Blogiausi maudymosi kostiumai: įsitikinkite, kad paplūdimyje atrodote puikiai

Likus vos mėnesiui iki kalendorinio pavasario pradžios, daugelis susimąsto apie savo kūno linijas: prisiverčia dažniau varstyti sporto salės duris, nusprendžia laikytis dietos, investuoja į savo grožį. Vieni tai daro neva dėl savęs, kiti – norėdami patikti priešingos lyties atstovams. Tačiau kad ir kaip ten bebūtų, nė vieno neapleidžia mintys ir apie artėjantį maudynių sezoną, kuomet teks nusimesti drabužius ir aplinkiniams parodyti savo formas, rašo thesun.co.uk.

Blogiausi maudymosi kostiumai.
Blogiausi maudymosi kostiumai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:00 PM

Kompleksuojate? Veltui. Portalas lrytas.lt siūlo pamiršti visus blogus žodžius, kuriuos esate pasakę apie savo pačių figūrą, ir pasižiūrėti į tuos, kurie, net ir nebūdami tobuli, paplūdimyje jaučiausi kuo puikiausiai.

Per siauri ir pagal figūros tipą visiškai nepritaikyti maudymosi kostiumėliai, susiraukšlėjusi, saulės nudeginta oda, apvalūs pilvukai ir virvelėmis suveržti riebalai. Maudymosi kostiumėlis iš kompaktinių diskų, garsiojo Borato kostiumas, vyrai, dėvintys moteriškus bikinius, intymias vietas vos pridengiančios kelnaitės – tai tik dalis keistuolių, kurie ne tik nesislepia, bet savo išvaizda, rodos, bando pritraukti aplinkinių žvilgsnius.

Su sveiku humoru pažiūrėkite į internete išplitusias nuotraukas ir įsitikinkite, kad jūs atrodote geriau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.