Astrologės S. Liepienės horoskopas gruodžio 22—28 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

Dec 23, 2012, 11:04 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:54 AM

Ledas. Jei šį savaitgalį nepradėsite planuoti, kur sutiksite Naujuosius, ką nupirksite dovanų ir kas bus toliau, teks švęsti vieniems pusnyje šalia namų. Pasistenkite suplanuoti tai, ką dar galima. Trečiadienis bus kiek ramesnis, ne toks triukšmingas ir gal net darbingas. Pabandykite nuveikti šį tą naudinga, ypač jei esate vadovas.

JAUTIS (04 21—05 21)

Pareigos. Pasirodo, turite darbą ir jį reikia dirbti. Jums tai nepatinka, bet ką padarysi. Pareigos gali būti ne tik oficialios. Eglučių pardavėjo ar Snieguolės darbai — taip pat svarbūs. Jie — gal ir linksmi, bet nėra nuolatiniai. Apskritai pastovumo dabar nėra ir šiemet jau nebus. Susitaikykite su tuo ir darbus į vieną girliandą pinkite su malonumais. Kam darbai baigsis kartu su Kalėdomis, turės papildomų rūpesčių namuose.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Praeitis. Yra dalykų, kuriuos daug paprasčiau pamiršti, nei ištaisyti. Todėl dabar praeitį paslėpkite kaip seną knygą išplėšytais puslapiais. Neleiskite, kad ji temdytų šventinę nuotaiką. Nesistenkite nieko įžeisti, priminti senų klaidų. Venkite situacijų, kai nieko negalite kontroliuoti. Jei manote, kad nesugebėsite išlikti mandagūs, atsisakykite vizitų ar susitikimų. Geriau pasitraukti, nei gadinti šventes.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Planas. Ryškėja planai, o tiksliau įgauna pavidalą ir galite juos garsiai paskelbti. Šiek tiek šokiruosite aplinkinius, bet leiskite jiems su tuo apsiprasti ir susitaikyti. Tikėtina, kad sulauksite daug kritikos ir komentarų. Jie nebus labai gražūs ar geri, gal net skaudinantys. Bet dabar yra tas laikas, kai galite pareikšti nuomonę ir ją apginti. Beje, ne tik namuose, bet ir darbe.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Derybininkas. Gyvenimas tapomas šaltais tonais, atšiauriomis spalvomis, be meilės ar šilumos. Kalbos — trumpos ir nemalonios, bet kalti ne jūs, o susidariusi situacija. Jums teks taikyti, glostyti ar net tarpininkauti, vertėjauti dviem susipriešinusioms stovykloms. Jei viskas pavyks, tuomet norėsis pailsėti kaip Kalėdų Seneliui po ilgiausios nakties, tik vargu ar turėsite progą.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Ramybė. Nereikia jums nei elnių, nei elfų — viską padarysite patys. Tik elkitės ramiai ir be streso. Nesukite galvos, kad žąsis per maža ar tortas prastai papuoštas. Svarbiausia — pakili nuotaika. O ji bus gera, jei darbus baigsite prieš Kūčias. Kalėdos praeis ramiai kuičiantis namuose, bendraujant su svečiais. Keista, bet šiemet patiems vykti niekur nesinorės.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Riešutai. Kietas riešutėlis gali pasitaikyti tarp švenčių — nei išmesti, nei išlukštenti. Ir tas riešutėlis — namuose, ant jūsų sofos. Ginčų nebus, bet nusileisti niekas nenorės. Todėl susitaikykite su tuo ir džiaukitės Kalėdomis. Tai laikas, kai bet kokios derybos su vaikais ar giminaičiais baigiasi konfliktais. Net dovanos nepadeda. Gera knyga ar įdomus filmas sutrumpins komplikuotus vakarus.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Greitis. Lyg rogėmis prašvilpia savaitgalis, sukviesdamas draugus, pažįstamus ir bičiulius į jūsų namus. Džiugu, jei bent dalį buities rūpesčių prisiims kas nors iš aplinkinių. Apie darbus kalbėti dabar sunku — jiems laiko nelieka. Net ir norintys susumuoti metų rezultatus, viską apibendrinti laiko tam neturės. Vis dėlto suskaičiuoti, kiek buvo išleista ir kas liko kišenėje, būtų gerai.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Žvaigždės. Metai buvo geri, kad ir kas ką sakytų. Sėkmė lydėjo tuos, kas stengėsi ir daug dirbo. Nebūtina gauti taurę ar medalį. Patys žinote, ko esate verti. Ar sėkmingi bus ateinantys metai, priklausys ne vien nuo jūsų, bet ir nuo susiklosčiusių aplinkybių bei pasikeitusių sąlygų. Permainų kryptys bus matomos jau paskutinę šių metų savaitę. Nepražiopsokite naujų galimybių.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Sunkumai. Tik keliu į pragarą lengva žingsniuoti. Visur kitur — sudėtinga. Net tada, kai visi aplinkui linksminasi, ugneles degina, laimės linki. Ne todėl, kad viskas blogai. Blogai nėra, tačiau įspūdingų fejerverkų taip pat neverta tikėtis. Tiesiog tenka dirbti beveik iki pat švenčių ir jokia pasaulio pabaiga nuo to neišgelbėja. Lieka palinkėti, kad paskutinės metų dienos būtų linksmesnės ir sėkmingesnės.

VANDENIS (01 21—02 19)

Šventės. Gera kompanija ir karštas vynas ne tik padeda užsimiršti, bet ir leidžia neskaičiuoti laiko iki pat Naujųjų. Ir neverta galvoti, kas nutiks, kas ką pamanys ir ar viską suspėjote. Nesinorės skaičiuoti balanso ir atliktų ar nebaigtų darbų. Savaitė bus kupina linksmybių ir atsiprašinėjimų dėl pamirštų skambučių, vizitų ir neišsiųstų atvirukų. Et, bus dar pareigų, bus ir darbų.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Dovanos. Kartais vienas žodis karą nutraukia, o kartais dėl vieno žodžio galva prarandama. Kad jums taip nenutiktų, žinokite, kam ką pasakyti ir kur kada ką nunešti. Pakišų nereikia, bet mažos elfų dovanos būtinos. Neleiskite, kad perdėtas taupumas trukdytų sutvarkyti svarbiausius reikalus. O tų reikalų bus begalė. Savaitės antroje pusėje atsiras laiko ir darbui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.