„Litexpo“ Kalėdų mugėje-parodoje – nuo dantų šepetėlių iki puokščių su kopūstais

Penktadienį Vilniuje, „Litexpo“ parodų rūmuose žmonės traukė įsigyti šventiškų pirkinių, paganyti akis į kalėdines puokštes – atsidarė paroda-mugė „Šventė 2012“ ir floristikos paroda „Žiemos puokštė 2012“.

Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Dec 8, 2012, 10:35 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:04 PM

Nustebino prekystaliai su dantų šepetėliais, buitiniais virtuvės reikmenimis, diržais ar gausybe pigių segtukų į plaukus.

Kai kurie puokščių parodos eksponatai vertė į Kalėdas pažvelgti netradiciškai. Menininkės ekspozicijoje, skirtoje potemei „Vakarienė žiemos sode“, žaliavo lietuviško kopūsto galvos su įsmeigtomis šakutėmis, peiliu.

„Tikrai įdomus, neįprastas sprendimas. Žinoma, labai nepraktiška, bet kaip kūrybą labai suprantu“, - portalui sakė viena iš parodos lankytojų, ilgėliau stebėjusi kopūstus puokštėje.

Kalėdų mugėje kiek įprastesni atrodė kvepiantys muilai, cukruje išvolioti migdolai, įvairios arbatos, medžiaginės lėlės ar indai iš akmens masės.

Žmonės mielai pirko šiltas šlepetes, pledus, gaminius iš medaus, oda aprengtas užrašų knygutes.

Per 2 tūkst. litų kainuojantys natūralūs kailiniai penktadienį laukė savo pirkėjų. „Sugrįžkit, jei patiko“, - kailinius pasimatavusią merginą kvietė pardavėja.

Mugė ir puokščių paroda veiks iki sekmadienio. Vienkartinio bilieto kaina – 8 litai. Šeštadienį „Litexpo“ parodų rūmai veikia nuo 11 val. iki 19 val., sekmadienį – iki 17 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.