Astrologės S. Liepienės horoskopas vasario 2—8 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Feb 3, 2013, 9:27 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:13 PM

Dėmesys. Lyg ir ne gimtadienis, bet visi jus mato, prisimena, gal net laiškus rašo. Tiesiog esate tie, kam galima, reikia ir verta papasakoti, atsiskleisti. Dabar ne tik esate garbinami, bet ir galite daug padėti kitiems. Tai laikas, kai norite ir galite tai daryti. Nebūtina užsiimti labdara. Pakaks, jeigu parodysite dėmesį. Nuo to priklausys, kokių pasiūlymų gausite ir kokie santykiai susiklostys ateityje.

JAUTIS (04 21—05 21)

Kryptis. Net ir labai norėdami nieko nepadarysite greičiau, nei turi būti padaryta. Viskam — savas laikas, savas planas ir savi keliai jį įgyvendinti. Klystate, jeigu manote, kad gyventi reikia dabar, kad pareigos, buitis palauks. Vėliau? Vėliau ir yra dabar. Viskas vyksta lėtai, bet kryptingai. Jūsų laukia patogumas ir komfortas. Tik neverta to aptarinėti su draugais ar bendradarbiais — visų matai skirtingi.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Pasitikėjimas. Visiems darbams reikia pasitikėjimo. Tik ne visada yra kuo pasitikėti. Kartais tiesiog tokio žmogaus nėra greta. Kad ir kaip būtų sudėtinga, raskite asmenį, kuris galėtų padėti darbe, perimti dalį krūvio, įsipareigojimų. Smarkiai daugėja užduočių — vieni jau nespėjate. Būkite atsargūs tvarkydami bendrus finansinius reikalus ir pasistenkite neaštrinti situacijų.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Tolyn. Basomis per pievas dabar toli nenulėksite, todėl svajoti apie romantiškus pabėgimus neverta. Romantiką galima susikurti vietoje — prie židinio, susisupus į storą languotą antklodę. Labai svarbu santykiai su žmonėmis, kurie gyvena greta, su tais, kuriuos mylite ir galite pradžiuginti. Tai laikas, kai gyvenate dėl kitų, kai atliekate savo pareigas, o malonumus pastumiate tolyn, gal net už krepšio su vasariniais drabužiais.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Namai. Viskas, kas svarbu, dabar vyksta jūsų ar jūsų tėvų namuose. Neišsigąskite, vyksta nebūtinai tik blogi dalykai, susiję su didelėmis išlaidomis. Tai laikas, kai reikia nuspręsti, kas vertinga, pastovu, būtina ir kokią poziciją užimate jūs. Mintyse galite dėlioti smulkmenas, bet nepamirškite amžinųjų vertybių. Būkite atviri gyvenimo partneriui — jis gali daug padėti narpliojant susidariusią situaciją.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Rūkas. Vieniems — tai laikas, kai galite pailsėti, negalvoti, kas bus rytoj ar poryt. Kitiems — tai metas, kai dirbama tik tai, kas būtina, kam nereikia didelių pastangų, dėmesio ir laiko. Šią savaitę laikas — tarsi rūkas: lyg ir yra, bet apčiuopti neįmanoma. Neužsimirškite ir neatsipalaiduokite, nes gyvenimas už rūko sienos verda ir jam išsisklaidžius galite suprasti, kad vėluojate.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Citrina. Rūgšti savaitė, jei neturite sukaupę saldumynų atsargų, jei nesate pasirengę suktis iš bet kokios padėties. O situacijų bus įvairių: ir kurioziškų, ir rimtų, ir sudėtingų. Tikėtina, kad visa tai užklups darbo savaitės pradžioje. Su visais sunkumais susidorosite, jei tik nepradėsite panikuoti, lakstyti ir šauktis pagalbos. Darykite viską patys, o pagalbininkai ir taip atskubės.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Kopos. Tai ne kalnai ir ne didelės aukštumos, bet ilgas kelias per kopas vargina. Šią savaitę teks ilgai eiti, darbuotis, tačiau nieko naujo ar džiugaus taip ir neįvyks. Na, gal linksmiau tiems, kas laiku į kelionę išdūmė. Vis dėlto ir jų laukia tik kitos kopos. Jei nusiteikėte nuobodžiauti, jei turite pakankamai vandens šiai kelionei, tuomet viskas bus gerai. Kelias dar trečiadienio rytą atves į vietovę su gražiu vaizdu į vandenyną.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Pilkuma. Net jei labai norite ką nors sukaupti, nesistenkite to padaryti greitai. Tik trečdalį savo papildomų pajamų galite kišti į kojinę. Tada nejausite, kad taupote, ir nekamuos diskomfortas. Juo labiau kad dabar nepalankus metas stipriai susiveržti diržus. Jei noras pasirūpinti ateitimi vers atsisakyti linksmybių ir kvietimų, atsiminkite, kad gyvenimas, nudažytas pilkai, netaps geresnis.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Miau. Sėkmė prisiviliojama įvairiai. Vieni tam naudoja skambančius papuošalus, kiti — blizgučius, treti — dubenėlį pieno. Teks labai stengtis, daug murkti ir peliauti, kad būtumėte mylimi ir glostomi. O tai nelengva, nes to daryti visai nenorėsite. Kita vertus, jei trokštate ramaus, tingaus gyvenimo su malonumais, prisitaikykite. Darbe — paprasčiau. Ten galimybės didelės, norai realūs, o finansai labai priklauso nuo gebėjimo gražiai pateikti informaciją. Murkite.

VANDENIS (01 21—02 19)

Dosnumas. Kai norai ir troškimai nušlifuoti iki blizgesio, mažai kas juos gali išpildyti. Todėl arba mažinkite norų karatus, arba tiesiog susitaikykite su tuo, ką gaunate. Sudėtinga, nes dabar laikas toks, kai esate matomi, mylimi ir turite galimybę reikalauti. Viskas priklausys nuo jūsų gerbėjų. Vis dėlto savaitgalis ir savaitės pradžia dosniai pažers dovanų, pagyrimų bei galimybių.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Ceremonija. Arbatos gėrimas — nebūtinai ceremonija. Tai gali būti ir paprastas laiko leidimo būdas. Vis dėlto šiuo metu daugelis paprastų dalykų paverčiami ritualais, net religija, o tai leidžia pajusti gyvenimo ritmą, padeda mobilizuotis, susitelkti į kitas būtinas pareigas. Ar taisyklių kupiname gyvenime atsiras vietos pramogoms? Nebent tai bus naujas jūsų ritualas. Tik neužsižaiskite, palikite vietos ir kūrybai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.