, visada stengiasi būti įvykių priešakyje.

9 – idealistas ir svajotojas. Pažeidžiamo charakterio, neramus. Jam būdinga laki vaizduotė, minčių ir poelgių originalumas. Tačiau jis sunkiai prisitaiko prie savarankiško gyvenimo.

Poros derinių reikšmės ir perspektyvos

1 + 1 – du individualistai, nelinkę ieškoti kompromisų ir nusileisti. Nuolat abu bando padaryti įtaką vienas kitam ar kaip nors kitaip paveikti partnerį.

1 + 2 – jei mažiau spaus vienas kitą dėl nereikšmingų dalykų, visai tikėtina harmoninga sąjunga.

1 + 3 – yra pagrindo būti optimistiškiems. Tokiai sąjungai būdingas aktyvumas, dinamiškumas, supratimas, palaikymas. Vis dėlto meilė šiame derinyje – reta išimtis.

1 + 4 – partnerystė gali būti sėkminga tuo atveju, jei santykiai dalykiniai. Santykiai dažnai tampa problematiški.

1 + 5 – pora pasižymi impulsyvumu. Tai gali būti tiek karšta meilė iš pirmo žvilgsnio, tiek aršus konfliktas dėl menkniekio. Tokios paros santykiai dažniausiai būna įtempti ir labai nestabilūs.

1 + 6 – tokiame derinyje daugiau šansų sutarti ir palaikyti sėkmingus santykius, jei vienas iš partnerių realizuos savo poreikius, tačiau tuo pačiu nė kiek netrukdydamas savo antrosios pusės interesams.

1 + 7 – santykiai gali būti sėkmingi ir ilgalaikiai, tačiau paprastai jie nebūna itin gilūs ir jausmingi. Užtat pora atranda daug sąlyčio taškų įgyvendinant idėjas ir sumanymus.

1 + 8 – šis derinys gali būti sėkmingas tuo atveju, jei nei vienas, nei kitas nereikalauja didelių jausmų ir dėmesio savo atžvilgiu.

1 + 9 – devintukas – geriausias partneris skaičiui 1. Apskritai – tai vienas iš geriausių derinių numerologijoje.

2 + 2 – ši sąjunga pakankamai problematiška, nes joje trūksta savitarpio supratimo. Tačiau, jei santykiai neperžengia draugystės ar partnerystės ribos – tai vienas iš sėkmingiausių derinių.

2 + 3 – labai gerai subalansuotas derinys su puikiomis perspektyvomis.

2 + 4 – bėda ta, kad nei vienas, nei kitas nesiryžta žengti pirmo žingsnio.

2 + 5 – galimi geri santykiai, tačiau abejotini dvasingumo sferoje. Greičiausiai tokia sąjunga bus emociškai nepastovi.

2 + 6 – labai harmoningas, stabilus ir ilgalaikis derinys.

2 + 7 – nebloga perspektyva draugystei. Dėl gilesnių jausmų derinys ne itin sėkmingas, tačiau visai tikėtinas, jei partneriai įdės pastangų ir nepagailės energijos.

2 + 8 – visiškas pasitenkinimas vienas kitu.

2 + 9 – ši sąjunga gana problematiška.

3 + 3 – žvelgiant iš vienos pusės, tokia sąjunga gali būti labai gera, o iš kitos – abiems būdingas noras būti nepriklausomais gali privesti prie santykių nutrūkimo.

3 + 4 – geras derinys su sąlyga, jei trejetuko jausmai rimti.

3 + 5 – labai geras derinys, nes daug kur sutampa šios poros charakteriai. Jų bendri interesai tik dar labiau stiprina santykius.

3 + 6 – puikus derinys beveik visose gyvenimo sferose. Galima sakyti, tiesiog stulbinančios perspektyvos: ilgalaikiai, tvirti ir gilūs santykiai.

3 + 7 – interesų neatitikimas ir jų prieštaravimai gali tapti gilių konfliktų ir santykių žlugimo priežastimi.

3 + 8 – tokiai sąjungai būdingi nuolatiniai konfliktai.

3 + 9 – geras derinys, kuriam būdingas interesų bendrumas ir galimas jų realizavimas kartu.

