Ką žada žvaigždės sausio 29 – vasario 4 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

Vandenis.
Vandenis.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

2013-01-29 22:14, atnaujinta 2018-03-13 00:09

Nepanikuokite, kvėpuokite lygiai ir nežiūrėkite žemyn. Paprastas patarimas. Žemyn žiūrėti negalima, nes jau užsiropštėte per aukštai.

Gali būti, kad kas nors jus bando išpurtyti iš esamos padėties. Nepasiduokite, tikrai galite išsilaikyti. Tas purtymas tikėtinas savaitgalį, šiek tiek bus justi dar pirmadienį.

Išsaugoję savo padėtį, išsaugosite ir finansus. Tie, kurie mano, kad jiems niekas ir negrėsė, tegul pasiteirauja apie tai viršininko.

Jautis (04 20–05 20)

Labai klampu, nors vaizdelis ir gražus. Gražiai atrodo planai, perspektyvos, bet pajudėti jų link nelengva.

Gal dėl tingulio, gal dėl vaikų atostogų, o gal tiesiog todėl, kad patiems norisi ko nors realesnio, tikresnio nei tik tušti svaičiojimai.

O ir aplinkinių pasiūlymai lyg kvepiantys viržiai – vilioja tolyn nuo kasdienybės įsipareigojimų. Paklampinėkite iki trečiadienio, o paskui vis tiek dirbkite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ar verta būti geriems? Žinoma. Juk negalima visą laiką dirbti ir pamokslauti. Pabandykite ir patys pasimokyti iš kitų.

Eikite į seminarus, klausykitės paskaitų, dalyvaukite įvairiuose projektuose. Jei tik galite, išvykite bent porai dienų prie vandens. Juk vis tiek nieko rimta savaitgalį nenuveiksite.

Viskas, kas susiję su kasdienybe, namais, kasdieniu bendravimu, tampa atgrasu ir neįdomu. Ieškokite gyvenimo spalvų.

Vėžys (06 21–07 22)

Netikėtumai ir stebuklai gali jūsų laukti visur. Ir santykiuose su mylimu žmogumi, ir darbuose. Tačiau didelė aistra, kaip ir didelė ugnis, gali pridaryti žalos.

Geriausias būdas išlieti energiją – suruošti pobūvį. Išsaugokite gerą nuotaiką, kad ir kas vyktų.

Pykčiui ir ginčams nelieka vietos (nors antrajai pusei pipirų visada užtenka). Didesnius pirkinius planuokite savaitės pradžioje.

Liūtas (07 23–08 22)

Karinis konfliktas jums už nugaros. Gal dalyvauti jame ir nereikės, gal niekas neprašys politinio prieglobsčio, bet visa tai girdėti bus itin nemalonu.

Nepamirškite, jog kištis į tai nereikia, patarinėti – irgi. Juk nenorite, kad būtų susivienyta prieš jus ir jūs liktumėte kalčiausi.

Geriau sėdėkite ramiai, spręskite savo problemas, o jei tokių neturite, imkitės kryžiažodžių.

Mergelė (08 23–09 22)

Nebėra viskas taip, kaip buvo prieš savaitę. Dabar likę tik atšvaitai geros nuotaikos ir sėkmės. Pasinaudokite tuo, kas dar liko, ir pabaikite tai, kas pradėta ar nebaigta.

Tenka pripažinti, kad klaidų buvo, o ištaisyti jas galimybės nepalikta. Susitikimus su artimiausiais giminaičiais verta atidėti: per daug teisingų priekaištų galite išgirsti, bus nemalonu.

Po savaitgalio audros viskas stos į savo vietas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kartais žmonėms reikia tik postūmio, kad galėtų išsipasakoti, pabendrauti, išlįsti iš savo kiauto. Tokiu postūmiu dabar gali tapti susitikimas su seniai matytais draugais, kolegomis ar nauja knyga.

Tai gali būti viskas, kas sužadina prisiminimus. Noras keisti darbą vis dar išlieka stiprus. Neskubėkite mesti to, ką turite, neturėdami naujos veiklos.

Naujovės, pokyčiai senajame darbe gali atsverti nenumaldomą norą trinktelėti durimis.

Skorpionas (10 23–11 21)

Aplinkybės gali priversti keisti nuomonę. Sunku su tuo susitaikyti ir jums, ir tiems, kurie greta. Viskas per savaitę pasikeičia keletą kartų.

Tai priklausys ne nuo jūsų, bet jums prisitaikyti bus būtina. Jei nekreipsite dėmesio, nedraskysite niekam akių, nebandysite ieškoti tiesos, galėsite rasti labai smagių pramogų.

Šaulys (11 22–12 21)

Didesnis nei paprastai entuziazmas, veržlumas. Idėjų, pažiūrų pateikimas aplinkiniams šiek tiek šokiruos. Namiškiai reaguos nuostaba, bendradarbiai – nerimu.

Viskas dėl to, kad nebeturite kantrybės. Tačiau aplinkiniai jūsų išklausys, jus supras, padės patarimais. Tie patarimai ne visada gali būti teisingi.

Labiau pasitikėkite savimi ir vertinkite save pagal tai, ką sugebate. Visiems geras vis tiek nebūsite. Rimtam juridinių klausimų sprendimui tinkamiausias antradienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitgalis gal kiek ramesnis, leidžiantis užsiimti savais darbais, nesukeliantis šurmulio. Bet savaitės pradžia vers galvoti, rinktis diskutuoti.

Dabar geras laikas sudeginti savo vidinę Morę. Šis ritualas būtinas, kad galėtumėte į senus dalykus pažvelgti naujai, įvertinti savo sprendimus ir problemas.

Geriausia diena atsisveikinti su tuo, kas trukdo eiti pirmyn, – ketvirtadienis.

Vandenis (01 20–02 18)

Tik dabar sužinote, kad nepasinaudojote palankiomis galimybėmis, kad nepamatėte, nesutikote tų, kurie tikrai būtų jus pradžiuginę. Po nedidelio kartėlio ateina viltis, kad viską dar galima ištaisyti, pamatyti, nuvykti, sutarti.

Jūsų laukia naujas tikslas, nauji planai. Labai svarbu nusivylus neįstrigti. Taip, ši emocija buvo, tačiau ir tuomet kai ką pamatėte, sužinojote, bendravote.

Praplėtėte savo ratą. Noras ir galimybės pažinti – štai kas yra svarbu.

Žuvys (02 19–03 20)

Vieni gyvenime vadovauja, o kiti tik klauso. Tas, kuris vadovauja, prisiima didelę dalį atsakomybės ne tik už save, savo klaidas, bet ir už tuos, kurie vykdo nurodymus.

Situacija kaip sūpynėse: jei vadovaujate – turite rūpesčių. Jei paklūstate nurodymams – turite ant ko burnoti ir ką keikti.

Vieniems ir kitiems situacija nėra ideali. Tai labai jausite savaitgalį ir pirmadienį. Vėliau į viską numosite ranka ir gyvensite taip, lyg viskas priklausytų nuo likimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.