Dėl gražios vestuvinės suknelės britė atsikratė 55 kilogramų

Kai Cacia Griggs sulaužė dukters lovą ant jos atsisėdusi, ji tvirtai nusprendė: „Užteks!“ Daugiau ji nedegs iš gėdos drabužių parduotuvėse, vis klausinėdama, ar yra didesnių dydžių. Daugiau niekas nedrįs jos vadinti storule. 26 metų C. Griggs visą gyvenimą mėgino sulieknėti. Tačiau jos pastangos nueidavo veltui. Galų gale jauna moteris suprato, kad pagrindinė dietos paslaptis – motyvacija.

Per metus Cacia atsikratė 55 kilogramų.<br>"Twitter"
Per metus Cacia atsikratė 55 kilogramų.<br>"Twitter"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-29 21:26, atnaujinta 2018-03-14 08:57

„Aš išmėginau visas žinomas dietas, tačiau nebuvo jokio rezultato, nes numesti kilogramai netrukus sugrįždavo. Viskas nutikdavo tik dėl to, kad neturėjau pakankamai motyvacijos, - sakė Cacia. - Tačiau šį kartą turėjau dėl ko lieknėti. Turiu ketverių metų dukterį Izabel. Ir... sužadėtinis Chrisas vis atidėliojo mūsų vedybų datą.“

Todėl jauna moteris nusprendė keistis iš pagrindų – keisti mitybos įpročius. Taip viskas daug paprasčiau. Reikia valgyti dažnai, bet mažomis porcijomis. Per metus Cacia atsikratė 55 kilogramų ir nusipirko 14 dydžių mažesnių drabužių. Svarbiausia, ji apsivilko savo išsvajotą nuotakos suknelę.

Iki tol, kol moteris sulieknėjo, ji ne kartą užsiminė savo išrinktajam apie būsimas jųdviejų vedybas, tačiau jis vis atidėdavo tą temą į šalį. Be to, Cacia suprato, kad bus labai sunku atrasti suknelę, tinkančią jos figūrai.

Užtat moteriai pakeitus gyvenimo būdą, sužadėtinis pats pasiūlė vedybų datą.

„Ir lapkričio 3 dieną mes susituokėme. Aš jaučiausi nuostabiai. Užuot apsivilkusi 16 dydžio suknelę, kurią buvau nusipirkusi kaip stimulą, kad greičiau sulieknėčiau, man reikėjo pirkti 10 dydį!“ - džiūgavo Cacia.

„Dar prieš mesdama svorį perskaičiau laikraštyje straipsnį, kuriame buvo rašoma, kad nutukusioms motinoms didesnė tikimybė užauginti dukras, turinčias antsvorio. Nuo to laiko aš nuolat galvojau apie savo Izabel. Prisimenu, kažkuriuo momentu pastebėjau, kad ji pradėjo kopijuoti blogus mano mitybos įpročius: prašė gazuotų gėrimų arba greitojo maisto. Manau, kad per mane ji būtų susidūrusi su labai rimtomis sveikatos problemomis: cukriniu diabetu, širdies ligomis, gal net priešlaikine mirtimi. Tai ir vertė mane negalvoti apie valgį. Užtat dabar labai nuostabu gulėti su dukryte vienoje lovoje, o ne sėdėti greta jos ant grindų“, - pasakojo moteris.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.