4 + 4 – sąjunga gali būti labai tvirta ir stabili. Tačiau vienam iš jų būdingas konservatyvumas.

4 + 5 – tokie santykiai įprastai būna trumpalaikiai. Beveik visiškas interesų priešingumas ir partnerio nesupratimas dažniausiai greitai priveda prie skyrybų.

4 + 6 – paprastai tokia sąjunga būna laiminga ir ilgalaikė. Santykiai – gana harmoningi, nes stengiamasi vengti abipusių priekaištų, skandalų.

4 + 7 – tai labai puikus derinys su perspektyva į ilgalaikius, nors ir ne itin aistringus santykius.

4 + 8 – abu partneriai suinteresuoti stabilumu. Nors galimi ir sunkumai, pagrįsti kova dėl valdžios.

4 + 9 – tarp šių dviejų skaičių gyvuoja abipusė trauka. Nepaisant to, iš esmės neįmanoma ką nors iš anksto numatyti ar prognozuoti. Kiekvienu konkrečiu atveju lemia iš pirmo žvilgsnio nereikšmingi dalykai.

5 + 5 – labai sėkmingas derinys. Tai - tvirta ir stabili dviejų širdžių sąjunga.

5 + 6 – nedaug šansų, kad santykiai bus ilgalaikiai, ramūs ir stabilūs. Nepaisant to, sąjunga galima, tiesa, jei jausmai bus ne itin sureikšminti.

5 + 7 – geras derinys. Tai porai būdingas ir atitinkamas charakterių priešingumas, bet tuo pačiu ir interesų bendrumas, todėl sąjunga būna tvirta ir patikima.

5 + 8 – tokio derinio pagrindinė problema – abiejų siekimas būti nepriklausomais. Todėl šios sąjungos perspektyvos – neapibrėžtos ir priklauso nuo to, kiek kiekvienam iš jų užteks jėgų aukoti savo ambicijas.

5 + 9 – puiki sąjunga. Vienintelė bendro gyvenimo problema gali būti abiejų partnerių atitrūkimas nuo kasdieninių buitinių reikalų ir darbų, o tai gali sukelti daug problemų.

6 + 6 – perspektyvos neblogos, tačiau jausmai tokioje sąjungoje gana greitai išblėsta. Partnerių uždarumas vienas kito atžvilgiu paprastai priveda prie abipusio atšalimo ir susvetimėjimo.

6 + 7 – visiškas neapsisprendimas. Nors lygiai taip pat gali būti ir harmoninga sąjunga arba žlugimas, jei pora nesupras ir nesugebės gyventi vienas kito interesais.

6 + 8 – materialisto ir idealisto sąjunga. Nors iš esmės perspektyvos gana palankios, tačiau tokie santykiai pamažu gali laikytis vien ant materialinio pagrindo.

6 + 9 – pakankamai gyvenimiškas derinys. Tiesa, abiems partneriams reikia nuolat įtvirtinti savo jausmus. Tokiu atveju poros perspektyvos puikios.

7 + 7 – abu partneriai linkę į vienatvę ir savianalizę, todėl tokios sąjungos perspektyvos gana miglotos. Užtat visai neblogi gali būti dalykiniai ir draugiški santykiai.

7 + 8 – paprastai būna labai nesėkmingas derinys. Šiuo atveju charakterių nesuderinamumas pasireiškia ypač ryškiai ir aštriai.

7 + 9 – derinys pakankamai sėkmingas, tačiau buitiniai sunkumai gali sugriauti sąjungą.

8 + 8 – pagrindinė tokio derinio bėda – abiejų noras būti lyderiais ir pomėgis vadovauti bei nurodinėti. Jei pavyktų kuriam nors iš jų įveikti tą įprotį ir atrasti protingą išeitį, sąjunga gali būti sėkminga.

8 + 9 – ši sąjunga labiau tinka dalykiniam bendradarbiavimui, bet ne asmeninėje gyvenimo sferoje.

9 + 9 – gali būti ir sėkminga, ir nesėkminga sąjunga. Iš vienos pusės, tame derinyje iš esmės netrūksta savitarpio supratimo, o iš kitos – net ir nedidelis nesutarimas tarp partnerių gali atšaldyti jų jausmus ir net privesti prie santykių žlugimo.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.