Astrologės S. Liepienės horoskopas sausio 12—18 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

Jan 13, 2013, 11:02 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:41 PM

Perlamutras. Blizgesys net akina. Gal nuo pripažinimo, nuo šlovės spindulių, kurie dar spindi nuo praėjusių metų laimėjimų. Vis dėlto tai jau tik atspindys. Gali būti, kad šviesa atsispindi ne nuo medalio, o nuo senos ir jau gerokai aptrintos sagos. Tinkamai įvertinkite tai, ką turite ir kuo galite pasitikėti, remtis dabar. Dideli planai gali subliūkšti, nes draugų parama kol kas nėra tokia tvirta, kaip tikėtasi.

JAUTIS (04 21—05 21)

Darbas. Paukščiai parskrido, bet ne iš šiltųjų kraštų. Jie neatnešė pavasario. Finansinių reikalų srityje jus kažkas palenkė ir neleido įgyvendinti sumanymų, nes tiesiog liko per mažai pinigų. Neverta krimstis, burtis į profsąjungas ar reikalauti teisingumo. Reikia paprasčiausiai dirbti. Jei neturite darbo vietos, susikurkite ją. Tam dabar palankus laikas. Pasiteisins viskas, kas skirta buičiai gražinti.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Atsarginių suolelis. Labai norite viską atlikti patys, bet komandos labui teks pasėdėti ant atsarginių suolelio. Ramiai, nerėkaujant ir nesiskeryčiojant. Laikas palankesnis komandiniams, o ne individualiems darbams. Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad viską galite vieni. Tokiu atveju raudonoji kortelė — garantuota. Tai netruks amžinai. Jums tik reikia sulaukti, kol išvyks valdžia.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Premija. Galite pasiskirti premiją. Buvote geri, nuolankūs ir dėmesingi. Vieno kito šilto apkabinimo gal ir sulauksite, bet skambių meilės prisipažinimų — ne. Todėl nedidelė premija mėgstamo vyno ar skanaus pyrago pavidalu šį trūkumą kompensuos. Jei manote, kad antroji pusė turi ne itin gražių kėslų, klystate. Viskas — kaip visada. Tik prasidedantys darbai kartais sugriauna idilę.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Palaukite. Pelėkautai žmonėms neveikia. Jei turite bėdų, norite jas įveikti be didelio triukšmo, nestatykite spąstų. Veikite atvirai ir sąžiningai. Gali slėgti namų rūpesčiai. Šiuo metu verčiau nepirkti ir neparduoti nekilnojamojo turto. Sandoriai gali būti komplikuoti. Argi jums reikia priešų? Palaukite keletą dienų ir tik nuo trečiadienio imkitės svarbių reikalų. Darbe reikės itin daug kantrybės.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Kablys. Atsiras svarbių, patrauklių ir net žavingų dalykų, tačiau reikės išradingumo, ryšių, pažinčių ir drąsos. Laimė, tai padės gyventi, greitai atlikti darbus ir suteiks progą nugvelbti laiko sau. Galite būti apkaltinti dėmesio trūkumu, abejingumu namams. Tai tik dar labiau jus panardins į naujus, o gal senus, bet iš naujo atrastus užsiėmimus. Patarimas: nors tai malonu, jauskite saiką.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Blausiai. Meilė tik iš pradžių romantiška, o vėliau ji tampa panaši į infekciją. Ir neaišku, ar teks gydyti, ar praeis pati. Kad ir kaip būtų, neskubėkite gydyti. Gal kas nors iš to ir išeis. Savaitė ir taip bus ne itin maloni. Laukia smulkūs nesusipratimai finansų sferoje. Teks sumažinti savo norus, atidėti romantiškus pasimatymus. Neverkite, tiesiog raskite užsiėmimą.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Tylomis. Pasiuntinius su blogomis žiniomis baudžia dažniausiai. Todėl neskubėkite pasakyti nemalonios tiesos, jei jūsų niekas neprašo. Nesikiškite į svetimas problemas, neapkalbinėkite, nes didelė tikimybė, kad kalčiausi liksite jūs. Laikotarpis taip pat nepalankus trumpoms kelionėms, pažymų paieškoms, skundams. Mažiau bendravimo — mažiau problemų.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Laimikis. Ledo storis neturi įtakos žvejybos sėkmei. Kiekvienas turi sugauti savo žuvį. Ir net jei jums sako, kad būtent ten viskas pasiseks, abejokite. Daugiau pasikliaukite asmenine patirtimi nei kitų patarimais. Ir nesvarbu, ar tos žuvies ieškosite banke, darbovietėje, ar meilės srityje. Viskas priklausys nuo jūsų patirties ir savęs vertinimo. Jei mylėsite save ir tinkamai vertinsite, turėsite tokį laimikį, kokio nusipelnėte.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Skirtumas. Nepainiokite darbo ir asmeninių santykių. Kalbama ne apie tarnybinius romanus, flirtą ar kolektyvo vakarėlius. Tiesiog reikia atskirti darbą ir asmeninį gyvenimą. Priešingu atveju ramybės nebus nei namuose, nei darbe. Šią savaitę jūsų norai dažnai nesutaps su galimybėmis. Kad ir kokie svarbūs bei reikšmingi buvo įsipareigojimai ir pažadai prasidedant naujiems metams, didesnė dalis jų kol kas nepajudės.

VANDENIS (01 21—02 19)

Nuojauta. Nuojauta neapgauna tik tada, kai nevartojate alkoholio. Panašu, kad turėsite ne vien ja pasikliauti. Užgrius problemos, kurios tik iš pirmo žvilgsnio atrodys nereikšmingos. Jas teks spręsti. Jei košę užvirėte patys, iškabinsite greitai, bet jei šį puodą užmaišė mylimieji ar vaikai, sotūs būsite ilgai. Tikėtina, kad antradienį tai baigsis, bet dar ilgai nesmagiai jausitės.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Vietoje. Angelas ant peties sėdėjo, sparnais šiureno, bet nuo klaidų neapsaugojo. Galite kaltinti angelą ar save, kad nepasikliovėte aplinkybėmis ir neleidote gyvenimui tekėti sava vaga. Negriaukite to, ką turite, neardykite po plytą savo namo tam, kad jį išsiųstumėte į tolimą kraštą. Bandykite gyventi dabar ir su tuo, ką turite. Dideli planai gali sugriūti kaip kortų namelis. Mistiškos kelionės neįvyks. Išlaukite šią savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.