Storiausias planetos vyras atsikratė beveik 300 kilogramų

Didžiojoje Britanijoje gyvenantis Paulas Masonas dar visai neseniai svėrė 444 kilogramus. Tuomet jis buvo pripažintas storiausiu žmogumi planetoje. Dėl sumažinto skrandžio jis atsikratė 292 kilogramų, praneša standarmedia.co.ke.

Paulas, kurį laiką buvęs storiausiu pasaulio vyru, atsikratė 292 kilogramų.<br>"Youtube"
Paulas, kurį laiką buvęs storiausiu pasaulio vyru, atsikratė 292 kilogramų.<br>"Youtube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2013, 11:00 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:00 PM

Paulo nugabenimas į ligoninę prilyginamas gelbėjimo operacijai: buvo išgriauta namo siena, o pats vyras buvo skraidinamas sraigtasparniu.

Dabar 51 metų P. Masonas sveria 159 kilogramus. Po skrandžio mažinimo operacijos brito skrandis yra ne didesnis kaip vištos kiaušinis. Buvęs paštininkas sako, kad yra pasiryžęs sulieknėti iki 88 kilogramų. Po to Masonas ketina atsikratyti ir nukarusios odos, nes ši trukdo vyrui judėti ir gyventi pilnavertį gyvenimą.

P. Masonas taip pat ketina parašyti knygą. Dar jis nori išmokti vairuoti automobilį, pradėti juvelyrikos verslą ir sukurti šeimą.

Dar 2010 metais buvo pranešta, kad storiausias žmogus pasaulyje, britas Paulas Masonas galvoja rašyti memuarus, kuriuose jis pasidalintų ir savo svorio metimo paslaptimis.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.