Astrologės S. Liepienės horoskopas sausio 26—vasario 1 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

Jan 27, 2013, 12:28 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:39 AM

Keliai. Net nesinori tikėti, kad viskas galima ir viskas taip gražu. Visi keliai veda pas jus ir priklauso jums. Vis dėlto pirmadienį kažkas pasiklys ir nueis savais keliais. Tai ir palikite jį klajoti — nesistenkite susigrąžinti ar prisivilioti. Tai, kas jūsų, liks su jumis, kas nepriklauso jums, pasitrauks. Eiti priekyje nebus sunku, tik nepamirškite, kur einate.

JAUTIS (04 21—05 21)

Tyla. Jau išsirėkėte. Dabar pajusite, koks malonumas viską pradėti iš naujo. Gerai, jei galite išsikrauti, nuleisti garą ir ramiai peržvelgti susidariusias situacijas. Kalbėdamiesi, tardamiesi pasieksite daug daugiau, nei putodami ar ginčydamiesi. Svarbu nei namų, nei viršininko kabineto durų nepraverti prasidėjus mūšiui, nes nuostoliai bus daug didesni, nei galite planuoti.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Be minčių. Nepradėkite sielotis dėl to, ko negalite pakeisti. Pagalvokite, kokį ilgą kelią nuėjote, kiek daug nuveikėte. Galite galvoti, kokia dabar valanda ir ką valgysite vakarienei, bet nejudinkite to, ko negalite nuversti ar pakeisti. Pirmiausia tai pasakytina apie senus ryšius, santykius iš praeities. Nereikia ieškoti kompromisų, lengvatų ar sutarimų, patartina tiesiog viską išbraukti ir pradėti iš naujo, kitur ir su kitu žmogumi.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Pagreitis. Visi planai, svajonės ir troškimai įgauna pagreitį. Ir tai, kas buvo toli, nepasiekiama ar nerealu, atrodo visai apčiuopiama. Tokia padėtis turi ir neigiamų aspektų — reikia suktis, skubėti, nėra laiko pauzėms, pamąstymams ar svarstymams. Tai šiek tiek glumina. Aplinkinių parama lyg ir nebūtina, nes dabar viskas priklauso tik nuo jūsų.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Pareigos. Tai ne itin malonus žodis, bet dabar viskas priklauso nuo to, kaip jas vykdote. Juk namų viršininkas daug griežtesnis už visas oficialias valdžias. Reikia daugiau laiko praleisti kartu, dažniau pasirodyti vakarėliuose, pas draugus. Gali būti, kad šią savaitę kviestiniuose renginiuose dalyvausite iš pareigos. Na, ką padarysi — sąlygos griežtėja. Laimė, tik keletui dienų.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Mandagumas. Mokykitės nesikišti į svetimus reikalus. Ir nesėskite prie stalo arbatos, jei jūsų niekas nekvietė. Būkite mandagūs ir sutikdami, ir atsisakydami. Dabar svarbu rami aplinka ir geri santykiai. Tada jums visai nesunkiai pavyks susitvarkyti tai, ką planuojate, suderinti darbus ir malonumus. Be to, greičiausiai iš gyvenimo išprašysite dar vieną laimingą bilietą.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Šypsena. Ji daug ką lemia. Į viską žiūrėkite dalykiškai, konkrečiai, nepalikite vietos abejonėms. Ir nepamirškite šypsenos. Ji bus įtikinama ir leis daryti tai, ką ketinote. O jūsų planai šiek tiek padriki. Negalite apsispręsti dėl permainų namuose, dėl naujų pirkinių. Galbūt svarstote, kad atėjo laikas keisti darbą. Jei jau nusprendėte, keiskite.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Maskuotė. Svarbu užsimaskuoti taip, kad niekas nepastebėtų. Viskas, kas vyksta paslapčiomis, gali būti įgyvendinta ir pradžiuginti pelnu bei sėkme. Nedideli nesusipratimai darbe, vienas kitas ginčas, bet viskas tik tam, kad gyvenimas taptų spalvingas. Tai, ko nepavyks atlikti per savaitę, teks nuveikti kitą savaitgalį. Palankus laikas tvarkyti juridinius reikalus.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Spaudimas. Jei kas neišeina, nevyksta, norisi paspausti ir išsireikalauti, tačiau taip daryti negalima. Gali būti, kad tik prisišauksite finansinius nuostolius, prarasite nuolatines pajamas ir dar teks rimtai pasikalbėti su valdžios atstovais. Užtat meilės reikalai klostysis puikiai. Jus mylės, jumis rūpinsis ir net skaniai maitins. Na, gal ir vegetariškai, bet juk pakentėsite savaitę dėl gražios idėjos.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Įtampa. Keista savaitė, kai per trumpą laikotarpį reikia sudėlioti ne tik svarbiausius metų darbus, planus, bet ir dalyvauti įvairiuose renginiuose. Kai kam tai patiks, nes leis užlipti ant naujo laiptelio, iš aukščiau apžvelgti susirinkusius. Tiems, kas nesugebės suplanuoti savo darbų, bus sunku viską spėti. Kad ir koks svarbus šis laikas, žinokite, jog yra galimybė viską atlikti vėliau.

VANDENIS (01 21—02 19)

Ramiai. Sąžiningumas — ne strategija. Tiesiog reikia gyventi taip, kad niekas negalėtų prikibti. Svarbu, kad tai, ką darote dabar, būtų teisinga ir jūsų, ir kitų atžvilgiu. Visus pasiūlymus reikia apsvarstyti, įvertinti ir nieko neatmesti impulsyviai, vadovaujantis vien emocijomis. Kankins netikrumo, nestabilumo jausmas. Tai kelia nerimą, juo labiau kad vėl gali trūkti pinigų. Svarbu neišlaidauti, o visa kita susidėlios.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Dovanos. Niekada nepamirškite, kad išgėrę iš buteliuko, ant kurio parašyta “Nuodai”, anksčiau ar vėliau sulauksite bėdos. Ant dovanoto kvepalų buteliuko tokio užrašo nėra? Vis tiek galvokite, iš ko priimate dovanas. Viskas, ką gaunate, neateina savaime, už viską tenka sumokėti. Tai tinka visuomeniniam gyvenimui. Namuose būsite mylimi, lepinami ir glostomi — viskas priklauso jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.