Astrologės S. Liepienės horoskopas sausio 19—25 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

Jan 20, 2013, 12:00 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 3:44 PM

Sprendimai. Prieš ką nors darydami pagalvokite. Spaudžiami aplinkybių, dažnai sprendimus priimate neapsvarstę visų galimų pasekmių. Truputį laiko skirkite tam. Niekas niekur nepabėgs ir niekas per daug nepasikeis. Jei sprendimas dabar nebūtinas, tai ir nereikia spręsti. Viskas susigulės, o tuomet ir žinosite, kaip pasielgti. Dabar laikas — jūsų sąjungininkas.

JAUTIS (04 21—05 21)

Laikas. Kiekvienas laikas turi savo paskirtį. Darbo metu reikia dirbti. Per paskaitas ir seminarus — stiprinti žinias. Jei darbo metu naršote feisbuke, efektyvumas krinta — nei dirbate, nei ilsitės. Nors yra manančių, kad darbe užsiimant tuo, kuo negalima, puikiai vystosi regėjimas, klausa ir budrumas, bus geriau, jei elgsitės taip, kaip dera.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Pranašumas. Nėra gabesnių ar sumanesnių už jus. Viską galite, sugebate ir mokate. Ir tai darote geriausiai. Puiki versija, bet ne visada pasiteisina. Gali būti, kad tiesioginis viršininkas jums tai įrodys, todėl būkite atsargūs demonstruodami savo pranašumą, o ypač prieš jį. Viešos kalbos, pareiškimai ar bandymai kovoti už lygias teises šią savaitę patirs fiasko, todėl apsvarstykite įvairius variantus.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Bulvė. Jūsų rankose — ne bet kokia, o karšta bulvė. Taigi turite rūpesčių. Nereikėjo skubėti ir griebti nepažiūrėjus, ką gausite. Tą karštą problemą išspręsite tik namuose. Teks išklausyti daug priekaištų. Nebus malonu, bet priekaištautojai kalbės tiesą. Nesikrimskite, nes išgyvensite. Svarbu reikalą sutvarkyti skubiai, niekam kitam nenumetant. Tiems, kas dirba vadovaujamą darbą, bus sudėtingiau — karštą bulvę galite pagriebti darbe.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Paieškos. Ieškokite naujų galimybių, pažinčių, pagalbininkų, galinčių paremti darbe, suteikti papildomos informacijos ar prie jūsų sumanymų prisidėti materialiai. Kad ir kaip gaila, vieni savo planų neįgyvendinsite. Kelionės taip pat turėtų būti planuojamos su draugais. Tai nemenkina jūsų pozicijų, tačiau turėsite tapti labiau pasiekiami kitiems.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Cirkas. Visa tai, ką dabar darote, labiau panašu į cirką nei į suplanuotą gyvenimą. Daugybė ekstravagantiškų pasirodymų ne tik namuose, darbe ir tarp draugų. Vieniems tai būdas atkreipti dėmesį į save, kitiems užmegzti pažinčių, tretiems — savotiška reklama. Tai tikrai suveiks, bet neužsižaiskite, nepraleiskite akimirkos, kai šį pasirodymą reikia baigti.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Revizija. Jūs — revizorius, kurio antroji pusė nelaukė. Šiuo metu svarbu skaidriai tvarkyti finansinius ir su partneriais susijusius reikalus. Tik žinodami, kiek turite ir ką galite, sugebėsite planuoti ateitį. Visus planus derėtų sudėlioti būtent dabar. Palankus laikas įvertinti situaciją. Jei manote, kad pinigai — tik turtuolių pramanas, pripažinimo nesulauksite. Realybė jums gali nepatikti.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Pagalba. Reikia ir patarimų, ne vien kritikos. Prieiti ir pažerti pastabų nėra sunku. Sudėtingiau rasti sprendimus ir pagelbėti. Šios savaitės užduotis — padėti tam, kam būtina (nors kritikuoti ir pašiepti norėsis). Nemažai laiko teks skirti tėvų, namų reikalams. Vis dėlto iš jūsų reikės ne materialios pagalbos, o atsakomybės jausmo. Tikėtinos meilės iliuzijos.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Tiltai. Ryšiai su praeitimi kartais būna daug stipresni, nei manote. Keletas susitikimų tai įrodys. Neverta neigti, bandyti pataisyti tai, kas praėjo. Paprasčiau susėsti, pasikalbėti ir išsiskirstyti. Neleiskite, kad praeitis atkeliautų į dabartį. Tiems, kas neturi blogų ar nemalonių prisiminimų, nereikės svarstyti, kas buvo ne taip. Visiems vertėtų gyventi dabartimi, tiltus tiesti į ateitį, o senuosius deginti.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Pokalbiai. Daug pašnekesių, planavimo, diskusijų, tačiau mažai veiklos. Būtų gerai, jeigu tarp kavos gėrimo ir parūkymų nuveiktumėte šį tą vertingo, naudingo sau ir visuomenei. Ne vien todėl, kad pinigų užsidirbtumėte, o už juos pirktumėte sočią senatvę. Taip reikia, nes darbas yra pareiga. Jei ir laukia kokios permainos, tai tik namuose, o ne darbe.

VANDENIS (01 21—02 19)

Pramogos. Būtinas indas, kuriame tilptų visos neigiamos emocijos ir kurį galėtumėte išmesti į jūrą. Tegul neša tolyn. Raskite paprastų, bet lengvai pasiekiamų, daug nekainuojančių malonumų. Ekstremalios pramogos šiuo metu netinka — pernelyg didelė rizika. Raskite būdų, kaip gyvenimui suteikti ryškesnių spalvų, ir viskas bus gerai. Juo labiau kad ši savaitė turi romantikos atspalvį.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Be ašarų. Jei sėdėsite rankas sudėję, liesite ašaras ir sielvartausite, tai niekada nieko ir nepasieksite. Tiesiog per ašaras nematysite galimybių. Užteks krimstis, imkitės darbų. Šventės praėjo, pailsėjote po viso šurmulio. Todėl nuo pat pirmadienio laukia darbinga savaitė. Kiek sunkiau tvarkytis namuose. Tvarkos gal ir pakaktų, tačiau per mažai bendrų reikalų turite su šeima, mažai kalbatės. Šią savaitę turėsite puikių progų visa tai ištaisyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.